bence ortayı aldır . yeterli gelmesse sonada bi spor susturu koyarsın . ki bence yeterli gelir .
Printable View
1.4 TSI 122hp aracımda bugun orta susturucu iptali yaptım.Ses %1 değişti.Hani gözümün önünde çıkarmasa nevzat abi inanmazdım.Hiç ses gelmiyor haberiniz olsun.
Passatta herhalde farklı bir durum var, ben a3te söktüm orta susturucuyu bildiğin homurduyor, vites atışlarında da güzel ses var.
1.4 TSI Leon FR(125hp) satıp, 1.2TSI Jetta(105hp) Manuel aldım. Tüketimden yüzüm güldü..
Hayatımın hatasını yapıp Jetta yerine 1.4TSI 150hp BMT DSG Tiguan aldım.. Tüketim yüzünden ağlıyorum hergün(İstanbul içi min 10LT)..
1.2TSI cidden iyidir, hele birde DSG ise daha da iyidir. Düşünen arkadaşlara tavsiye olsun..
bende orta susturucuyu iptal ettim son susturucuyuda gti egzozla değiştirdim süper bir ses alıyorum polislerle kafam ağrımadan araç 122 golf 7 benzin
benim passata kaan egzoz son susturucuya delik açmıştı hem vites değişiminde dsg den dolayı pırr yapıyordu hemde homurdanıyordu ufaktan :)
Orta iptaliyle ses alanda var ses almayanda :)
Olmadı son susturucu iptali yapıcaz artık
1.2 tsi orta son iptal düz boru yaptırsam yazılımı güncelletmeme gerek varmı ?
bende şöyle bir soru sorayım. araç golf 7 122 lik . orta susturucumuz iptal son susturucuda dediğim gibi orijinal golf 7 gti egzoz. yazılım yaptırmayı düşünüyorum ama hep korkuyorum çok bir beklentimde yok 140 hp olsa kafi. 2 sorum var 1. zorlamayacak 140 hp lik bir yazılımla bir sıkıntı yaşarmıyım 2.si şuan bile sesi süper yazılımdan sonra egzoz sesinde değişiklik olur mu fazladan bağırmalar felan. çünkü şuan 2500 den sonra homurduyor
Tiguan kasa olarakta agir
normal o boyuttaki bir aracin 10 litre yakmasi
1.2 tsi yeni polo ile 122 lik leon mk2 ne olur cok merak ediyorum gidiş olarak polo beni çok şaşırtmıştı :D
1.2 TSI POLO 90HP
1.4 TSI Leon 122HP
Leon daha iyi gidiyor.
1.2 TSI 122HP leon ile 1.2 TSI 105hp seat ibiza fr (kendi aracım) denemiştik kafa kafaya gidiyoruzki verilerde zaten öyleydi.
1.2 TSI 90HP polo ile denediğimde polo çok geride kalıyordu.
Yeni seat ibizada 1.0TSI gelmiş.
1.4 tsi 122 1.2TSI 105'den verileri çok daha iyi.
1.2 tsi istanbulda dumpvalve taktırabilecegim neresi var ?