User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: 207RC'ye Alta

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alta gerçekten üst kalite bir marka,o konuda şüphen olmasın ancak mini'de aldığın verimi büyük olasılıkla kendi aracında alamassın,ama yinede şu an aracın için mevcut olan parçalar arasından kaliteli ve verim alabileceğin bir kit.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alta gerçekten üst kalite bir marka,o konuda şüphen olmasın ancak mini'de aldığın verimi büyük olasılıkla kendi aracında alamassın,ama yinede şu an aracın için mevcut olan parçalar arasından kaliteli ve verim alabileceğin bir kit.
    aynı fikirdeyim ama miniye göre bi parça ne kadar performans alırsın orası ???

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    montajı işlevsel olarak yapılırsa gayet güzel verim alınır,ek boru yaptırılıp tampon altına inilebilir,yada Ankara'da bir kaç arkadaşın yaptığı gibi tampon üstüne boşluk açılıp ordan soğuk hava çekilebilir ki buna gerek yok bence.çözüm bulunur sonuç olarak malzemede kaliteli sonuçta ve aynı iki motordan bahsediyoruz,kesinlikle performans alınır.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    montajı işlevsel olarak yapılırsa gayet güzel verim alınır,ek boru yaptırılıp tampon altına inilebilir,yada Ankara'da bir kaç arkadaşın yaptığı gibi tampon üstüne boşluk açılıp ordan soğuk hava çekilebilir ki buna gerek yok bence.çözüm bulunur sonuç olarak malzemede kaliteli sonuçta ve aynı iki motordan bahsediyoruz,kesinlikle performans alınır.
    orası kesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre varsa tanıdıkta bi ara bi organizasyon yapıp buluşalım bakalım. Benim niyetim var o kite ama hala emin olamıyorum
    organizasyon kolay iş ark dün aradım şehirdışındaymış bu hafta sonu döner herhalde bi org yaparız

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi o zmn haber verirsin. Miillet İstanbul için şu an canlı organizasyon yapıyo, yok mu Ankara'da da bi organizasyon, bizim elemanlardan da type-r megane rs fln da gelir herhalde. Bunu okuyan Ankaralı vtec, cooperS, rs vs. lerde gelirse toptan bişeyler yapalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olur ağa yaparız bakalım ark gurubu büyük olur bizde

anildogru
    Misafir
    Yaw arkadaşlar Konu eski olabilir ama bende alta kit kullanıyorum gt de açıkçası ısı problemı bence bi kayıp olarak gösterileblir...ama başka da bi alternatif yok suanda Birde pipercross un kucuk seri bi filtresini direk turbonun giriş yerine yapılan bi aparatla direk onune takıyolar ondan yurt dısında dyno verılerınde bir filtreyle 12 hp aldıklarını gormuştum..ancakkkkkkkk Orası ***** yurt dışı burda ben turbonun onune o fıltreyı takarsam direk dış ortamdakı pisliği ayırabildiğini ayırıcak ayıramadıgınıda direk turbonun içine atıcak...Oyle bi sorumluluk almak istemediğim için takmadım..Ama O da 207 gt ve rc lerde tek alternatıf olarak görünüyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)