Kırılana kadar ufaktan üflersiniz :)
Printable View
Kırılana kadar ufaktan üflersiniz :)
aynen öyle kapıda anca flitre değişilir :D
Ben dükkanda Aleminyum korkuluk borusundan CAİ yaptım. bide evin önüne garajıma çekersem Swap bile yaparım :D :D :D neyse şaka bir yana sen 206 Gti değiştirmeyi düşündün mü hiç? 2.0 GT turbo subarularda güzel bence. fiyatlarıda uygun yani.
Adamda anca hava filtresi değiştirirsin demiş zaten :D :D
Vazgeçme şu turbo şahinden en fazla masrafın 3000 tl olmadı 3500 tlye montaj dahil antalyada yapan usta var. şahin al takıl dursun 206 GTİda. :D Onu yapmakta marifet berkay custom caiye para verenler var :D
şahin en ideali işte :D kit ortada 500 tl hadi 1500 tl tutsun ne olucak cıkslaya cıkslaya şahin binicen :D
senden şöyle birşey istiyoruz çok mu birşey istiyoruz sanki :D:D:D
polemik yaratmak istemiyorum ama turbojdm nickli kardesim/arkadasım hic arac turboladın mı yakın zamanda maliyetler artık eskisi gibi değil çünkü bu işler artık daha prof.
3500 e turbo yapar aracı kırarsın 5000 motora artı para harcarsın 5-6 bine az giden diye bilinen şaka aracı yaparsın
500 lira çok para :D :D
orda ki beyaz şahin gayet güzel yapılmıs ya. yada yarım yamalak olmasın bıraz butce olunca tam anlamıyla mı yapmaya baslasak yanı sımdı banada bıraz mantıksız gelıyor 500 1000 tl ıle olacak ısler degıl bu yapmısken tam anlamıyla yapalım en iyisi
bilmem farkında mısınız arkadaş tutupta dört dörtlük bi turbo yapılmıcak başlangıç amaçlı amatör yani bilmem anlatabildim mi :) pahalı diyorsunuz tutupta yok onun sıfırını al yok bunun sıfırı al yaparsan tabiki pahalı olur arabanın sıfırıda pahalı yani ona bakarsan. motor kırma konusuna gelirsen korkanın çocuğu olmazmış. tutupta 1 bar basacak değilsin. birde karbüratörlü araçta yok beyine müdale yazılım sıkıntısıda yok şahin bu tofaş tofaş. siz yaptınız mı derseniz 92 model şahine denedik :) 2. el turbo kiti almıştım çıkma bağladık tutupta 130 hp güç almadık ama basit şaka makinası olmuştu zaten amacım güç değildi ona bakarsan sırf o cıkslayan bi tofaş içindi bana maliyetini sorarsan 2600 tl civarı maliyeti olmuştu :) boost göstergesi falan yoktu ama işte olduğu kadar :D
şahine uydurma yaparsın olur ama clioya uydurma yapamazsın. sen neden yaptırmıyorsun diyorsun ya benim aracım otomatik yüksek hplere müsait bi araç değil yani :)