maşallah 1.4 cupra için çok çok güzel bir değer güzel güzel gazlarsın inşallah.
peki 1.4 cuprayı alıp stage 2 için takılan parçalar neler ve kaça mal oluyor yazarmısın..
Printable View
maşallah 1.4 cupra için çok çok güzel bir değer güzel güzel gazlarsın inşallah.
peki 1.4 cuprayı alıp stage 2 için takılan parçalar neler ve kaça mal oluyor yazarmısın..
maşallah ok gibi oldu araç.
bence 1.4 cupra gayet mantıklı bunda bi hata olmaz yakıtta vergıde duşuk dediğin gibi
turbo değişmiyor kardeşim değiştiğin andada başına gelecekleri biliyorsun dimi dsg dsg dsg dsg dsg içime işledi artık.birde bu dsg şanzuman biraz nazik 7 vitesya dişlifazla 1 den 2 ye geçiş süreci mesafesi kısa silkeleme sıkıntısı yaşatabiliyor diye biliyorum
Maşallah güzel değerler. Keşke bir yere Ibiza yazsayın. Cupra diyince akıllara direk Leon geliyor. :)
Ya ismail naptin be olum sen konunun icine sicmissin bn neyin hirsini yapcam senin klavye basinda parmaklarin calisirken ben keyifine gazlamaktaydim stock arabaya ne hirsi Allahaskina nediosun olm sen bu ne karinsizlik yapma bilader sunu yaa yazma konuya lutfen.
:D:D:Dahanda ben çıktım bu konudan
Ozgun abi su msjlari temizle yada konuyu sil bu herifin her actiyim konuyu kirletmesinden biktm.
İsmail cocuk cocuk hareketler yapma kocum gorusmeyelim dedin ok dedik cektik gittik simdi ben snn hkknda yazmiorm cizmiorm senn bnle alip veremedgn ne olm konulara surekli yaziosun varsa bi problemin ara bni nie buraya yaziosun birak biraz ozelimiz kalsin nasil bir kafa yapin.war neyapmaya calisiosun amac ne? Ben.sna bni karsilami dedim?
kaldırıcam konuyu kaldırıcam amaaa :) sakin olun önce
ya şidmi ben zafayı tanımama ama hırsı çok büyük:) nedenini sorarsan meth ti oydu buydu madem araban hızlı methi takmadan denemeye gelebilrsin dier gece HAaa takmışssın sıkıntı yook :) ama kske taktım gel akşam deneyelim deseydin ya hepsine koyim bana kornaya basacağına Shellde Slm verseydin :)
açık konuşayım Tsi uğraşamadığım halde bukadar yürümesi benim kendimce kendime bir baraşıdır, biraz yüklendim dsgnin kakası geldi :) busefer dsg yi yeniden programladım busefer vites atışlarından kaçırmaya başladı onuda çözdük
1-2 hardware sey kaldı mesela filitre kiti hepsi bitsin ozaman bir dyno gerçöekten görmek istiyorum ama dedğim gibi bitirmem lazım birde baktımki dsg gerçekten benim hoşuma gitmiyor bende sciroccomu satıp 2012 sini alıcaktım şuanda fikrimi değiştirdim Meth+Downpipe+filitre+Cooler+ egszot ve minik bir turbo upgarde i düşünüyorum ama benimki Düz baakalım Size yetişebilicekmiyiz:D
neden denemediğini anlamasım sali günü kesin deneyelim dedin bekledik
Çocuk çocuk hareketler yapıyorsun diyene bak. Adam yerine koyup Allah'ın selamını aldık geçen akşam. Saçma sapan bir artistlikler bişeyler. Geçen arabanın yanına bilerek koyduğumu sanma arabalarımızı. Durduk 10 dakika sohbet ettik bir baktık ki araban arada duruyor. Meraklın değiliz. Meraklısı da değiliz. Sana hayatta başarılar Safa.
Ben ole bsimi dedim olm sen neler sacmaliosun.neler kuruosun kafandan nie selam vermiyim ne artisligi orda arbbn basina bsi geldi oraya birakmak zorunda kaldim sen neye alindiysan anlamiyorum bn sni hadi artik ugrasma git birazdaha stock arabanin resinlerini cek photoshopla hadi gulum
safa mılltek ın ebatları nedır olctunmu??
