User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
86 sonuçtan 77 ile 86 arası

Konu: civic si turbo yardım

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine şerefsiz dedim dayanımıorum özür dilerim kendimden ..bildiğimi söylemezsem ölürüm ben ..o arabaya çelik conta yok bari bakır spray alın üzerini kaplayın conta yakma ihitmaliniz bayya azalır ...

(çelik conta var cometicte yok değil 0,30" ama bize klindirik harici dayanmıyo çok daha çabuk yakıyo çelik kullannan 10 kişiyle konuştum yaktılar bu siteden crxpower onada sölemiştim oda yaktı stone marka veya oem conta alıp kaplayın bakırla)

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine şerefsiz dedim dayanımıorum özür dilerim kendimden ..bildiğimi söylemezsem ölürüm ben ..o arabaya çelik conta yok bari bakır spray alın üzerini kaplayın conta yakma ihitmaliniz bayya azalır ...

(çelik conta var cometicte yok değil 0,30" ama bize klindirik harici dayanmıyo çok daha çabuk yakıyo çelik kullannan 10 kişiyle konuştum yaktılar bu siteden crxpower onada sölemiştim oda yaktı stone marka veya oem conta alıp kaplayın bakırla)
    ya şöyle söyleyim conta kestirdik iki defa ama sızıntı yapıyordu olmadı.(çelik yaptık) (diğerini bakır ) şimdilik rodaj için orj taktık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinalle devam edin
    ne basıcaksınız basınç

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bakır sprayi icin marka tavsiyen varmi acaba;
    uygulamasi nasil yapilacak?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinalle devam edin
    ne basıcaksınız basınç
    abi şuan için bi hedef belirlemedik ama bu kolla tahmini 0,9 basarız kurtarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şuan için bi hedef belirlemedik ama bu kolla tahmini 0,9 basarız kurtarırsa
    0,9 basıcaksanız keşke arp saplama alsaydınız conta yakmanıza mani olurdu çok büyük emniyet

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bakır spreyi denedim bakır oring e kadar denemiştim çok büyük etkisi olmuyor getrçekten arp leri güzel torklarsanız sorun olmuyor .

burda kimse neolduğunu sölemiyor size neler yapabiliceğinizi söylüyor insanların başlarından geçen olaylar var fikirler deneyimleri var burda sizinle paylaşıyor kabul edip etmemek sizin elinizde bizim elimize birşey geçmez olan sana olur biz burda sölemiştik deriz... 7sıkıştırmai le gt20 ile beygir zor kağıt üstündede ispatlayabilirm

@stlegal sakin ol la bide celik conta cometic üretmişti sizin arabaya kanku seri no bulmam lazım
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bakır spreyi denedim bakır oring e kadar denemiştim çok büyük etkisi olmuyor getrçekten arp leri güzel torklarsanız sorun olmuyor .

burda kimse neolduğunu sölemiyor size neler yapabiliceğinizi söylüyor insanların başlarından geçen olaylar var fikirler deneyimleri var burda sizinle paylaşıyor kabul edip etmemek sizin elinizde bizim elimize birşey geçmez olan sana olur biz burda sölemiştik deriz... 7sıkıştırmai le gt20 ile beygir zor kağıt üstündede ispatlayabilirm

@stlegal sakin ol la bide celik conta cometic üretmişti sizin arabaya kanku seri no bulmam lazım
    aslinda hersey biraz aceleye geldi normalde kol,piston,conta vs getirip oyle baslamayi dusunuyorduk ilk etapta ancak Metin kardesim dayanamadidolayisiyla elinde olan imkanlar cercevesinde systemi baglayip degerleri gormek istedik yoksa gt17-20 ile cok fazla bisey yapmayi bizde beklemiyoruz daha projenin basindayiz ilerki gunlerde sekillenir heraldeburda yardimci olan erkut,cem,gursel tum arkadaslara tskr ederiz sonucta siz bizden bu konuda daha tecrubelisiniz yasadiginiz olaylari aktardiniz biz suan macera ariyoruz biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cometic conta kodu
    D16A1 75.5MM C4522-030

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)