Yukarida yazdiklarim yeni motor icin 140 hp motor icin 160 lik motor twincharge yeni nesil 140 hp lik motorlar single charge.
Daha az malzeme daha az sorun presibinden yola cikarak ben kendimde 122 lik kullanicisi olarak yeni 140 hp lik motorun daha uzun omurlu olacagini ve ayrica daha az bakim maliyeti olacagini dusunuyorum.
Eger 122 lik ve 160 lik motorun bakim masraflarini karsilastirirsaniz ne demek istedigimi daha iyi anlayacaginizi dusunuyorum
Orneklemek gerekirse devir daim pompasi 122 hp 120 tl 160 lik icin 900 tl ...![]()
R
mk5 lerdeki twincharge 140 ile 160 tsi karşılaştırması istemişler abi sanırım, benim anladığım o
bildiğim 140/170 TSi turboları 160 lıklardan daha ufak, bazı mekanik farklılıklar var.. Gerisi eklenir elbet![]()
golf 7 de kullanılan 140lık versiyon single charge motor yani...bunu bılmıyordum diğerleri gibi twin charge diye dusunmustum hep...
sanırım vw twincharge kaldırmayı pilanlıyor GTI,R versionlarında olucak herhalde sadece.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
İşçilik sorun değil ya. Coiloverlara 6 kere ayar çekip sadece montajına 100 lira verdimbunu da öyle yaparım
he coiloverlar için bide 100tl+ kısa parliament vermiştim
bu konularda tanıdık olunca ekonomik anlamda insan rahatlıyo
Ayrıca 200lira işçilik diyelim. Biri 500 lira. Yapıyo diğeri 1000. İki katı fark var![]()
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
Kafam estikçe dediğim, bazen debriyaj kaçırıyor mu yaa diye düşünüyorum yao düşünce oluştuğunda değiltiririm demek istedim. 500 lira koymazda 1000 lira koyuyo
bi abartma yapalım dedik sende hemen bozuyosun. Böyle cevap verdiler mi genelde şunu soruyorlar ama burda. "Hayırdır kardeş bi sıkıntı mı var? Para benm değil mi değiştiririm
"
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
1.2 tsi jetta için ecufast in bir çalışması varmı dp filtre kat iptali ile güzel bir aile aracımız olurmu?
yakıt istanbul sehir içi 6.5-7 arasında nerdeyse 1 lt düştü. performans olaraksa standart 122likten hızlı diyebilirim. Aracım manuel.
ya yanlış anlamada b en şehir içi istanbul trafiğinde 6.5-7 litre yakan bir benzinli araç tanımıyorum![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
1.4 TSI 122' lik var bizimkide 7.5 / 8.8 / 9 falan oluyor işte şehir içi sakin karmada falan değişiyor.. Daha fazla asılınca değerler 10 ları bulabilir diye düşünüyorum. Bu arada 1.4 TSI 122' lik Jetta sı olup Chip vb şeyler yaptıran oldumu acaba ? Değerlerini merak ediyorumda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)