User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
94 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yakıt Tüketimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ROUSHER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    offf , abi aracın az yakıyormuş
    dediğim gibi bu yakıt hikayeleri bitmez. bende yıllar once 1,6 16v 206 roland garros vardı. alet gayet de iyi yakıyordu. ataşehirden bagdat caddesine gidiyordu hergun. orda trafik vs. ortalaması 10 kusurun altına inmezdi. ama ben satarken son 7000 km de ki ortalaması 7,5 lt olarak satmıstım hiç unutmuyorum. yani araca az yaktımak mesele değil. viteste çek ayagını gazdan 0 lt ile devam et, kas kas kas ondan sonra benim aracım az yakıyor de. ha aracının vardır bir teknolojisi az yakar eyvallah. bildiğin klasik motorla benim aracım az yakıyor senin ki ne kadar da çokmuş muhabbeti anlamsız.

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım iyi güzel yazıyorsun eywallah yazdıklarına katılıyorum.

"istanbul gibi bir yerde kullanım ve trafigin durumuna göre benzinli araçlar 10 lt nin üstüne rahatça çıkar.seninki daha da güzel çıkar "

Aracım konunun direk muhatabı değil ama aldığımdan beri 14,000 km yapmışım araç 86,000 km ye gelmiş. Ve daha hiç bir depoyu 12 litre üzerinde ortalama ile bitirmedim. 8 litre ile bitirdiğim çok oldu. Daha benim aracımı ne konuşuyoruz. benden iyi mi bileceksin.

Kullanım uzun yolda bile fark ediyor. biraz ayağının ayarını kaçır araba 8 10 litre uzunda da yakıyor üstelik hiç öyle sürat yapmış olmak için basmıyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım iyi güzel yazıyorsun eywallah yazdıklarına katılıyorum.

"istanbul gibi bir yerde kullanım ve trafigin durumuna göre benzinli araçlar 10 lt nin üstüne rahatça çıkar.seninki daha da güzel çıkar "

Aracım konunun direk muhatabı değil ama aldığımdan beri 14,000 km yapmışım araç 86,000 km ye gelmiş. Ve daha hiç bir depoyu 12 litre üzerinde ortalama ile bitirmedim. 8 litre ile bitirdiğim çok oldu. Daha benim aracımı ne konuşuyoruz. benden iyi mi bileceksin.

Kullanım uzun yolda bile fark ediyor. biraz ayağının ayarını kaçır araba 8 10 litre uzunda da yakıyor üstelik hiç öyle sürat yapmış olmak için basmıyorsun.
    sen kendi yazdıklarını okuyor musun?? bak ne yazmıssın:
    " 1,8 civic ile 9 litre yakıyorum bence biraz fazla.

Poloların motoru hakikaten çok eski teknoloji en ufak durumda ayarı kaçıp çok yakıyor. yaktığı kadar da gitmiyor zaten."

kendi aracını araya sokan sen değil misin_?
    bilmediğin araca "yaktıgı kadar da gitmez" vs demişsin.
    senin aracının ne kadar yaktıgını bilmek için senin çıkardıgın değerlere bakmaya gerek yok. fabrika verilerinde yazıyordur zaten. az yakıyosan çok kasıyosundur, çok yakıyosan çok basıyosundur bu kadar basit.
    neyse uzatmayalım..
    burası diğer foruma benzemez, burda çok yazarım haberin olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıklarım hala geçerli ve çelişkili değil.

Ortalama tüketimim 8 ile 10 litre arası. Fabrika specleri 8 litre zaten

Gelelim polonun gidip gitmemesine. Bahsettiğimiz pololar 96 98 ise zaten piyasa da senden başka bunlar uçuyor adamı üzer diyen yok.

Gelelim diğer forumlara. yazılanları cımbızla alıp insanlara sunmak çok asilce bir davranış. eminim başlığı spontane gelişen kapışmalar olan bir konudan çıkacak çok alıntı çıkar.

