ahsdh djjekwlrkt
ahsdh djjekwlrkt
Konu yasin35 tarafından (25-12-2016 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kaldırmak istiyorum bu sayfayı
Bahsettiğiniz şahıs,bu forumda süresiz banlı diye biliyorum.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Agahshldlpıkflfmg
Konu yasin35 tarafından (25-12-2016 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
Olsun yine herkes bilsin benden başkasının canı yanmasın
Geçmiş olsun.. kötü bir durum tabi o kadar biriktir emek ver..
FOR US BY US
[/CENTER]
Yazmayı unutmuşum bu arada turbomda gayet sağlıklıymış hiçbirşeyi yokmuş..
geçmiş olsun ege turbo zaten ardanın firması abisiyle birlikte yapıyorlar bu işleri mustafa birsesliye danışsaydınız yaptırmadan önceyazılım konusunda
geçmiş olsun iyi yanından bak motor kırmamışsın illa yaptırmak istiyorsan tekrar başa dönmek iyi bir yazılımcı bulman gerekecek...
Ege turbo ve yazılım ne alaka,üstelik yazılım için belli başlı firmalar varken bile bile lades gibi olmuş.Geçmiş olsun tabi.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Yazdığınız çok garibime gitti kesinlikle yanlış anlamayın beni öncelikle çok geçmiş olsun arda abiye çevremden çok yazılım yaptıran oldu ben kendimde 1 sene 2 tane farklı amaçlar için yazılımını kullandım hiç memnuniyetsiz birisini görmemiştim gerçekten üzüldüm . Tekrardan geçmiş olsun
Kardeşim 05053154991 numaram aracınla ilgili sıkıntılarında yardımcı olmaya çalışırım arayabilirsin
ALLAH VAR GAM YOK..
Bahsi geçen firmayı tanımıyorum işte yaptırmadım ama çevremde özellikle izmir deki seatların sanırım çoğuna dediğiniz firma yazılım yaptı hiç birinden şikayet duymadım sizede geçmiş olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)