User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
140 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Impreza WRX'e LPG uygulaması yapan var mı?

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Subaru'ya Lpg takan eller kırılsın
    Ahh elim

Subaruya LPG takılır mı takılır
    Ama sıkıntı şu montaj işini yapacak kişi yada kurumun işin ehli olmasında
    Ben montajımı Mavi Denizler BRC servisinde yaptırdım ustasından tut çaycısına kadar hepsini içok iyi tanırım. Montaj 3 gün sürdü 3 gün ustabaşı arabanın başında bende onun tepesindeydim ensesinde boza pişirdim yaptırdığım 4. araç olduğundan ve hepsininde başında durduğumdan az çok bişeyleri öğrenmiştim 3 günde 5-6 kez tartıştık o derece sıkıntılı oldu. Özet olarak 75.000 km'dir aracım lpg li lpg ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım.
    Aracımı değiştirip wrx almak istediğimi ilk ustamla paylaştım dediği ilk söz şubat marta kadar bekle.
    Şu anki sistemler turbo araçlar için çok sağlıklı değil yapan eden var yürütende var ama sorun yaşayanda çok audi vw grubunun 1.8t ve 2.0t lerinde turbolu volvolarda çok taktıran var lpgli foresteri hatırlatırım baya bi videosu dönmüştü forumda
    Yakında turbo subarularda da bol miktarda lpg li araç göreceksiniz. Bu Türkiye'nin gerçeği ve aşağılamak ya da küçük düşürmek mantıklı değil

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 awd imprezaya eniştem taktı, gayette memnundu
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahh elim

Subaruya LPG takılır mı takılır
    Ama sıkıntı şu montaj işini yapacak kişi yada kurumun işin ehli olmasında
    Ben montajımı Mavi Denizler BRC servisinde yaptırdım ustasından tut çaycısına kadar hepsini içok iyi tanırım. Montaj 3 gün sürdü 3 gün ustabaşı arabanın başında bende onun tepesindeydim ensesinde boza pişirdim yaptırdığım 4. araç olduğundan ve hepsininde başında durduğumdan az çok bişeyleri öğrenmiştim 3 günde 5-6 kez tartıştık o derece sıkıntılı oldu. Özet olarak 75.000 km'dir aracım lpg li lpg ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım.
    Aracımı değiştirip wrx almak istediğimi ilk ustamla paylaştım dediği ilk söz şubat marta kadar bekle.
    Şu anki sistemler turbo araçlar için çok sağlıklı değil yapan eden var yürütende var ama sorun yaşayanda çok audi vw grubunun 1.8t ve 2.0t lerinde turbolu volvolarda çok taktıran var lpgli foresteri hatırlatırım baya bi videosu dönmüştü forumda
    Yakında turbo subarularda da bol miktarda lpg li araç göreceksiniz. Bu Türkiye'nin gerçeği ve aşağılamak ya da küçük düşürmek mantıklı değil
    aga ben subaruyu teleflexten başka yerde taktırmam adamlar garanti veriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla yazık fln değil keyif senin keyfin ister lpgli bin ister benzinli millet ne arabalara taktırıyor lpg yi sanki lpg takınca araba normal 1.6 gibi gitcek ben senin yerinde olsam taktırırım km de 50 kuruş az değil basmadığın halde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tr de 8 tane lpg li ferrari var başka bişey demiyorum birileri wrx sti mi dedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gercekten bazı arkdaşların yazdıkları şaka gibi tamamen bilinçsizce kulaktan duyma bilgilerle yazılmış bakın tr de 8 tane lpg li ferrari warken dünyanın hiçbir ülkesinde lpg ye bizim kadar süpheyle bakan yokken siz benzin e 4.5 verin performans deyin bakın teleflex marka verdim ama bir sorun aracın performansının düşmemesi konusunda garanti veriyor ilerleyen zmanlarda yurt dışında bir bakın bakalım kaç tane subaru da war zaten teleflex markası volvo ve subaruya istendiğinde fabrika çıkışı bile takıyor.2007 yılının en hızlı aracıda lpg li bakın 5 sene olmuş nerdeyse o yüzden boş yere sıkmayın araştırın
    bende yeni bi konu sandım konuyu hortlatmışsınız 3 sene olacak nerdeyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten yeni konu acıldı. ßurda da yazılmışken bizde 1 - 2 bişey diyelim dedik. Tarihlere takılmayalım

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aga ben subaruyu teleflexten başka yerde taktırmam adamlar garanti veriyor
    Garanti her firmada var garantiden ziyade garantiye ihityaç duymamak bence daha önemli