Varsa bir sıkıntın karın ağrın burda da yazabilirsin. THT de de yazabilirsin.
    ama ben gelip başka sitelerden alıntılar buraya koymam istediğin kadar rahat ol.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıklarım hala geçerli ve çelişkili değil.

Ortalama tüketimim 8 ile 10 litre arası. Fabrika specleri 8 litre zaten

Gelelim polonun gidip gitmemesine. Bahsettiğimiz pololar 96 98 ise zaten piyasa da senden başka bunlar uçuyor adamı üzer diyen yok.

Gelelim diğer forumlara. yazılanları cımbızla alıp insanlara sunmak çok asilce bir davranış. eminim başlığı spontane gelişen kapışmalar olan bir konudan çıkacak çok alıntı çıkar.

Varsa bir sıkıntın karın ağrın burda da yazabilirsin. THT de de yazabilirsin.
    ama ben gelip başka sitelerden alıntılar buraya koymam istediğin kadar rahat ol.
    fabrika ortalaman 8 lt ama istanbul trafiginden bahsediyoruz biz. bundan once t-jet vardı bende, onun da 8 lt yazıyordu fabrika verilerinde ama bize kısmet olmadı 8 lt görmek acaba neden. sorunluydu galiba.
    şu alıntı olayını okudugumda çok güldüm. bülent 76 isimli bir arkadaş. galiba yaşı da benden buyuk. sen onu ben sanıyorsun galiba adam çok zamandır bu forumda galiba. ustelik megane ı var yanlış hatırlamıyorsam. alakamız da yok. hatta o da "ben orda hiç yazmadım şimdiye kadar " filan demiş sana.
    alıntı yapan o. o ordaki cevherleri fark etmiş, dayanamamış burda yazmış.

ben tht de yazmıyorum artık. hatırlarsan sana da soylemiştim bunu. hiç bir alıntı da yapmadım ordan. hatta şöyle soyleyeyim bulent76 nın yaptıgı alıntıları görünce onların hepsini senin yazmış oldugunu görünce çok şaşırmıştım.. o saçma cumleleri ben farklı farklı kişiler yazmıştır sanıyordum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala t jet vardı bilmem ne diyorsun. sana yemin mi edicem 8 10 litre yakıyorum diye.

Ne oldu da THT de yazmayı bıraktın. yazsana buraya.

Benim yazdıklarımı cımbızla seçip buraya koyanların terbiyesizliği benim yazdıklarımda bir saçmalık yok. otobanda 3,20D ile kapışmışım bir süre önde gitmişim. adamı durdurp senin araban kaç hp motorun ne durumda diye mi sorayım.
    Veya adam mini cooper ile viraja 180 ile girmeyi göze alamamıştır geçmişimdir bunun neresi saçma?

Konunun içinden cımbızla laf seçmek terbiyesizliktir.

Konu benim için bitmiştir.

Polo süper gidiyor süper de az yakıyor diyeyim gönlün olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anasını yaw. sen bizi yatırmayacaksın bu gece.
    ilker ben sana 8-10 lt yakamazsın dedim mi. anlamıyormusun beni. fabrika verisinden az da yakabilirsin, çok da, aynısını da. daha nasıl ifade etmeliyim.

adam cımbızla çekmemiş aynen copy paste yapmış. arkasından konuşmayalım zira ben de tanımıyorum kendisini. terbiyesiz vs . uygun olmuyor..

