banane video yalanmı doğrumu ? onu söyle bana ben bunun derdindeyim beni yalancı muamelesi yaptın da :)
haa bide
özgürde imzandakiler içinde sadece downpipe var :)
Printable View
banane video yalanmı doğrumu ? onu söyle bana ben bunun derdindeyim beni yalancı muamelesi yaptın da :)
haa bide
özgürde imzandakiler içinde sadece downpipe var :)
çekilmiş görüntüye yalan denmez, kırmayalım birbirimizi sende gördün, diğer denemelerde var mıydı bu kadar fark.. ya da ben rollda önce bassam geçsem noolcak videosu var ben geçtim mi diycem:)
maşallah özgürün arabaya ne ufak bi boklamam olmadı, olamazda.. ama şunu da atlamayalım, cam tavan yok, hafif jant var ve arabalar fabrika çıkışı şanzımandan dolayı ztn bizden hızlı:)
yaa kırmızı ile denerken kapalıydı egsoztun özgürle denerken kapalıydı kardeş araba deniyorsun NEDEN ozaman kapalı tutuyorsun egsoztu bahane yaratma kaldırmış gelmiş adam o egsoztu kapamaz bu 1 fazıl saten kaldıki boboinleri sıcmadığı zaman dier poloları geçr dolaylı yoldanda biliyoruz sonucu ama olsun sen işiğını söndür bizde boboinleri değiltirelim de ondan sonra bakalım yeniden ozaman :D
ben seni boklamıyorum onu bunu geçtiğimiz video dedinde kırmızıyı geçtiğinizi görmedim hepsinde vardım denemelerin su son deneme hariç
bizzzat yarın kendim koyucam özgür videoyu göndedrdi koydum bunda bişi yok
cam tavan ıvır zırcır olabilir sende dierlerinde cooleer valve yok yani sadece egsozt var :)
egzosu fazıl bana shelle polis geldi gelmeyin buraya dediğinde kapatmıştım sadece ve bu videoda o rollde ve bunu benzincide sööledim size, sen duymadıysan diğer adamlara sor istersen.. yaa tamam hadi bnm sktret, safayla olan videolar nerede, onda milltek var kapanmıo nasılsa:)
ben kendimi biliyorum, özgüre de sor, yalan olmasın 80-100 aralığından 180-190a kadar kafa burun gidiyoruz ondan sonra özgür açıyor.. safayla bnm araba da neredeyse nokta virgül, da o şekilde kalmıştır tahminimce.. siz ayrıldıktan sonra da baya denendi.. ha sonuç olarak dersen geçiyo mu evet yüksek hızda geçiyo, ama inan senin direk sadece bu videoyu koyman bel altı vurmak gibi..
gecenin ilk videosunu koyim dedim özgür bana bunu yolladı 20 tane daha yollasaydı koyardım emin ol geçildiğimizde geçildik demeyecek kadar karaktersiz değilim ki ben revoyu kötülemedim hiçbir zman insanlar BİZİ Kötüler (üstüne alınma)
ancak arkadan kötüler yüzümüze cnm cicimdirler bak arkadaşım cooler olsa o hızlardada ttutunamaayacaksın :) sıkıntı orda fazıl için geçerli değil bu o takmadan tutunamayacak hale gelicek ama inanabana heleki kırmızıda aylardır aynı program var sıkıntı yok heleki özgürdee ıhohohohoo inanamasssın dokunmadığımız zamana olay suki demin arkadaş yarış benzini felan dedi ona bi kıllalttım o bize demiyordur insallah onu
sarının videosuda varmış koyucam ikisinide yarın ama bana yalancı diemesssin
Diğer araçta sadece downpipe olduğunu unutmamak lazım sizin araçta olan bütün parçaları eklerse tahminimce 180 190 dan sonra değil bastığınız andan itibaren açmaya başlar:) ayrıca video dada bastığı andan itibaren geçmiş gözüküyor zaten :) He birde şu var arka arkaya 5 6 kere denense fark daha ne kadar açılır onuda merak ediyorum.. :)
ya özgün yapma Allah aşkına ben sana yalancı demiorum, diorumki koyduğun video kıstas değil.. ben özgür 2 kişi ben tekken denedim geçtim, hatta onu da çekti onlar, şimdi o videoyu koysak ben desemki özgürü geçirum bu adil olur mu?? ben sana bi tek bunu diyorum..
özgün hangi lafa takıldın, ben sana yalancı diye yazdım da farkında mı değilim??
ne salaklığı abi, orada denerken muhabbette ne güzel eğlenioduk, buraya gelince işler değişiyo..
kırmızı özgürden hızlıysa geçemedim:)
simdi onda cooler yok bunun.bobinler bozuk yok sizdeki parcalar onda yok bunu bikere gecelim beyler parcasi. bozuknolan yarismasin digerleride parcalarini takip gelsin napalim yani gecioruz yok bobin bozuk yok sizdeki parca onda yok....