stock kullanıyorum.sorunsuz,sıkıntısız huzurluyum![]()
ne atmosferik ne sc,ilerde yaparsam turbo yaparım.tavsiyemde turbo yönünde.
stock kullanıyorum.sorunsuz,sıkıntısız huzurluyum![]()
ne atmosferik ne sc,ilerde yaparsam turbo yaparım.tavsiyemde turbo yönünde.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
18.000 KM dir GT30 Turbo ile gunluk kullanıyorum sorunsuz sıkıntısız
paşaoğlu ve Dr ecu farkı dıyelım
o nu bunu yapıınca sıkıntılı sorunlu kulanırsın dıyen arkadaslara seslenıyorum
kalıtelı parcalarla kalıtelı ustayla ve en onemlısı kalıtelı bı mapper la calısırsanız sıkıntı yaşayacagınızı sanmıyorum.
Aslında atmosferikde güzel turboda ama tr de supercharger a yabancı gözüyle bakılıor gibi nedense pek fazla bilinmiyor uygulanmıyor turbo daha çok tercih ediliyor bende olsam turbo yapardım vtı ya en çok yakışanı o![]()
ikisinin de güzel yanları var kötü yanları da ben gündelik ikisi karışık bişey tercih ederdim bence tadından yenmez
![]()
ECUTECH İstanbul
vti da sc ile yaklaşık nekadar güç alınıyor?
Tr de supercharger tabusunu yıktığım için mutluym gururluyum
Var tabi olmazmı. K20 de ön tarafta olmasına ragmen bile 2 denedikten sonra sıcak basıyor içeri . Çözümü var tabi elimizde şuan o ayrı mevzu.
k20 de ep3 için olan sc ile dc5 için üretilmiş sc arasında bile fark var . Konumu itibariyle dc5 için olanı daha fazla güç veriyor.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
turbo iyidir charger a yapcağın masrafın hemen hemne aynısı ve daha esnek güçleri sahip oluyorsun basınc eğrileri ıle oynıyarak 0.8 basarsın 390 hp alırsın 1.1 basarsın 440hp alırsın yanı gucun butun eğrileri elınde olur.Tabi unu yaparken beklentılerınıde goz nunde tutmak lazım ben sadece PARA+ZAMAN+GUC bu sağlamayı yapınca turbo dedım..
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)