Böyle birşey yapıcaksan elin anahtar tutuyorsa kendin yapmayı denesene. olmaz mı? çekersin evin önüne alırsın takımı. şahin bu söksen taksan birşey olmaz. dıştan motor içine girmeden bi turbo ile başlarsın. böyle başlar gidersin.
ankaradasın ve şahin turboluycan bir sürü usta var hiç gezdinmi ? yoksa canım sıkıldı konusalımmı dedin
böyle yorum yapmışın beni tanımassın bende seni ..... alacak adam gelecek bakacak malzemelere..gerçektende fiyat olarak 500 tl lik kitten yarar gelmez... ama o kiti ben satiyorum tam 1350 tlye mal oldu 3 sene önce..fakat şu anda işime yaramıyor.vti e de takamıyorum..napıyım evdeki ocağa mı takıyım..işine yarayana bulunmaz nimet..dua edecek bana....
bişey sormak istiyorum size biz bu 500tllik şeyleri ve eksikleri aldıkdan sonra diyelim ki araca montajını yaptık ne kadar güç elde ederiz. yanı yarar gelmez demıssınızde cok bı beklentımız yok 200 bgler gıbı 130 140 civarları yeterli olur zaten bu paraya anca o kadar olur daha fazlasını bekleyemeyız
vazgeçirmeler olabilir ama bütçen varsa mümkünse al bi şahin turbola 2. el turbo kitleri bulunuyor şahinler için. yavaş yavaş öğren işi. vazgeçme sen. ben turbo yapıcaktım 1.6 90 hp clioya ama otomatik şanzuman olduğun vazgeçtim. şimdi o araca hiç masraf etmeyi düşünmüyorum. belki jant takarım o kadar onun dışında hiç birşey yaptırmıcam. binicem durum güzel olduğunda onuda satıp bi araç alırsam yapıcam işte o zamnama sen genede vazgeçme
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)