kullanılan nozzle ve pompa basıncına göre de tüketim değişir. unutmamak lazım...
methanol kitini hafta sonu montajlayacağım. resimleyip koymaya çalışırım. yardımcı olur belki birilerine...
kullanılan nozzle ve pompa basıncına göre de tüketim değişir. unutmamak lazım...
methanol kitini hafta sonu montajlayacağım. resimleyip koymaya çalışırım. yardımcı olur belki birilerine...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
peki şimdi benim ibiza cuprama taksam ekstra hiçbir ayar yapmadan kullanabilir miyim? birde alsak istanbulda nereye taktırabiliriz bu kiti?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu bitirme olayı arabadan arabaya ve na mı yoksa turbo olmasıylada alakalı olarak tüketim gerçekleşiyor.
Mesala turbo vti ve turbo typerda tüketim çok az seninki na typer fazla
İzmirde NA s2000 lı arkadaşıma taktık snow marka oda çabuk bitiroyor.
997 turbo arabamızda var aem oda mesala çabuk bitiyor.
Bunun nedeni açıklayan olursa bende bilgilenmiş olurum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
www.drecu.com
www.drecu.com
doğru orantılı bu Beygir = büyük meme = çabuk bitme ammma
s2000 ine daha küçük meme takarsan araban daha iyi gidicektir yafrum
997 okey gücün var senin arabanda düşünürsen senin beygir sıkıntın yoktukolunda korku vardı içimizde biliyorsun
en küçük meme ile hafif serinlik
![]()
www.drecu.com
arkadaşlar lpgli araçta durum noluyor? bide herkes meme çapı ve cc demiş . bu aracın gucune goremı yoksa arac hacmıne gore mı secılır bellı bı sevım teknıgı varmıdır
Bu konuyu açmanız çok iyi olmuş benimde günlerdir kafamda bu soru var acaba taksam mı takmasam mı ? yani methanolle bir ayar yapılacağı için methanol bittiğinde gazlamamak mantıklı peki methanolü diyelim 1.0 bara ayarladık , evc kapalıyken mak. 0,9 basıyor o zaman evc kapalı gazlamayacak mıyım hiç ?
knocku düzgün dinleyemezsen sıkıntı olur, atıyorum tam gaz giderken bitti motor kırma ihtimalin çok yüksek, bence depodaki seviyeye göre rötara çekme yapılabilir bir ihtimal diğer türlü knock dinlemek riskli farketmeden kırabilirsin ayrıca pompa durumu basınç bunlarında iyi izlenmesi lazım
körler sağırlar
bunlar riskler aynı şeyler benzin içinde geçerli aslında güçlü makinelerin bir kısmında 2 3 pompa kullanıyorsun dikkat etmen lazım methanol biraz daha göz önünde, bazı kitlerde zaten basınç düşüşünde yakıt seviyesi düşüşünde gerekli uyarıları verebiliyor dikkat etmek lazım![]()
körler sağırlar
ÖZGÜN methanol ün eksileri hakkında pek ipucu vermedin,tecrübelerin ve deneyimlerine dayanarak biraz bizi aydınlatsan da,tedbirli olup kimsenin canı yanmasa şu mübarek günde sevab kazansan kardeşim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)