User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
86 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: civic si turbo yardım

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt17 ile 10psi icin bukadar detaya gerek yok..
    aynen ..bide yaw şu vitara konusunu kapatın d16a9 MOTORLARA VİTARAAA OLMUYORRRRR..1.6 ies filansa tamam olur yine gariban specte size olmaz unutun ...ben 1 bar bastım stock pistonu kıramadım kol çıktı sadece..0.7 de 1 seneden fazla kullandım ve turbomda gt30 ayarında turboydu iş ayara bakar yine söylüorum..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet vitara pisotnu yalannn 7 cr ye düşüyoo bence pistonda almayın tek kol alın

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben başvcabulun elşşşeğimiyim aynısını söledim t3/t4E 57 trimle 10 psi basıoduk biz bişi olmuyordu ama civic in pistonları ii deil şimdii Wrx turbosu takmayı planlıyorlar vitara ile
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam y.c.p. vitara piston adidir en kötü pistondur dünyadaki çoğu civicde de salaklıktan kullanılır ya da kalın conta pahalı olduğundan mı kullanılır
    arkadaşlar zcde de kullananlar oldu ve de aaa ne adi pistonlar da demedi haa ben blok yüzeyimden falan aldırmam asla ama bunu yapanlar var ben de bu bilgiyi verdim sadece o kadar herneyse kollardan ve yağlama sorununda ayrıca bahsetmiştim yapacak arkadaş şimdi stock pistona eagle kol mu düşünmeli ya da 12 cr piston tamam bursadaki ayardan kırdı o bi gerçek o arabada da conta vardı bildiğim kadarıyla bence yapacak arkadaş motoru bi yenilesin yataklar yağlama hatlarını halletsin sonra stock turbolasın conta eklerse ekler ama çok güzel ayar lazım en azından da bi egt
    bi de egale kol takmak için yine blok işlem istiycek ilerde takarsa o da ayrı ilerde kol piston (vitara olmayan ) blokguard alır devam eder aslında aynı şeyleden bahsediyoruz ama neyse ben yine de y.c.p vitaranın çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum onla alınan güçleri stock pistondan alanı da daha görmedim
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa tam türk işi düşünüyorsunuz neresinden kaçarıs neresinden naparız ben diyorumki standartm akinaya basssın yapıcaksana vitara pistonu ne kaç para 400 dolara 700 dolar combo set satıyorlar suanda ksuura bakmada 7 sıkıştırmaya gt20 üslerse aynene sonuc 150 beygir olur 20 beygir için uğraştığına değermi ? ??? yapıcam dedikten sonra anlamadığım bişey varn eden su mantığı kullnıtyoruz 8 olsun sıkıştırma biz gayet güzel sıkıştırması yüksek pistonlar alıyorus SORUN Da çekmiyoruz kötü demedim deymez dedim bence kelimeleri saptırtma isyanda etmene gerek yok kimse sana bilmiyorsun demedi amainsanların fikirleri var yazıyorlar

tabi bazı arkadaşlar gene konuları piç etmeye çalışsssada düzeltttim !!!
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine aynı şeyi söylüyoruz aslında ben de stock turbo yapsın yaparsa da ilerde devam eder diyorum zaten vitara takarsa nasıl sonuçlar olacağını belirttim sadece ve de nasıl uygulandığını ben de yapmam o şekilde kesinlikle 100$ yerine 350 400 verirsin olur biter tabiki kaçmayla belli bi güçte kalınır ya da kırma riski olur bir de motoru yenilemek iyi olur dedim
    ECUTECH İstanbul

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya orj sıkıştırmada yüksek değilmişki hatta kapağın taşlanmı hali bile direk takın turboyu iyi ayarla sorunsuz kullanılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yazdım ben kötü sildin anlamadım özgün aynı şeyi konuşuyoruz burda hemen her şeye sinirle y7zıorsun elli sefer aynı şeylere cevap yazdık bizde kızmıoruz...........
    ahmetin mehmetin bmw lerin burda kolçıkarması önemli değil geyiğinzii Tech bölümünde yapmayın plss burda arkadaş yardımcı olmaya çalışıyoruz
    www.drecu.com

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sı orjinal conta kaç mm acaba ?

