User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
89 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Evet yine bi turbo konusuyla karşınızdayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo harici parçalar zaten o parayı bulur bence alınır...

TurboJDM
    Misafir
    Böyle birşey yapıcaksan elin anahtar tutuyorsa kendin yapmayı denesene. olmaz mı? çekersin evin önüne alırsın takımı. şahin bu söksen taksan birşey olmaz. dıştan motor içine girmeden bi turbo ile başlarsın. böyle başlar gidersin.

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle birşey yapıcaksan elin anahtar tutuyorsa kendin yapmayı denesene. olmaz mı? çekersin evin önüne alırsın takımı. şahin bu söksen taksan birşey olmaz. dıştan motor içine girmeden bi turbo ile başlarsın. böyle başlar gidersin.
    atmosferık olarak yuklense dedıgınız dogru ama turbo bıraz daha ınce detay ıstıyo... elımden geldıgınce eksıklerımı kendım tamamlamaya calısıyorum ben ama bı yere kadar bılgım duruyo sonrasında sanayının yolu

d16y4
    Misafir
    ankaradasın ve şahin turboluycan bir sürü usta var hiç gezdinmi ? yoksa canım sıkıldı konusalımmı dedin

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atmosferık olarak yuklense dedıgınız dogru ama turbo bıraz daha ınce detay ıstıyo... elımden geldıgınce eksıklerımı kendım tamamlamaya calısıyorum ben ama bı yere kadar bılgım duruyo sonrasında sanayının yolu
    haklısında herşeyi ustaya yaptırırsa nasıl tercübe edebilecek ki ben kendi cai mi bile kendim yaptım plastik dükkanımda. Aleminyum korkuluktan CAİ ucunda 60 tllik simota var coşuyor

esmerserseriler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 lıraya alıcagın turbo kıtınden hıcbır yarar bekleme derım bosuna 500 lıranı cope atarsın...

cgr328 nıcklı cagrı var ona sor sana en guzel cevabı o verır kendılerı 2 adet proje yaptı
    böyle yorum yapmışın beni tanımassın bende seni ..... alacak adam gelecek bakacak malzemelere..gerçektende fiyat olarak 500 tl lik kitten yarar gelmez... ama o kiti ben satiyorum tam 1350 tlye mal oldu 3 sene önce..fakat şu anda işime yaramıyor.vti e de takamıyorum..napıyım evdeki ocağa mı takıyım..işine yarayana bulunmaz nimet..dua edecek bana....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı esmerserseriler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle yorum yapmışın beni tanımassın bende seni ..... alacak adam gelecek bakacak malzemelere..gerçektende fiyat olarak 500 tl lik kitten yarar gelmez... ama o kiti ben satiyorum tam 1350 tlye mal oldu 3 sene önce..fakat şu anda işime yaramıyor.vti e de takamıyorum..napıyım evdeki ocağa mı takıyım..işine yarayana bulunmaz nimet..dua edecek bana....
    Ne guzel soluyorsun alicak olan gelir bakar alir...

JusticeForAll
    Misafir
    500 lıraya alıcagın turbo kıtınden hıcbır yarar bekleme derım bosuna 500 lıranı cope atarsın...

cgr328 nıcklı cagrı var ona sor sana en guzel cevabı o verır kendılerı 2 adet proje yaptı
    anladım. bugun ustamla gittim konuştum. oda beni vazgecırmeye calıstı ne ıse gırmeye calıssam birileri vazgecırmeye calısıyor nedense. kendısıne pm atacagım bırazdan

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dogan slx alırsan 200 sx s13 pistonları cuk diye uyuyor
    hiç bilgim yoktu bu konuda ama slx degılde 1-2 mılyara buldugumuz bı araca yapacagız buyuk ıhtımal 5 vıtes sahın olur

JusticeForAll
    Misafir
    500tl turbo kit bence güzel yani hadi olsa olsa turbo sorunlu olur oda 2. el 500 tlye turbo bulursun.arkadaş demiş herhangi bir sıkıntı yok diye ara konuş istersen.

Sökmek dedinde aklıma 07 SK 115 geldi. sadece sürücü kolduğu var bu araçta ama satılalı çok oldu artık o bi efsane. son durumu hakkında bi bilgim yok.
    eyvaz çalışkandı aracın sahibi sanırım 130 140 hp civarlarında bi araçtı gayet güzelde yanlıyordu şöförü

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bi işlem gerekmiyormu s13 pistonları için sıkıştırma falan noluyor bir bilginiz varmı acaba çok ilginç geldi merak ettim
    bende ılk defa duydum

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo harici parçalar zaten o parayı bulur bence alınır...
    banada öyle geldi

JusticeForAll
    Misafir
    elim böyle şeylere yatkındır geçen gun abimin corsası kuma girmiş karter delinmiş aldık evin önünde değiştim ancak bu turbo sonuçta daha öncede bilmediğim bi araç olacak her ne kadar sürsek falanda motorun içinden anlamam malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gel benim araci veriyim sana ) haftasonu saka yaparsin millete )

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı esmerserseriler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişey sormak istiyorum size biz bu 500tllik şeyleri ve eksikleri aldıkdan sonra diyelim ki araca montajını yaptık ne kadar güç elde ederiz. yanı yarar gelmez demıssınızde cok bı beklentımız yok 200 bgler gıbı 130 140 civarları yeterli olur zaten bu paraya anca o kadar olur daha fazlasını bekleyemeyız

JusticeForAll
    Misafir
    Gel benim araci veriyim sana ) haftasonu saka yaparsin millete )
    bugun 1750 tlye ınternette buldugum aracı sanayıde gördum gittim baktım arabaya fena degil alıp toplamayı düşünüyorum

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankaradasın ve şahin turboluycan bir sürü usta var hiç gezdinmi ? yoksa canım sıkıldı konusalımmı dedin
    evet bugun bi kaç ustamla görüştüm çoğu neden kendi aracını yapmıyorsun gibisinden konuştu yapmasına yapacak çok usta var ama birazda işin ucuzuna kaçıp bişeyler elde edelim istedik yalan yok

JusticeForAll
    Misafir
    aynen öyle hani hava flitresi takmakdır vs bunlar basit şeyler

TurboJDM
    Misafir
    vazgeçirmeler olabilir ama bütçen varsa mümkünse al bi şahin turbola 2. el turbo kitleri bulunuyor şahinler için. yavaş yavaş öğren işi. vazgeçme sen. ben turbo yapıcaktım 1.6 90 hp clioya ama otomatik şanzuman olduğun vazgeçtim. şimdi o araca hiç masraf etmeyi düşünmüyorum. belki jant takarım o kadar onun dışında hiç birşey yaptırmıcam. binicem durum güzel olduğunda onuda satıp bi araç alırsam yapıcam işte o zamn ama sen genede vazgeçme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)