User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
233 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Ecufast,Revo,Evotech RoLLL

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banane video yalanmı doğrumu ? onu söyle bana ben bunun derdindeyim beni yalancı muamelesi yaptın da

haa bide
    özgürde imzandakiler içinde sadece downpipe var
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banane video yalanmı doğrumu ? onu söyle bana ben bunun derdindeyim beni yalancı muamelesi yaptın da
    çekilmiş görüntüye yalan denmez, kırmayalım birbirimizi sende gördün, diğer denemelerde var mıydı bu kadar fark.. ya da ben rollda önce bassam geçsem noolcak videosu var ben geçtim mi diycem

maşallah özgürün arabaya ne ufak bi boklamam olmadı, olamazda.. ama şunu da atlamayalım, cam tavan yok, hafif jant var ve arabalar fabrika çıkışı şanzımandan dolayı ztn bizden hızlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekilmiş görüntüye yalan denmez, kırmayalım birbirimizi sende gördün, diğer denemelerde var mıydı bu kadar fark.. ya da ben rollda önce bassam geçsem noolcak videosu var ben geçtim mi diycem
    yaa kırmızı ile denerken kapalıydı egsoztun özgürle denerken kapalıydı kardeş araba deniyorsun NEDEN ozaman kapalı tutuyorsun egsoztu bahane yaratma kaldırmış gelmiş adam o egsoztu kapamaz bu 1 fazıl saten kaldıki boboinleri sıcmadığı zaman dier poloları geçr dolaylı yoldanda biliyoruz sonucu ama olsun sen işiğını söndür bizde boboinleri değiltirelim de ondan sonra bakalım yeniden ozaman
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

maşallah özgürün arabaya ne ufak bi boklamam olmadı, olamazda.. ama şunu da atlamayalım, cam tavan yok, hafif jant var ve arabalar fabrika çıkışı şanzımandan dolayı ztn bizden hızlı
    ben seni boklamıyorum onu bunu geçtiğimiz video dedinde kırmızıyı geçtiğinizi görmedim hepsinde vardım denemelerin su son deneme hariç

bizzzat yarın kendim koyucam özgür videoyu göndedrdi koydum bunda bişi yok

cam tavan ıvır zırcır olabilir sende dierlerinde cooleer valve yok yani sadece egsozt var
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa kırmızı ile denerken kapalıydı egsoztun özgürle denerken kapalıydı kardeş araba deniyorsun NEDEN ozaman kapalı tutuyorsun egsoztu bahane yaratma kaldırmış gelmiş adam o egsoztu kapamaz bu 1 fazıl saten kaldıki boboinleri sıcmadığı zaman dier poloları geçr dolaylı yoldanda biliyoruz sonucu ama olsun sen işiğını söndür bizde boboinleri değiltirelim de ondan sonra bakalım yeniden ozaman
    egzosu fazıl bana shelle polis geldi gelmeyin buraya dediğinde kapatmıştım sadece ve bu videoda o rollde ve bunu benzincide sööledim size, sen duymadıysan diğer adamlara sor istersen.. yaa tamam hadi bnm sktret, safayla olan videolar nerede, onda milltek var kapanmıo nasılsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzosu fazıl bana shelle polis geldi gelmeyin buraya dediğinde kapatmıştım sadece ve bu videoda o rollde ve bunu benzincide sööledim size, sen duymadıysan diğer adamlara sor istersen.. yaa tamam hadi bnm sktret, safayla olan videolar nerede, onda milltek var kapanmıo nasılsa
    özgürü geçtimi safa?
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben seni boklamıyorum onu bunu geçtiğimiz video dedinde kırmızıyı geçtiğinizi görmedim hepsinde vardım denemelerin su son deneme hariç

cam tavan ıvır zırcır olabilir sende dierlerinde cooleer valve yok yani sadece egsozt var
    özgün bi senle anlaşamadık ama inan o benzinciden çıktıktan sonraki rollü sor lütfen, onların da videosu vardır zaten..

