Evet 1.2 tsi dsg jettaya gecen hafta yaptirdik asiri keyifli bi hal aldi arac
Printable View
walla soyle soliyim turbolu araba ilk defa kullanıorum :) vtecten inip turbo farklı bi dunya tabi basınc kac oldugunu bilmiyorum devir saatinin altındaki boost gostergesinden bahsediyorum tam gaza bastıgım halde boost gostergesindeki ibre sona dayanması gerekirken bazen sona dayanıp dusuo normalde hangi devirde viteste olursan tam gaza bastıgın taktirde boost gostergesindeki ibrenin sona dayanması gerekiyor diye biliyorum buda aracın yurururnu değiştiriyor tabi
2013 jetta 1.2 tsi dsg ye yazılım yaptıran oldu mu?yapılamama gibi bi durum sözkonusu değil dimi?
Kusura bakmayin geriye donuk cok fazla okuyamadim o yuzden denk gelemedim.
2008 Jetta 1.4 Tsi 140lik Dsg İstanbul icinde normal kullanimla kac lt yakar ? Gunde 70km civari yapan biri icin dizel Clio Symbol'den sonra cilginlik mi olur ? :)
karışık 8.5-9 basınca 12-13 benım tahmınım
1.2 TSI ortayı iptal etme düşüncem var. + / - ne olur bana?
Tüketim için 1.2 tsi mı 1.4 tsi mı?(Aynı kasada yüksek hacim motor az basınca diğerine göre daha az yakar efsanesi tis da geçerlimidir?)tecrübe eden arkadaşlardan bilgi istiyorum.
1.4 passatların çok yaktığı yorumlarını okuyorum genelde.Demek ki ağırlık gereğinden fazla etki ediyor tüketime.Hacimle oranladığımızda bu normal.Ben genelde polo, veya Golf VII - jetta düşünüyorum.D sınıfına çıkmayacağım.
Bende Jetta TSI 122liğe orta susturucu iptali düşünüyorum ses için. Öyle çok ses istemiyorum hafif tatlı homurdama yeter. Ortayla birlikte son iptali gerekir mi ?
bende 1.3 dızel aracımı satıp 1.2tsı leon alma ıstegım var