saol abi ya...kkk gw2 yi yrn sato ustaya gostercem...
soledim de, orayı mı arıcas? sato meguldu biras...bide sato yapmıyo bnm arabayı saolsun acıdı yardım ediyo![]()
ben sana soledim msndende t2 turbo herzaman bulunr hatta benim stocklarımda bile t2 turbolar aşrıderece aynı zamanda yr öbürgün istediğinde büyük uzun burçlu gövde alırsan turboyu daha daha büyültebilirsin
www.egeturbo.com
Turbo asker
alfa 155 benzinli tubosunda karar kıldık satoyla en sonunda...7lt lik bi de intercooler aldım, ama debriyaj iyi durumda 50.000 km oldu deistirip deistirmeme konusunda kararsızım...şimdi sıra benzin regulatoru, benzin pompası(kadir abi saolsun), nissan 200sx enjektorleri, ve beyin yazılımında...egt gostergesi ve yag gostergesi de lazım galiba...hadi bklm inşallah sorunsuz yurur arabam..
cok tesekkur ederim, bn de debriyajı sizin dediğiniz gibi yapmayı dusunuorm bir iki aya...wideband icin greedy e manage dusunuorm ama apexi vafcII de işime yarar mı? egt tr de nerde bulunur, hks veya woosh marka dısında?
olm ne kdr sevindirdin beni bilemezsin10 numara adamsın...
[QUOTE=izo;212427]cok tesekkur ederim, bn de debriyajı sizin dediğiniz gibi yapmayı dusunuorm bir iki aya...wideband icin greedy e manage dusunuorm ama apexi vafcII de işime yarar mı? egt tr de nerde bulunur, hks veya woosh marka dısında?
vafc2 ve e manage hakkında bılgım yok malesef.egt ıcın greddy olabılır.trde bulunuyor bıldıgım kadarıyla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)