hmtcn
    Misafir
    özgün bi senle anlaşamadık ama inan o benzinciden çıktıktan sonraki rollü sor lütfen, onların da videosu vardır zaten..
    vitoda var kardesim videolar . yarın koyucak arkadaslar . sarı cupra ile özgürün denemesi var . izler sonra bi daha konusursunuz zaten KIRMIZI ecufast li gti icin söylenecek bisi yok ;bu gece tuLum cıkardı arkadas . emegine saglık .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgürü geçtimi safa?
    ben kendimi biliyorum, özgüre de sor, yalan olmasın 80-100 aralığından 180-190a kadar kafa burun gidiyoruz ondan sonra özgür açıyor.. safayla bnm araba da neredeyse nokta virgül, da o şekilde kalmıştır tahminimce.. siz ayrıldıktan sonra da baya denendi.. ha sonuç olarak dersen geçiyo mu evet yüksek hızda geçiyo, ama inan senin direk sadece bu videoyu koyman bel altı vurmak gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kendimi biliyorum, özgüre de sor, yalan olmasın 80-100 aralığından 180-190a kadar kafa burun gidiyoruz ondan sonra özgür açıyor.. safayla bnm araba da neredeyse nokta virgül, da o şekilde kalmıştır tahminimce.. siz ayrıldıktan sonra da baya denendi.. ha sonuç olarak dersen geçiyo mu evet yüksek hızda geçiyo, ama inan senin direk sadece bu videoyu koyman bel altı vurmak gibi..
    gecenin ilk videosunu koyim dedim özgür bana bunu yolladı 20 tane daha yollasaydı koyardım emin ol geçildiğimizde geçildik demeyecek kadar karaktersiz değilim ki ben revoyu kötülemedim hiçbir zman insanlar BİZİ Kötüler (üstüne alınma)
    ancak arkadan kötüler yüzümüze cnm cicimdirler bak arkadaşım cooler olsa o hızlardada ttutunamaayacaksın sıkıntı orda fazıl için geçerli değil bu o takmadan tutunamayacak hale gelicek ama inanabana heleki kırmızıda aylardır aynı program var sıkıntı yok heleki özgürdee ıhohohohoo inanamasssın dokunmadığımız zamana olay suki demin arkadaş yarış benzini felan dedi ona bi kıllalttım o bize demiyordur insallah onu

sarının videosuda varmış koyucam ikisinide yarın ama bana yalancı diemesssin
    www.drecu.com

Umut fg 3295
    Misafir
    Diğer araçta sadece downpipe olduğunu unutmamak lazım sizin araçta olan bütün parçaları eklerse tahminimce 180 190 dan sonra değil bastığınız andan itibaren açmaya başlar ayrıca video dada bastığı andan itibaren geçmiş gözüküyor zaten He birde şu var arka arkaya 5 6 kere denense fark daha ne kadar açılır onuda merak ediyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya özgün yapma Allah aşkına ben sana yalancı demiorum, diorumki koyduğun video kıstas değil.. ben özgür 2 kişi ben tekken denedim geçtim, hatta onu da çekti onlar, şimdi o videoyu koysak ben desemki özgürü geçirum bu adil olur mu?? ben sana bi tek bunu diyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya özgün yapma Allah aşkına ben sana yalancı demiorum, diorumki koyduğun video kıstas değil.. ben özgür 2 kişi ben tekken denedim geçtim, hatta onu da çekti onlar, şimdi o videoyu koysak ben desemki özgürü geçirum bu adil olur mu?? ben sana bi tek bunu diyorum..
    o salakta denemeseydi abi ben geçmek geçilmemekten bahsetmiyorum ki bana dediğin laftan bahsediyorum sen dier kırmızıyı geçtinmi onumu idda ediyorsun onu anlamadım
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgün hangi lafa takıldın, ben sana yalancı diye yazdım da farkında mı değilim??
    ne salaklığı abi, orada denerken muhabbette ne güzel eğlenioduk, buraya gelince işler değişiyo..
    kırmızı özgürden hızlıysa geçemedim

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi onda cooler yok bunun.bobinler bozuk yok sizdeki parcalar onda yok bunu bikere gecelim beyler parcasi. bozuknolan yarismasin digerleride parcalarini takip gelsin napalim yani gecioruz yok bobin bozuk yok sizdeki parca onda yok....
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi onda cooler yok bunun.bobinler bozuk yok sizdeki parcalar onda yok bunu bikere gecelim beyler parcasi. bozuknolan yarismasin digerleride parcalarini takip gelsin napalim yani gecioruz yok bobin bozuk yok sizdeki parca onda yok....
    sen özgürü GEÇTİNMİ boş boş y azma burda

tmm yarın gel kardeş boboşinler 10 dakika sonucu söle bana 200 de kim önde? ????
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen özgürü GEÇTİNMİ boş boş y azma burda
    Hiz plaka olanmi? eger o ise kafa burun tampon farki gecmedim gecilmedimde...
    kendiside yazar zaten.mersoda var videosu 2 3 tane
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiz plaka olanmi? eger o ise kafa burun tampon farki gecmedim gecilmedimde...
    bende o videoyu Sana yarın koymasssam eminim öledir özgür neden öyle demedi onu anlamadım

hala merso dio yarın koyucam özellikle bütün videoları
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende o videoyu Sana yarın koymasssam eminim öledir özgür neden öyle demedi onu anlamadım

hala merso dio yarın koyucam özellikle bütün videoları
    Özgur abi gecmismi bni
    GT-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)