benzinde yürümeyen araba lpg takılınca arıza verir bunu anlamıyor insanlarımız neticede kuru yakıt
1.5 olmasın o araç ?
M. The most powerful letter in the world.
sıvı enjeksiyon cıksında artk herkes biraz rahatlasın.Birşeyleri tartışıyoruz fakat tartıştığımız sistemin somut tek örneği yok.Tamamen yazılanlardan yola cıkarak bişeyler yazıyoruz. 2011 de cıkıcak sistem mahkeme yüzünden 2012 yi buldu.İnş yeni yılda cıkarda herkes bir ohh der![]()
bız 95 oktan benzınle kırdık zamanında bu arabaları... lpg kac km yurutur bu arabayı merak edıyorum
efsaneler bitmez sadece şekil değiştirir...ve gömülmediği sürece hiçbir şey ölü degildir.
bir wrx sti de lpg war. İnternettede aratın çıkıyor. Araç beyaz. Hangi sistem kullanıldı bilmiyorum. Fakat Turbo motor 250 hp civarı bir araca takılır mı soru işareti. Araç acayip ısınıyor .Subap yakması gayet doğal sanırım![]()
Normalde 2 gün bile sürmüyor ama usta biraz sallana sallana yaptı arkadaşım diye demiyorum kendisi tam bir yvşktırda
Aslında sorun çıkarsa başına neler gelebileceğini bildiği için elemanlara hiç elletmedi hem servisteki diğer elemanları kontrol etti hem montajı yaptı
1.6 accentin montajının 4 saatte bittiğine bizzat şahit oldum
Subarunun motor sistemi sanırım karışık. ßence o yüzden lpg montajı uzun sürmüş olabilir
2007 yılının en hızlı aracı lpg li bir araçmış. Belirtmek isterim. Ayrıca sürat teknelerinde de lpg kullanılıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)