onat Nickli Üyeden Alıntı
kullanıcı kitlesi elbetteki hondayı kullananlardan farklı ama son zamanlarda ciddi anlamda değişmeye başladı. eskiden 40 yaş üstü adamlar kullanırdı falan şimdi alakası kalmadı. kullanıcı yaşı ve kitlesi değişti.
gelellim lpg kısmı. ben zaten bu konuda yazmasını beklediğim 2 insandan birisiydin yiğit. diğeride obk nickli arkadaş. bilgi olarak derya bi arkadaşımız. kesinlikle konuşması gerek bu konuda görsede yazsa. geçniş postlarda da yok.
herkes çok ister bu arabalara benzin ile binebilmek. sınırsız gazlama imkanı parayı dert etmemek falan güzel şeyler. ben hergün 70-80 km yol yapıyorum. hiç basmasan 60 kuruştan ortalama 40-50 tl en iyi ithimalle benzin masrafı çıkıyor. ülkemiz ortalamasına göre çoğu öğrenci 50 tl para veremez benzine.o yüzden lpgden nefrette etsem bu araca binebilmek için en ideal koşul.
kaldıki iyi bir lpg sistemi ( çift regülatörlü , büyük enjektörlü vs vs ) + iyi bir mapping ile bende sıkıntı olucağını düşünmüyorum. yiğit 70 bin km dir sıkıntısız biniyorum diyor ve normal koşullarda 70 bin km 3 buçuk sene demek. bi insan 98- 99 model arabayla kaldıki lpg uymaz denilen bi arabayla 3 bçuk sene sorunsuz binebiliyorsa daha ne ister ki ??
gidip 25-26 bin tl ye vtec mi alayım ? 18 bin tl eden arabaya 25 bin tl mi vereyim ?? kaldıki yürüsün diye çabalayacaksın, tork özürlü bi araba veya 2k devirden 4k devre kadar yürücem diye ibiza cupra mı alayım 40 bin tl ye... bence güzel bi seçene lpg wrx için.