User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
105 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Rover 220 Turbo

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Rover 220 Turbo

Arkadaşlar bu aracın peak ve cont. basınçları nelerdir? Üzerinde ne tip bir turbo vardır? Tesisatı vs çiplemeye uygunmudur?

Kısacası bu tip bir araca niyetlendiğimizde 250-300hp lere getirebilmek için neler yapmalıyız?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimi bildiysem duyduysam hep " aman yaklaşma , bulaşma " demiştir
    Boxer in side

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın diyim, liftten inmeyi hiç sevmeyen, parça sıkıntısı büyük olan, çok başarısız bir bloğa sahip olan bir araç
    ''hondas never get old, they just get faster''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, ciddi ciddi düşünüyorum. deri koltuklu, targa tavanlı, klimalı, coupe vede standart 200hp motor; allahtan daha belamızımı isteyeceğiz ama, tabi bi 50 hp fazlasıda olsa tadından yenmes. Önerilere devam.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    standart binecek olduktan sonra kolay kolay sıkıntı yaratacagını dusunmuyorum sonucta turbo gıren her araba risklidir ama bu zaten fabrication turbolu cogunun icinden gecen bi arac fazlada kurcalamaya gerek yok orasini burasini 200 hp yeter

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, ciddi ciddi düşünüyorum. deri koltuklu, targa tavanlı, klimalı, coupe vede standart 200hp motor; allahtan daha belamızımı isteyeceğiz ama, tabi bi 50 hp fazlasıda olsa tadından yenmes. Önerilere devam.
    + kiltli difransiyel var ama tavsiye olsun diye yazmadım bilgi amaçlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse yardımcı olmassa alıcam başıma bir ceza, günceli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla dostum yardımcı olmak isterim ama kulaktan dolma bılgıler bızımkılerde motorlarının zayıf oldugunu duydum sonra eskı arac yası var ne cıkacagı bellı olmaz alacagın aracı sorgulatsan burada daha detaylı bılgı verenler olabılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçların,; piston, kol, krank, segman vs gibi özellikle üst kapakları bulunabiliyormu? Bunlar rahatlıkla bulunabiliyor vede yüksek değilse rakamları bu maceraya girilebilir.

PriSOneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 barda yürüyorum yeterlimi ? (kötü diyenlere)

PriSOneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçların,; piston, kol, krank, segman vs gibi özellikle üst kapakları bulunabiliyormu? Bunlar rahatlıkla bulunabiliyor vede yüksek değilse rakamları bu maceraya girilebilir.
    Aklına gelebilecek her parçası mevcut rahatlıkla bulabilirsin rakamları normal yani

örn

Sekman en iyisi 200 tl
    Kapak taşlanmamış 1000 tl
    vs

edit : Rover marka araçların soğutma sistemleri çok kötüdür değiştirmediğiniz taktirde motoruda elinize alırsınız kapağıda

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında almaya niyetlendim ve tabiiki dişime göre temiz bulamadım temizlik anlayışım biraz farklıdır

O yüzden almadım fakat çok keyifli araç. Stock haline bile o şekil psikopat giden o segmentte hiç bir araç görmedim daha Fren ve süspansiyon biraz yetersiz onlarıda zaten yükledikten sonra elden geçirirsin.
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kasa-motor güzel olsun yürüyen ve geri kalan zati hallolur. Ancak parça fiyatı araştırması yapmadım daha. Şuana kadar gelen fiyatlarsa oldukça uygun

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kasa-motor güzel olsun yürüyen ve geri kalan zati hallolur. Ancak parça fiyatı araştırması yapmadım daha. Şuana kadar gelen fiyatlarsa oldukça uygun
    İşte bir çok parçası Ankara'da mevcut zaten. İzmir'e bulamadığımız parçayı Ankara'da şıp diye buluyorduk hemde uygun rakama
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka bu meretin güya ortalığı kasıp kavurduğu tarihlede az daha beni de kavuruyordu... fren YOK aldın mı kafadan ilk gireceğin şey budur... soğutma sistemi sıkıntıdır devamlı su eksiltir, suyun nereye gittiğini bulamazsın

iç aksam çok kalitesiz, tıkırtı çıtırtıdan duramazsın, hani targa var ya??? keşke olmasa dersin tangırtıdan...

süspansüyon idare eder ama çok serttir, zaten başka türlü yolda durmuyor meret...

ama şunu da bil ki, sağlıklı haldeki bir 220Turbo, otobana çıktığı zaman bir uzar, sanki hiç bitmeyecek zannedersin motorun gücünü
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kankacım ben zaten haftasonu aracı yapmak istiyorum. Alıp bi yay atıcam üzerine, sonra sac gaz millet benden sıkılana kadar

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka onun yerine calibrayı turbolayalım daha mantıklı...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rover 220 bence o kadar kötü değil. Parçasına gelince hertürlü parçası mevcut. Bildiğim kadarı ile alt takım honda. İstanbulda da hertürlü parcası mevcut. Tanıdğım rover220 sahibi 1.5 yıldan beri daha hiç sanayi ile tanışmamış bir rovercı. Gayet hor kullanıyor ama aracı temiz. Fabrikasyon motor yapılmamış 175.000km de üfleme falanda yok. Yani kısacı sorunlu binici vardır sorunlu araba yoktur. Temizini bulursa al derim. Fakat şunu göz önünde bulundurmak lazım. Turbo araba redline sevmez!!! Turbo araba top speed sevmez!!! Rover vitesleride gayet uzun tatmin eder seni. Frenleri gerçekten kötü durmaz... bolbol sarar!! Motorun hertarafına rahatça ulaşabilirsin. Ustasıda sen olucaksın. Temizinide buldunmu alabilirsin bence. Ben q4 sahibiyim çok sorunlu diyorlar inan daha hiç bir sorunu görmedim allaha sükürler olsun

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rover 220 bence o kadar kötü değil. Parçasına gelince hertürlü parçası mevcut. Bildiğim kadarı ile alt takım honda. İstanbulda da hertürlü parcası mevcut. Tanıdğım rover220 sahibi 1.5 yıldan beri daha hiç sanayi ile tanışmamış bir rovercı. Gayet hor kullanıyor ama aracı temiz. Fabrikasyon motor yapılmamış 175.000km de üfleme falanda yok. Yani kısacı sorunlu binici vardır sorunlu araba yoktur. Temizini bulursa al derim. Fakat şunu göz önünde bulundurmak lazım. Turbo araba redline sevmez!!! Turbo araba top speed sevmez!!! Rover vitesleride gayet uzun tatmin eder seni. Frenleri gerçekten kötü durmaz... bolbol sarar!! Motorun hertarafına rahatça ulaşabilirsin. Ustasıda sen olucaksın. Temizinide buldunmu alabilirsin bence. Ben q4 sahibiyim çok sorunlu diyorlar inan daha hiç bir sorunu görmedim allaha sükürler olsun

155 Q4 mü ?
    Boxer in side

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)