max 450 düşünüyorum.Çünkü günlük kullanımda sıkıntı yaşamayım diyeörnek olarak altta verdiğimlinki inceleyebilirsiniz volvo konusunda güzel çalışmaları olan bir firma ve ecu ya neler yapılabılır orda hepsi yazıyor
ARD ECU Upgrade S70/V70/C70 (1998)
şuanda sadece araştırma içersindeyim bir adet vf22 var aslında arkadaşımda b22 imprezaların en buyuk oem turbosu olarak geçiyor ben tdo4 19t düşünüyordum aslında manifoltta işlemsiz takma için bold on oldugundan ama 19t de çok verimli değil deniyor yurt dışında 30 hp lerle yuruyenlerı var gunluk olarak 19t nın maddiyat olarakta çok bi bütçem yok işin aslı bulabilirsem gt28 düşünüyorum şuanda en mantıklı o Gibi duruyor
fmic cooller
yag sogutucusu
76mm donwpipe ve ara borular
Yazılım
2.4 n/a ekzantırık
perrin boost selenoid
550 cc enjektörler le bir setup yapmayı düşünüyorum
bakalım ufakan oem motorla nerelere kadar gidebiriz görücez ama yapılanlara bakarsam sadece yazılım ve eksozla oem turbo ile 300 hp + alınıyormus araştırmalarıma göre Bold on firmaların dediğine göre ve sorunsuz binilebiliyormuş
elinin altında moduler b52 motor varken korkma. Şanzıman sıkıntı çıkarmaz. Kollar kaçlık bilmiyorum ama 2.5 lt kol pistonlarını koysaydın keşke o kadar masrafa gireceksen. Turbo içinde 19t 450 hp veremez. Precision 5858 işini görür bence. Hem de daha ucusdur Garrett lerden.
IN BOOST WE TRUST
Hayalimdir t5 yapmak, kimse uğraşmıyor. Böyle bir konu görmek sevindirdi gerçekten beni, takipteyim.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
KKK24 de kullanabilirsin esasında. T5lerde sıkça kullanılıyor. Açılarıda uygun manifolda. Yurtdışı forumlarda 430 430 hp alıoruz diolar ama yakıt farklılıkları var tabe.
IN BOOST WE TRUST
evet sanzumanına çok dayanıklı deniyor forgetliyecegım zaman 144 lük kollar 2.6 hacım almış olucam turbo konusunda çok kararısızım bakalım şimdi k26 buldum ufak hedaf için ilk onu deneyecegim
benide sevindiriryor ama yürütemessin diyende çok bakalım ne olçak yavaş yavaş ileriyoruz
k26 var birtane bakalım en kötü bir takıp deneyecem orıjınal kol pistonla neler çıkıcak ortaya
k26 asıl bır turbodur speclerı tam olarak bulamadım ama yardımcı olabılırmısınız bıldıgım kadarı ıle porche 944 lerden cıkıyormus t3 flans
Bu konuyu takibe alayim
2.3 manuel c70ten sonra ne xc70 kesti nede s70t5 AT
Bende chipleyecegim. Cok bir istegim yok, 260-270 falan
Fakat kalkis rezalet bu arabalarda... sizinkide mi oyle![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
106 gti c2 vts vb araclarda ki denemelerimde araclar resmen 400 metre kakısında 350 metrede yakalıyorum ama onlar gaz kesmıs gıbı gecıyorum aracın kalkısı gercekten rezalet volvonun en guzel yanı 100-200 arası yapabıldıgı süreler üstadim .eger daha detaylı bılgı alısverısı yapmak istersen o.m atabilirsinhatta suan kaput altı bir foto koyayım buraya
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Traction ı iptal et. L ye al. Frene bas. 3500 rpm de freni bırak. O zaman kalkıo.
IN BOOST WE TRUST
Alper haram işlere bulaştirma bizi
225hplik bir aracin 50ye kadar transporterla ayni gitmesi moral bozucu... sonra onlar frene basiyorama az degil 1650 kg bu araba... hele ben bagaj dolu geziyorum... depoda dolu olur genelde... 1700-1750 civariyim hep...
50den gaza yuklenince kicina tekme yemis gibi gidiyor
Pmden telefonumu atiyorum. Whatsuptan devam edelim kullaniyorsan... foruma giremiyorum her zaman
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)