khan Nickli Üyeden Alıntı
@oz&semih oem vtecte detenasyondan degil buyuk ihtimal yaglamadan veya isidan zarar gormustur etek, tabi ki istisna durumlar olabilir olmaz diye birsey yok.zaten ben etek kirilmaz demedim, etekten kaynaklanan bir kirilma olmaz dedim yani sebep etek olmaz hicbir zaman, etek kirilmasi sonuctur.
Malzeme et kalinligi gunumuz metalurjisinde mukavemet hesaplarinda pek kullanilmaz semih cunku sende bilirsin artik yeni yontemler ile 5mm malzemeye eski en vasifli 2cm malzemeden daha rigid ve ayni zamanda uzamaya, kopmaya daha dayanikli yuzey veya vasif verebiliyorsun . Yenilikler bilinenin aksine tuning sektorunden gelmiyor, tuning firmalari daha cok taklit ediyorlar. Misal gemi motorlarindaki piston pimleri eskiden nereyse 40-50 cm capinda dolu malzeme idi, simdi ise 5cm et kalinligina sahip tungsten dlc kapli malzeme. Niye 16 pistonda sirf bu islemle atilan rotational mass 200 kg civari, yani ayni gucte rotational mass dusurululerek malzeme uzerindeki kopma stresi azaltilmis oluyor, .cunku malzemeyi kesen gucten ziyade malzeme agirligindan kaynaklanan strestir. Pistonun, kolun, pimin agirligini dusurerek uzerindeki stresi azaltabilirsin. Sonuc stres=isi isi=problem;)
Telden yazdim yazida bozukluk hata varsa ondandir. ;)