arac 1985model..orjınal 82.000kmdeymis..recaro deri,elektirikli koltuklar,bbs jantlar falan filan bi suru ozelligi war..ewimin hemen yanında duruyodu..hergun gidip bakıyodumtahminimce bi koleksiyoncu satın aldı bu arabayı..
arac 1985model..orjınal 82.000kmdeymis..recaro deri,elektirikli koltuklar,bbs jantlar falan filan bi suru ozelligi war..ewimin hemen yanında duruyodu..hergun gidip bakıyodumtahminimce bi koleksiyoncu satın aldı bu arabayı..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
reno 5 gt turbo arayan varsa bizde bi tane var,canlı vaziyette,rollingte s 2000 le kafa kafa gidiyor,2,5 bar filan basıyor,turbosu interccoleri pistonları farklı,tavsiye ederim çok zevkli bi araç
2,5barmı :s
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
2.5 bar mı :S
o yeşilköy de yatan hakkaten ilginç bi araç tı yaw niye kullanmıyodu acaba
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
walla bence o arabanın sahibi onun neoldugunu bilmiyodu..
belki borc karsılıgı v.s almıstır arabayı..bilemeyiz..yada yurtdısındaydı..ama adam diger arabasını kapalı garaja indiriyodu Turbo2'yi sokakta bırakıyodu![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
arkadaşlar ankarada bi kardeşimizde vardı.motor arkada ama görünüşü o siyahla aynı.inanmıycaksınız ama 2 sene önce 2 milyara bıraktı almadım.kırmızı renkte şu an şaşmazda geziyo ara sıra diye duydum valla bu kadar canlı bi araç olduğunu bilsem kaçırmazdım.şimdi bulursam alayımmı yani...ha motor istiyodu araba.....
hava sogutmalı tek reno makinası![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ben boşuna reno 5 aramıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)