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjınal conta kaç mm.bilen varmı

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sı orjinal conta kaç mm acaba ?
    metin kac cikti sonuc..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi herşeyini hallettik çok iyi durumda vitara ile yürümez diyenlere güzel cevap olacak

erkuta çok çok tşk ederim

fırat,timu,kamer,çağdaşa ve apo ustaya,HAFIZA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam abi herşeyini hallettik çok iyi durumda vitara ile yürümez diyenlere güzel cevap olacak

erkuta çok çok tşk ederim
    eğer bu sitede bir daha azımı açıp doruyu söylersem benden şerefsizi yoktur..yürütün arabanızı cevabı öyle görelim ..burda ben neden olmama sebeplerini söledim..ayıptır böle hainlik yapmayın..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer bu sitede bir daha azımı açıp doruyu söylersem benden şerefsizi yoktur..yürütün arabanızı cevabı öyle görelim ..burda ben neden olmama sebeplerini söledim..ayıptır böle hainlik yapmayın..
    cem sakin biraz;
    insana sorarlar madem bukadar biliyordunuz neden konu actiniz diye, gt17-20 neyse onun icin pistona gerek bile yoktu bunu sende biliyorsun ama ilk uygulamalarda insan heyecanli oluyor demek...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vitara ile yürür ama ne kadar yürür?problem orda zaten.hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler cemin verdiği bilgiler 100de 100 doğrudur diyebilirim zc konusunda son noktaya gelmiş durumda ve benden daha da tecrübeli
    yanlız bu arkadaşlar taşlanmış kapakla beraber 8.2 cr ı yakalamış ölçümde kapaktaki eksiği gidermiş gibi bu yüzden de sıkıntı yaşamamışlar olay bu kimse kimseye kötü bişey düşünmesin sonuçta bunlar sadece araba ycpyle de yürür stockla da wisagoyla da keyif alabiliyosak ne mutlu hiçbirinin de garantisi yok günü gelir kötü benzin vardır erir yağ hortumun kopar yatak sararsın böyle düşünmemek lazım metinler biraz sevinmiş 8.2 cr yakalayınca durum bu sadece
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cem sakin biraz;
    insana sorarlar madem bukadar biliyordunuz neden konu actiniz diye, gt17-20 neyse onun icin pistona gerek bile yoktu bunu sende biliyorsun ama ilk uygulamalarda insan heyecanli oluyor demek...
    abi tamamda ben adamın kötülüğünü istemiorum doruları söylüorum ben bilmişleri çok önceden dinleyip hata yapıp düşük sıkıştırma alıp (7 cr ciddiyim) ne kadar uraştım bir ben bilirim..lagıydı doldurmasıydı yavan kullanım zevki çok kötü vitarayla ben vitaradan hatta 0,5 cr fazla ya denk geliyordu ilk yaptığımda ..çok zor inanılmaz zevksiz oluyor..allah kolaylık versin size ..ben bunları defalarca anlattım insanlara anlatamadım..şuan radar mehmetede anlattım oda anlamadı taktı araba atmosferik halde kendini belli ediyor şuan inanılmaz tatsız..ve kapağıda üzeerindeki tamamen taşlı bir kapak (2 mm) neyse ben yine özür diliyerek konudan ufaktan kayıyım..allah sabır versin size inşallah bu yazdıklarımdan feyz alırsınız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim amacımız yürütebildiğimiz kadar yürütmek belki 100 belkide 1000 km

ayrıca kimse kimseye hain demedi demzde diyemezde hakkı yok... ben bana yardımcı olan arkadaşlara dedim tabi bu konu haricinde başka konulardan da faydalı bilgiler aldık. senin yazdığın mesajlardan yada konulardan da bilgi aldık bizim tek derdimiz o anki imkanlar doğrultusunda neler yapabileceğimizdi kol piston denildi ama biz o anki imkanları değerlendirmemiz gerekiyordu ha diye bilirsiniz imkanın yoksa niye yaptın,bizim sıkıntımız zaman konusunda idi neyse kırdıysam kusura bakma araba için kimseyi kırmaya değmez

biz şimdi sıkıştırmayı 8,2 getirdik bundan sonra ne yapmamız gerekir desem

FIR@T
    Misafir
    ya arkadaşlar neden yanlış anlıyorsunuz.kimse gerginlik yaşamasın boşu boşuna.bikaç gündür bi arkadaşımız turbo işine girdi ve ilk kez civic si turbolanıyor.bu sitedeki bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım istedik hepsi bu.herkese yardımcı olduğu için çookk çoook teşekkür ederim kendi adıma.araba hakkında konuşmak gerekirse orjinalde 9.5 sıkıştırmalı pistonlar kapak alındıgından dolayı sıkıştırmada 11 çıkıyordu.şimdi vitaranın düşük sıkıştırmalı pistonlarını takınca 8.2 ile 8.5 arası bi değer çıktı tam emin değilim.pistonu değişmemizdeki amaç aracı daha çabuk kırmamaktı.tabikide kol çıkacak,yaglamada sorun olacak biyerlere bişi olacak göz önüne aldık bunları zaten.ileride dahada ii yapılacak ama en azından düşük sıkıştırmalı piston oldugunda boost ve benzini daha çok artırabileceğimizi düşündüğümüzden taktık.tecrübeli insanların yorumları farklı gibi gözüksede aslında hep aynı.herkes kırabilir garanti değil hiçbişi diyor.bizde zaman içinde göreceğiz.yardımlarınız için gerçekten teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)