dizelde de oluyo neden olmasın onda da peak cont değerleri war
Printable View
sen turboyu buyutttunmu?,madem aracında wasgate ıptal, tam gazda yuksek devırde egsoız gazları turbonu boğacak,asırı yuklenme sonucu pervanen bogulup yavaslayacak ...kat tıkanması ,yada daha kucuk egsoz susturucusu takılmıs gıbı dusun arabanı.. oyuden dıyorum 3 bar basamazsın dıye..
Aracımda büyük turbo, yazılım + basınç kontrolü wasgate iptal .. Tahminlerime göre 1,5+ basıyor olması lazım şuan .. konu nerden nereye geldi :) sonuçta yazdıklarım yanlış değildi ?
Abi birgün denk gelirsek aracına binmek isterim, konu şahin turbolamak olduğundan bence bu işler sırf maddiyatlada olmaz, en azından sağlam sabır olması lazım :)
Abi bizim araçlarda wasgate ters tip , wasgate hortumu üflemiyor mesela kesinlikle benden iyi biliyorsundur , yani sonuç olarak wasgate yüksek basınçta üst devirde açılıyor kendi... Ben 3 bar basmadaım benim turbom zaten basamaz ama bu basılmayacağı anlamına gelmez olarak söyledim.. Saygısızlığım olduysa affola...
wesgate iptalmi ? eee peki basınç kontrolü yazmışssın neyle kontrol ediyosun vanamı bağladın :D :D :D :heyoo: arkadaşlar saat geç oldu bence uyuyun sabah konusun bu konuları bence hiç konusup konuyu dağıtmayalım merakı sorusu olanlar başka sayfada konu açsın bu sayfada başka konuya açıklama yapmaya çalışıyoruz:(
Etmiyorum zaten abi allah ne verdiyse basıyor :D belli basınçtan sonra kendi açılıyor wasgate, mesajım şu şekilde olması gerekiyordu " basınç kontrolü (wasgate) iptal " :) .. konuyu dağıttık bu arada, geçen aynı mesajlar geçmişti başka konuda turbo27 abi aynı şeyleri söylemişti :)
Bu arada konu dizel-benzinli motor farkından buraya geldi sorusu olan zaten açar konusunu, forumunun en kötü yanı karşındaki kişiyi bilmeden yorum yapılması :(
sımdı bısey soracagım bız 5 milyar diyelim sadece turbo için ayırdık arabayıda aldık dıyelım elı ayağı düzgün ama mutlaka motor rektefiye istemeyecek mi ?
gel dıyorum benım aracı satıyım sana kurtul :D
yazdıklarım sakın yanlış alşılmasın ama turbo yapmak kumdan kale yapmaya benzemiyor. sadece ecu ve ayar yapmak için gerekli göstergeler bile (map ile birlikte) min 3 bin lirayı buluyor. ıvır zıvır zart zurt derken 0.4 bar bile basacam bana fazlasına gerek yok desen en düşük 5-6 bin lira gidecek, daha bununla uğraşacak zaman ve ustayıda bulman gerekli. size tek tavsiyem bu işe girişmeden önce tüm parçaları toplayıp (yedekleri ile birlikte) ondan sonra bu işe kalkışmanız, yoksa günlerce garajda yatan bir araba canınızı çok sıkabilir.
haklısınız. veya direk kendi aracıma yapacağım turbo veya atmosferik yüklemeyi yni bi araca gırmekden vazgectım denebılır. yorum yapıp yardım etmek ısteyen herkese teşekkür ediyorum amacım sizi oyalamak değil veya boş muhabbet sadece bilgi edinip bu işe kalkışmak
ilk mesajımda da yazdığım gibi kesinlikle kimseyi hor görme yada azarlama gibi bir durum haddime değil sadece bu işi 2 vida sıkma şeklinde yorum yapan arkadaşlar için yazdım.
size tavsiye niteliğinde sadece şunları söyleyebilirim eğerki aracınızı kullanmaktan zevk alıyor ve başka araç almayı düşünmüyorsanız aracını kademe kademe yükleyerek bu işi yapabilirsiniz, böylece maddi hemde manevi açıdan size en az yoracak şekilde yapmış olursunuz.
çağrı kardeşim sende herzamanki gibi döktürmüşsün klavyeye dokunan parmaklarına sağlık :D
ben zaten siz öyle bişey dediniz demedim sadece belki bunun düşünen arkadaşlar vardır diye söyledim size de çok teşekkür ederim. aracımdan cok memnunum zaten motorunu 0 yaptırdım rektefiyeli motor 3000bin kmde falan. dün acık hava flitresini değiştirdim önümüzdeki haftada şanzımanında biraz cırtlaklık var onu yaptırıcam ve baskı balata değiştiricem sonra 60lık düz boru ve chip kararımı kendı aracımdan yana kullanıyorum. konuya ılgı gösteren herkese teşekkürler konu kilitlenebilir