Selam vermedin demiyorum. Selam verdin bizde adam yerine koyduk aldık diyorum. Arabaya binince bir kahkahalar bir saçmalıklar. Neyse bilen biliyor Safa sen takıl kafana göre. Sanane benim stock arabamdan ? Belki evleneceğim, belki iş kuracağım. Seni bağlar mı? Sen varını yoğunu arabaya yatır aç gez.
Agzim aclik kokuiiii :D
Bnde yerinde olsam meshul golf3 gti projesinden sonra arabaya para yatirmazdim...
Olm orda snn basina gelen sey bnada geldi ona cok guldum arabanin yag kapagi kayboldu :) nyse kapa konuyu snle alakali olan bsi deil yani alinma ustune ltfn ismail cok uzuosun bni bole yaparak birak dusman kesilmeyi dostum yada yazma konuya pls..
7.vites istediğin hızda deneriz senin roccoyla özgün:D
yok korkuyorum yakında kısmet olurda evoya fln geçersem sana gelcez yapmıyacaksın yazılım diye:)
cem bence de bak melihin dediği gibi, dostluklar bozulup araya zaman girdimi barışmaya çalışsanız bile herşey eskisi gibi olmuyo.. tabiri caizse aynı semtin çocuklarısınız, bilakis birbirinizi koruyup savuncağınıza birbirinizi kırmayın boşuna..
Yaaa roll molll bzim olur havali havali yazmada :)) bak sana
Ben daha sarardim inan baycuya ayip olur sonucta adamin emegi gar ge adama saygim var dir sana satasmadim ben yoksa :)))))) kafama takicam ve senemeden kayseriye. Yollicam seni kayseriye kadar kovalardim ben seni ben sadece baycuya kotu ladf gidicem die sesimi cikarmiyroum gercekten coook eski tanidigim ve sewdigim bir insan neyse yoksa osenin yakit koymuslar onu bunu yapmislar dedigin zaman saldirmistim sana yok depom fulll arabamin isigi yanio birak bu salam isleri cok eskiden kaldi kardesim atari yapiosin sona denemiosun kirmizya helal olsun aslanlar gi herkesle sikti sen neden sikmadin neysem bunun cirkefini yapmanin manasi yok rolller bizim hersaman bekleriz ayni benzincidern alir cikariz kendiniz le karisitmrayin insanlari
Değerler güzel ama dsg durumu nedir ?
Yani kaçırma vs yapıyormu ?
Birde tartışma bence çok saçma sanki çocukların "benim babam senin babanı döver" atışması gibi olmuş nolcak altı üstü araba 1 boy 2 boy hatta 1 tır boyu geçilse nolcak sırf roll içinse zaten polo gti yanlış araba ucuz bi araba alıp swap yaparak polo ve cupranın 2 kez içinden geçmek mümkün asıl amaç günlük kullanırken zevkli olması değil veya olması gereken...
Bak hala eski konularn tartısmasını acıosunuz... Ben size yarıs yakıtı koyuolar falan demişim bole bi solenti var kim uydurduysa. Ben sadece eger ciddi sizi geçmek için bilenip gelseydim yarıs yakıtımı koyar meth takıp arabayı sokup gelirdim dedim ama siz belaltı vurmaya basladınız hepiniz gecildiniz vs vs bende video koyun dedim 1 boy geriden gelip polonun yanına geldiğim videoyu koydunuz 15 cm i basıma kaktınız gecildiniz diye...
Sustum bişi demedim meth takıp salı deneyelim dedim taktırdım o araya tartısma çıktı işte bende bikaç abimin sözünü dinleyip sizle mücadeleye girmedim yoksa arabayı söküp gelcektim hakkaten ama birkaç yolgösteren abilerim 3 5 bişi anlattı boşver dedi bende o yuzden bosverdim yoksa uzardı bu Roll işi... Senn bni kovalamana gerek kalmaz ben zaten gelcektim komple arabayı sokup okadar kafama koymustum....
ya kardeş sökücektin edicektin gelicektin ? mıydı ıydı zoydu heydi :D Gelseysin neden gelmedin Abilerine slm söle yaa sök kardeşim sök :) sikinti yok lastiklerini sök hala sidik yarışına giriosun 10 tane video var hepsi cupplararla lan koyduğun videolardan bile kimse bişi anlayamadı :D ben ne yapayım :) komik komik konuşuyrsun ne anlatmış abilerin sana ? ?? alllah için söyle ne demişler
Bosveeer snle sidik yarisina girmiyoruuuum. bnce hng ile olan video gayet acik :)