User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: A3 1,8T 300hp'e çıkarmak için neler gerekli?

outlaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200hp gayet keyifli oluyor bence simdilik bununla yetin derim...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

10 civarına cıkıyor gene fiyat her türlü, yani ucuza yok malesef öyle birşey
    E tabiki normali bu aslında ucuza güç ucuza ekmek yok ne yazıkki keşke olsada hepberaber ucuza yapsak bitse ama olmuyo işte ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

SlpMrt
    Misafir
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin kit benim sattığım kit olabilir ATP Turbonun kiti idi o guzel bişidi ama herşey var ibaresi biraz yanlış Sadece turbo kiti (borular manifolt turbo vs..) bu kiti takabilmen içinde bisuru sey yapman gerekiyo tum turbo kitlerinde oldugu giibi ...
    (yazılım+intercooler+enjektor+eksoz+işçilik+sonrad an cıkıcak bir suru ıvır zıvır gosterge gibi)
    valla sizin kim olduğunuzu bilmediğim için bişe diyemiycem ama bana söylenen herşeyiyle tam bir kitti, hatta 1,8T'ye uygulanmış diye hatırlıyorum yalan olmasın... bu arada turbo kitinin içinde yazılım, egzost ve işçiliğin olmadığını herkes bilir ki bende öyle bişe idda etmedim kardeşim yanlış anlaşılmasın

SlpMrt
    Misafir
    bu işler ucuz olsaydı zaten ben girmesdim alırdım bi tane 50-60hp araba takılırdım kafama göre çünkü burdaki maksat farklı olmak değil mi? o zamanda ben farklı olurdum 300-500hp'lerin arsında maksat ucuza kaçmak değil ki zaten öyle olsaydı arabamda kalitesiz ve ucuz ürünler olurdu...

SlpMrt
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 UZ plakalı audi a4 1.8t sport var arkadaşımda 180 hp standart şu an kendisi askerde ama bayağı bir para harcadı arabasına. karşılığını aldığını söylüyordu ancak
    emre'nin arkadaşı galiba bahrettiğiniz araba, ben arkadaşı tanımıyorum ama arabasını duydum, baya iyimiş 4 tekerden patiye sarıyomuş

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok fwd o ediminkiyse

SlpMrt
    Misafir
    yok fwd o ediminkiyse
    arkadaşın adı Can galiba yanlış hatırlamıyorsam

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha pardon tamam can o, us plaka edim dediğim, karıstırdım. canın araba quattro, güzel oldu o

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha pardon tamam can o, us plaka edim dediğim, karıstırdım. canın araba quattro, güzel oldu o
    evt coiloverları ile yola tutunuyo ama lastikler patinajdan tutunmuycan diye inat ediyo.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 2 ceker patinajdan kurtuldugu yerde hızlı olucaktır

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a3 2 ceker patinajdan kurtuldugu yerde hızlı olucaktır
    kısacası 3. vitesten itibaren diyebilirmiyiz

ZeNDeR
    Misafir
    gt 2871r turbo,forge ıntercooler ,650 cc enjektör,komple egsoz sıstemı,büyük hava akışmetre vss bi kaç parca degıserek 300hp aldık leon cupradan ama bu bızı tatmın etmıor çünki yazılımda probelem olduğunu düşünorum :S yaptık bi hata amatöre iş yaptırdık sırf bu yüzden forged kol,piston vss getırdım almanyadan bakalım masraf 15000 den gidior umarım benım düştüğüm hataya düşmessın kardeş ! (Unitronic yaptırmayı düşünüorum bakalım )

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unitronic güzeldir

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZeNDeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt 2871r turbo,forge ıntercooler ,650 cc enjektör,komple egsoz sıstemı,büyük hava akışmetre vss bi kaç parca degıserek 300hp aldık leon cupradan ama bu bızı tatmın etmıor çünki yazılımda probelem olduğunu düşünorum :S yaptık bi hata amatöre iş yaptırdık sırf bu yüzden forged kol,piston vss getırdım almanyadan bakalım masraf 15000 den gidior umarım benım düştüğüm hataya düşmessın kardeş ! (Unitronic yaptırmayı düşünüorum bakalım )

Daha önceki yazılımı kim yapmıştı? Dilerseniz yardımcı olamaya çalışırım..

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZeNDeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unitronic son karar daha ötesi yok vw audi de prof. düşünmeden gidip yaptır ayarını aradaki farkı görceksin
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu projen için sana tavsiyem;

VWTECH Bostancı San. Sit G Blok No:2 0216 575 11 49 ( ilkan )
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k04 le orjınal manıfold olur.flansla degıl ,k04un egzoz salyangozunu degıstırerek olur.ha ne kadar verımlı olur ona bısı dıyemem ama olur ılla 300hp degılde 250-260la yetıneceksen enjektorede gerek yok.fpr nı degıstırırsın yeterlı olur.motor ıcıne zaten 400lere kadar gırmeye gerek yok.yazılım guzel secılmelı wımmer,unıtronıc yada revoda olabılır.superchıps kotu degıl ama bunların yanında soft kalır.orjınal fıltre degısecekse tek tercıhın aem dry flow yada varsa benzerı bı yagsız fıltre olsun.gerısı maf a yaramıyor malesef.egzozun komple turboback 60mm yeterlı olur asırı sesten de basın agrımaz.baskı balata ıster aftermarket bısı al ıstersen bronz yaptır.stock bıle yeter aslında ama arabayı guclendırıpte yavas kullanmayacagın ıcın stock cok uzun omurlu olmaz.maf housıng ve ıntake komple 3ınc olabılır.ıntercoolerda yetmeyecegı ıcın onuda degıstırmen buyuk fayda saglayacaktır ama borulandırmayı yaparken havayı mumkun oldugunca kısa dolastırmaya bak.
    ıyı forumlar.

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UnnAmeD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    k04 le orjınal manıfold olur.flansla degıl ,k04un egzoz salyangozunu degıstırerek olur.ha ne kadar verımlı olur ona bısı dıyemem ama olur ılla 300hp degılde 250-260la yetıneceksen enjektorede gerek yok.fpr nı degıstırırsın yeterlı olur.motor ıcıne zaten 400lere kadar gırmeye gerek yok.yazılım guzel secılmelı wımmer,unıtronıc yada revoda olabılır.superchıps kotu degıl ama bunların yanında soft kalır.orjınal fıltre degısecekse tek tercıhın aem dry flow yada varsa benzerı bı yagsız fıltre olsun.gerısı maf a yaramıyor malesef.egzozun komple turboback 60mm yeterlı olur asırı sesten de basın agrımaz.baskı balata ıster aftermarket bısı al ıstersen bronz yaptır.stock bıle yeter aslında ama arabayı guclendırıpte yavas kullanmayacagın ıcın stock cok uzun omurlu olmaz.maf housıng ve ıntake komple 3ınc olabılır.ıntercoolerda yetmeyecegı ıcın onuda degıstırmen buyuk fayda saglayacaktır ama borulandırmayı yaparken havayı mumkun oldugunca kısa dolastırmaya bak.
    ıyı forumlar.
    kısaca herşey bolt on işçilik sök tak olmamalı, biraz custom düşünmek lazım..

eline sağlık Orhan
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    passat 1.8 t 280 hp ye çıkarmak için 2300 $ harcadım 2006 da
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)