Ozgun,bekliyorum bilgilerini.
Cda kit,100-200km de 0,2 sec zaman kazandiriyor.
Testlerimiz bu yonde...
Veriler mevcut...
Ozgun,bekliyorum bilgilerini.
Cda kit,100-200km de 0,2 sec zaman kazandiriyor.
Testlerimiz bu yonde...
Veriler mevcut...
Sanki biraz çelişkili olmuş yazdıklarınız0.2 mi 0,8 mi veya 50-150 mi, 100-200 mü? Yazılımlı mı? Yazılımsız mı? Yazılımlıysa hangi yazılım? Yazılım ne olursa olsun 0,8 mi farkediyor?
![]()
Ayrıca bende Çağrı'ya katılıyorum kutu içi filtreden yanayım, BMC Cda kit gereksiz pahalı ve kutu içi filtreyle daha sağlıklı olacağının kanaatindeyim. Kutu içi filtreninde(K&N, BMC, REVO, vb.) Stock bir TSI 180 için yeterli olacağını düşünüyorum.
cgr328 e ve anıl a katılıyorum stock arabada bu kadar teferruata gerek yok , yazılımlıda ise neden bu marka Türkiyede başka filtre yokmu yada custom bişiler daha ii olmazmı
Custom filtre??
Bmc alinabilicek en kaliteli filtredir.
Defalarca yaziyorum ama faydasi olmuyor
Kisaca;
Bmc bir cok spor otomobile Otomobile Fabrika cikis,Oem olarak takilan Filtredir...
Kutu ici filtre nekadar buarada, ayrica revo filtre ureticisi degil.
Celiski yok! 50-150km,yazilimsiz 0,2 sec
100-200km yazilimli 0,8 sec fark ediyor
Daha net anlatamam...
Bmc nin Carbon filtreleri pahali cunku carbon pahali diger hepsi cok yakin.
custom cai ve herhangi bi filtre demek istedim . , aem ,pipercross,apexi ve arc de yabana atılcak firmalar değil bunların arasında en iyi hangisi göreceli kavramdır
Piper iyi filtredir sunger kategorisinde ama Turkiyede gucunuzu calar cabuk tikanicagi icin.
Ben kotu-iyi yorum yapmiyorum diger filtreler icin. Sadece Bmc cok iyi diyorum. Yillarca bir cok filtre kullandim,tecrubeyle sabittir
99-91 arasi kadi corabi sarardim acik filtre niyetine,halimize sukredelim![]()
Murat abi boşver millete laf anlatmaya uğraşma. Bmc kiti kullanan bilir.He bu arada stock biniyor olsam hava filtresiyle işim olmaz diyenlere hiç mi hiç katılmıyorum. Para verdiysek hakkını da aldık.
Özellikle farkı şurda gördüm bir kaç defa yüklenip araç orjinal filtreyle şişme eğilimi gösterdiğinde bile bmc de bu durum eskisine oranla daha iyi gibi. Öyle profesyonel ölçüm yapamıyoruz ama haytımızda ilk defa da filtre kiti kullanmadık. 3-4 arabadır 6-7 çeşit filtre kiti kullandım,yaptım uğraştım. filtre kiti stockta çok uçurum etkileyemez illaki. Ama yazılım da yapılırsa o zaman etkisi daha fazla olur tahminimce
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Bu arada Dipnot Revo kutu içi filtre kullanıyorum Revo filtre üreticisi değil Ama İTG ye yaptırıp üzerine etiketini vuruyor...
GT-R
Parasına göre salata isteyen bmc,itg k&n vs.. alır istemeyen ucuzunu alır ,aynı işimi görüyor ? Evet, Aynı kalitedeler mi ? Hayır . Ben bmc kutu içinden bmc cda kit e geçtim ,keşke daha önce kullansaymışım diyorum çok fark var.. kalite ve kullanılan materyale zaten diyecek yok.
Bu itg kiti nerden temin edebiliriz?
İTG kitleri getiren bir firma var ama sormak lazım bu kit mevcut mu? Ama fiyat gereksiz derecede pahalı
NOVITEC ALFA ROMEO-FIAT, ITG AIRFILTERS,JETEX EXHAUST,RAGAZZON TÜRKİYE NOVITEC TÜRKİYE, ITG TÜRKİYE, JETEX TÜRKİYE
revo filtre ile itg arasındaki fark nedir?Revonun kutu içi olanları ne kadar?itg ler 215 civarı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)