2.0 turbosunun ucuz oldugunu hic sanmiyorum,
300+ beygir ile oem manifold ve downpipe cok sacma olur,
Atp turbo gt28 ko4 hybrid gec doluyor,
Bu durumda en mantiklisi gt2860 ve guzel bir manifold tabi yaris degil zevkli gunluk arac icin.
1.8t k04 hybrid, frankenstein, ko4s cart curt adi her ne ise farkli tip ve az buyuk pal ile yapilan turbolar bu gucu verebiliyor ve fiyatlarida dusuk,
Bu turbonun tam olculerini bilen yada tr de yaptiran oldu mu hic?
N son yurt disinda armut biri gt30 gibi k04 yapmis onu konuya katmiyorum bile, turbo uretim hatasi duruyor zaten.
Bence en ideali gt2871.. Güzel tasarım bi manifold olursa, orijinal sıkıştırma ile, çok da rahat spool ediyor.
TFSI k04'ünü uydurana kadar, çoktan keşfedilmiş Amerika tercihim olur.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
suan 2 çeşit 1.8T yapardım açık konuşayım biri GTX35 li gt37 de olabilir
diğeri ise Gtx2860 tamamen zevk meselsi gtx28 çok responslu olurr diğe düşünüyorum
eski gt2860 ile Gtx28 arasındaki ciddi hayvan gibi bir fark
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
zamanında çok inceledim, 5 senedir 1.8t ye biniyorum, epeyce yol kat ettik, bir sürüde önümüzde örnekler var, met yada 100 oktan gibi yakıt katkıları hariç yazılan güçlere 1.8t ile yalaşmak bile çok zor. Fazla uzaklara gitmene gerek yok Türkiyede bir sürü k04 ve gt28 li 1.8t var, onlardan kendine örnek alman daha mantıklı bence. İşin ana teması zevkler ve renkler tartışılmaz, ben k04 istiyorum uğraşıcam dersen diyecek söz yok.
2,0tfsi k04 alabilecegin paralara cok rahat gt28 serisi alınıyorsa ve 28serisinide external kullana biliyorsan neden k04 ile birseylere cabalmak ????
gerekli cevapları aldım arkadaşlar.değerli bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkür ederim.farklı bir bakış açısıydı benimkisi.
Coming Audi S3 & VW Group exhaust manifolds T3 and T4
its for the 1.8T 20v group vag
şimdilik bu kadar detay var ama çok kaliteli görünüyorfiyatı ne civarda olur acaba
Anıl Atabey
çok uzaga gitmeye gerek yok
VW 1.8T Transverse T3 ProStreet Turbo Manifold - Full-Race.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)