Aynen çok örnek varda o parçalarla para miktarını bi bulsam adam gibi![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
abicim bir şahinci olarak sana bi kaç tavsiye veriyim turbo yapıcaksan değmez çok para gidio atmosferik istiosanız
1 : 84 ve üzeri rektefiyeci bilir , yuksek sıkıştırma piston
2: 4 balyalı mirafiori krank ve kısa kolla alttarafı bitirin daha sonra
3: dereceli egzantirik
4: sibopları genişletin sibop yaylarını çift yay taktır
5: headers 51 lik düz boru
6: karbüratör memelerinin büyük takın
bu işlemleri yaptıkdan sonra çok ii verim alırsınız dersem yalan olur biz yaptık fazla memnun kalmadık ama araba biraz canlanıyo tatminkar diyebilirim
mirafiori motoru takmayı sakın düşünme sürekli yatak saran bi motor oldugu için çok masraflı
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
yan yanın eski etupının parçalarıda var yan yan la bi görüş
www.egeturbo.com
Turbo asker
kardeşim piston kol gomlek yatak sekman subab sibop yay krank egzantrık şanzuman defransıyel ben hepsini değiştirdim oncelıkle bı slx karbürütör alacaksın depo dışı benzın pompası alacaksın memler buyucek ustundekı memelere bakılarak onun ustan halleder şuan bi 85 model şahın turboluyoruz standart kol pıstonla 0.6 barda bırakıcaz pıston 0.6 kullanıyoruz derecelı egzantrık alıcaz ege turbodan memlerı buyutup gazlıcazzz =))
satma durumu yok demişsin ama burda herkesin soylediği uygulamalar var birine karar verip gerceklestirsen bile 89 model arabanın kendı degerınden fazlaya cıkar ki en mantıklı tavsiye yine arabyı degıstırsın olacaka ama bunlara gerek yok gazlamak istediği zaman benzine sellozik tiner koyup arabaya doldurun karbüratörün kapağını sök bak nasıl yürüyor![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
herkes turboluyor
bence 2.0 tipo-temprra motoru daha iyi olur bir ara sahibinden.com'da vardı kırmızı doğan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)