dıyorumya ıste wıdeband baglasa gorebılecek enjektor yetıyormu yetmıyormu..satılıklar bolumunde 2 tane var wıdeband.boyle fırsatta cıkmazkı hep![]()
bugun bagladık wideband, araba yuklenince cok fakire dusuyo, avans vurmuyo...gittik sonra ek bi pompa daha bagladık, araba daha az kesiliyo, .7 bar civarı ama kesinlikle benzin yok arada kesiliyo.. yine de acaip gidio...beyin işini, bekliyorum işte, enjektoru de o zmn alcam cunku şimdi fazladan benzin verip bogmak istemiyorum... cok basmıorm ztn..
izo arabanin gitme sebebi sadece fakire kalmasi,
yakinda piston falan eritirsin zorlama bence![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
yarım gaz yaoınca ztn alıyo araba, 2500 devrde giriyo turbo devreye...nissan 200sx enjektoru bnm arabaya uyuyorsa alcam da...
dostum konuyu takip edemedim.baya ilerleme var anladıgım kadarıyla simdiden hayırlı ugurlu olsun.yardıma ihtiyacın olursa aynı sehirdeyiz biliyosun![]()
Fuck The System !!!
izo resım yokmu cnm![]()
map basladı, geedy e manage blue boxbaglandı en sonunda...bilgisini esirgemeyen herekse tesekkurler..
hadi gözün aydın, sorun neredeymiş ?
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
Nihayet gözün aydın hadi, sağlıklı olsunda 3-5 beygir önemli değil.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)