stock hacim le (1800cc) 1.8 barı 4500 4600 gibi full boost yapıyor benim araç, bu işlerde ayrıntılar çok önemli yapılan araçlarda herkes kendi düşüncesine göre ve bilgisine göre yapıyor, tecrübe edinilmiş sağlam bir yerden referans alınması gerek.
Printable View
Abi sorunun cevabını ben buldum dün işte,
hacim, egzoz supapları, emme egzantriği, twin scroll ile 1000 devir aşağı geliyor full boost :) AGU/AEB big port kapakta.
Abi sen bahsettiklerini yap, gelecek yıla da o şekle hazırlık, altyapı tamamlarsın bence :) Ki zaten en güzeli yavaş yavaş sindire sindire :D
Turboyu daha çabuk spool etmek için nos basmayı düşündünüz mü acaba?
http://www.zex.com/zx/turbo-nitrous-systemhtml/ şu tarz bir sistem işinizi görebilir gibi duruyo.Gerekli switch desteği ile turbo spool yaptığında tamamen devreden çıkabiliyor.
Evet nos olayınıda çok konuştuk, işin hem kolay hem ekonomik yolu nos, standolen beyin var kolaylıkla kontrol edilebilir, ama bu tarz işlemlerde çok fazla uğraşmak gerekiyor yani methanol ü tolien i nos u hatta direk e85 ile de çalıştırılabilir, şuanki düşüncemiz met ve %20 gibi tolien ile yapabilmek.
Evet aynen öyle, teknik olarak seçtiğimiz ekipmanlarla alt devirlerde hem daha çok hava hemde daha soğuk hava sokmayı amaçlıyoruz, nos haricinde intercooler a sıkılarak soğmasını sağlayan ekipmanlarla gazlar da var, zaten yeterince yakıtla uğraşıyoruz (met ve tolien) dahada karıştırmak istemiyoruz bu durumu.
konu dayanımlı ama konu dışı bmw 318is m42 e30 sıkıstırma stock motor (kol krank std) su an 9.5 dıelım bana alt dewırler canlı olsun kafı yanı 4000 yada 4500 dewır dolu olsun yeterlı aman aman bı gucte ıstemıyorum roll drag yok ne turbosu kullanılmalı ??? sımdıden tesekkurlerr...