ben kullanıyorum 3 seneye yakındır..en uzun kullandığım aracım diyebilirim:)
dört çekerden biraz güç kaybı dışında benim kafama takılan hiçbir sıkıntısı yok..
Printable View
Resimdeki cam follower asinmaya baslamis. Bence bu sekilde satmayin...
Golf R patırdama basladı gecenlerde yaptırdım bujılerımı oem olarak yenıledım 3.sılındır bobınımde arıza vardı bobınde deyiştım ama bugun yıne patırdama yaptı kapattım arabayı.arac stage 2 apr bobın onerınız varmı yoksa oem bobınlere devammı edeyım
Bobinler r8 mi yoksa siyah standart mı ?
Siyah standart bobinler
Orjınal bujulerin beru olma ihtimali varmıdır
Yıne aynı sılındir bobininde arıza var gecen gun deyiştirdiğim yeni bobin taktık hala patırdıyo
beru bobinlerin markası, buji bosch veya ngk dır büyük ihtimal. ne ile değiştirdiniz yenilerken bujiyi? leventin dediği gibi tırnak aralıklarını da kontrol edin takarken.
bobinleri de kırmızı kafalı oem r8 bobini ile yenileyebilirsiniz.
Bujilerin ustunde ngk yazıyo bugun söktük taktık bujileri araba duzeldi bobin olarakta (miniks)ahmet abi saolsun r8 bobınleri yolucak yarın birde onları takıp deniyelim
arkadaşlar custom manifolt yaptırmak sıkıntı yaratır mı..
30 turboya kendi manifolduyla araca sigmiyor..cozumu custom manifolda ama saglikli olur mu..gerci dunya kadar evoya yapilmis ve yapiliyo..
Iste hazir olmuyo mesele orda zaten..30 un kendi manifoldu var su an sigmiyo motor yanlamasina oldugu icin..
Evet iskender usta yapacak insallah..