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gercekten bazı arkdaşların yazdıkları şaka gibi tamamen bilinçsizce kulaktan duyma bilgilerle yazılmış bakın tr de 8 tane lpg li ferrari warken dünyanın hiçbir ülkesinde lpg ye bizim kadar süpheyle bakan yokken siz benzin e 4.5 verin performans deyin bakın teleflex marka verdim ama bir sorun aracın performansının düşmemesi konusunda garanti veriyor ilerleyen zmanlarda yurt dışında bir bakın bakalım kaç tane subaru da war zaten teleflex markası volvo ve subaruya istendiğinde fabrika çıkışı bile takıyor.2007 yılının en hızlı aracıda lpg li bakın 5 sene olmuş nerdeyse o yüzden boş yere sıkmayın araştırın
    teleflex ile bir baginiz var mi ? diger actiginiz konu da da cok fazla teleflex lafii gecirdiginizde ondan soruyorum
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prins garanti vermiyo işte aßi verse benim tercihim prins olur. Prins yüksek performans araçlar da sorunsuz calısır su anki sistemimz dedi. ßen 206 rc için sordm. Fakat şunu söyledi performans düşübilir. Düşmez demedi. O yüzden teleflex en iyisi suanda. Orhan unutmadan gelicek olan sıvı enjeksiyon sistemide tsi motorlar için gelicekmiş. Adamlar hatta kendi sitelerinde marka modeline kadar vermişler. Teleflex atmosferik olanlarda sorunsuz performans kaybetmeden calışıyomuş suan ki mevcut en iyi sistemleri. Benm 206 rc için teleflex dememin nedeni de subaru motoruna takan usta gözü kapalı pug. 206 rc yede takar. Benm görüşüm bu ama tabi seninde fikrin warsa söyle birbirimizi bilgilendirelim. Bende 6 aydır düşünüyrm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teleflex ile bir baginiz var mi ? diger actiginiz konu da da cok fazla teleflex lafii gecirdiginizde ondan soruyorum
    arkdasım teleflex le ilgili bağım ne olucak... herşeyi yazdım ...ayrıca sen bir işi en iyi yapan markayı yazmazmısın?... ben de sana öyle sorim 6 aydır bende araştırıyrm

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecenlerde bostancı sanayıde rektıfıyecıde bı subaru kapagı gorunce daldım ıcerı hemen sordum ne kapagı bu wrx kapagı dedı anladım zaten...
    hayrola neyı vardı dedım bu araba 3 senedır lpg ıle kullanılıyo kardesım her sene subap degıstrıyoruz dedı bana adam.Daha öncede bu sıkıntılarla cadde motorsta arabalar gordum sureklı subap ayarı ıstıyen aracları vs subap degıstrıp duran
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkdasım teleflex le ilgili bağım ne olucak... herşeyi yazdım ...ayrıca sen bir işi en iyi yapan markayı yazmazmısın?... ben de sana öyle sorim 6 aydır bende araştırıyrm
    savunma psikolojisine gecmeye gerek yok,normal bir sekilde sordum cevabimi aldim baginiz yokmus demekki tesekkurler.sorunun cevabina gelicek olursak ;

evet yazarim bir isi en iyi yapan markayi,ama sanki kendi markammis veyahut reklamini yapar gibi yazmam.gidip yaptirip memnun kaldi isem sayet o zaman yazarim.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela opel insignia lara olmuyormus lpg ...yani oluyormusta subapları sıcaklığa dayanamıyormus ...senin anlattığın sey insignia için gecerli yani ...sistemi takan yerinde hatası olabilir senin dediğin olay ona bişey demem zor.. marka ve takan usta cok önemli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yabancı forumlarda ve bazı sitelerde 99-00 lar da wrx olarak geciyor. 2.0 gt turbo sadece tr deki ruhsatta adlandırılan isim galiba.
    Arabacı Ağır japon..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    savunma psikolojisine gecmeye gerek yok,normal bir sekilde sordum cevabimi aldim baginiz yokmus demekki tesekkurler.sorunun cevabina gelicek olursak ;

evet yazarim bir isi en iyi yapan markayi,ama sanki kendi markammis veyahut reklamini yapar gibi yazmam.gidip yaptirip memnun kaldi isem sayet o zaman yazarim.
    Arkdasım ben savunma psikolojisine gecmiyorum. Normal bir sekilde yazı yazdım. 6 aydır da bende araştırıyrm dedim. Eğer dikkat ettiysen diğer markaların da artılarını eksilerini yazdım. Bana göre en iyisi dedim ama senin benden daha fazla bilgin warsa tabi ki paylaşabilirsin

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo motora lpg takıp hem performans hemde ekonomi bekmelek bence sacma. maksat ekonomiyse 2.0r var 1.5 var. ayrıca sorunsuz oluyor demissiniz wideband vs. takıp lpg ayarı yapan usta hiç gormedim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra gtc 1.6 Turbo da var.landirenzo taktırmış.Opel Takmak isteyenleri Landirenzoya yöndendiriyormuş. Hatta corsa opc de de war ama o turbo mu bilmiyrm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 wrx var ama çok az şuan tr de

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)