orda neden yazmıyoruma gelince
    gerçekten şaka gibi adamlar var orda. insan gibi açıklıyorum adam aklınca dalga geçiyor benle. yolda görsen muhattap olmazsın , isim önemli değil, liseyi yeni bitirmiş benle dalga geçiyor. ama bunlar da önemli değil gerçekten, düşündüm kendi kendime "olm dedim manyak mısın ne işin var burda".
    en son bir vatandaş baktım düm düz gitmiş PM de. o da son günüm oldu.
    onla da anlaştık gerçi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse ben yatar.. konu zaten duman oldu. açan arkadaş kusura bakmasın..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim iş yerim ile evim arası yayan 15-20 dk.Mesafede 2 km en fazla. Bacağımdaki rahatsızlığım sebebiyle uzun soluklu yürüyemiyorum ve ayakta duramıyorum. Bu sebeple bu yolu her gün aracımla gitmek zorundayım. Motor ısınamıyor bile. Zaten ***** hararet sorunumdan termostatım takılı değil. Bu halde 13-15 lt arası değişiyor yakıtım. Uzun yolda hele hiç ısınmıyor araba. Dün Silivriden tekirdağa geldim. 90 ı yukarı hiç çıkmadım. 64 km yolu 61.3 km ortalama ile geldim. Ortalama yakıt tüketimim 6.8 lt oldu. Benim aracım 2.0 16v 147 hp bir araç. Tüketim değerin benim düşünceme göre çok normal hocam. Dur kalk trafikte bile daha az yakıyor benim arabam soğuk çalıştığı zamana göre. Belki çok düşse 5 kuruş düşer fazlası hayal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda benzinli araba 10 litreden aşağı yakmaz diyorsun sonra ben öyle demedim.

oldu canım

Her internet sitesinde tröllere küfrederler. Honda fan sitesine girip VW propagandası yapmak nerden aklına gldi allahını seversen söylesine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlker gunaydin
    İstanbul demedim canim istanbul trafiginde dedim. Hatta bold yazdim ama dikkat etmiyorsun galiba.
    Kasarsan da o yakiti yakalarsin dedim.
    Ben o sitede vw propagandasi yapmadim da neyse.
    Orda nasil yaziyorsam aynisini burda da yaziyorum. Sen de biraz rahat ol canim orda nasilsan burda da oyle ol
    Vw alanlarin ne kadarda saf cahil oldugundan bahset buralarda
    O muthis bilgi birikimlerinizi burda da paylas da insanlar faydalansin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada yola cikacagim simdi, ilgilenemeyecegim senle, aksama burdayim ama merak etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günaydın

2011 model klimasız golf alanların gerizekalı olduğunu yazmamdan bahsediyorsan buraya yazamam burası çok elit bir forum.

Öyle didim büyle didim olayı değil. istanbulda dediğin zaman istanbul trafiğinde gezersin. istanbulda araba kullanmanın ne olduğu yazmayalım şimdi.

Kaldı ki gittiğim güzergahı yazmışım neyin hesabını yapıyoruz. en yoğun saatte trafikte 10 litre civarı yakıyor. çok zorlarsam 12 onun haricinde avcılar etiler arası trafikte e-5 komple kilit değilse 8 10 litre arası.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuca pek gelemedik fakat ;
    ben şunu çıkarttım ... bence araç normal yakıyor.
    bakım olarak oksijen sensörü ve diğer elektronik ekipman kontrolü yapılması gerekiyor
    tecrübelerinize saygım var , hatta yaşadıklarınıza ... herkes kendi aracını bilir
    ortak kanı , ortalama bir fikir verip arkadaşı yönlendirmektir ( bu da , aynı marka ve modelden kullanan tecrübeli insanlardan gelmeli idi )
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşın anlattıklarına göre ( kısa mesafe soğuk motorla git gel olayı ) yakıtı aşırı fazla değil.
    ancak bakım yapılırsa biraz daha düşebilir. diğer türlü 20 25 km mesafe kullanıyor olsa yaktığı 10 12 litre çok fazla. Ne olursa olsun 1,4 araba ortalama istanbul trafiğinde 10 12 litre yakmaz yakmamalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günaydın

2011 model klimasız golf alanların gerizekalı olduğunu yazmamdan bahsediyorsan buraya yazamam burası çok elit bir forum.

Öyle didim büyle didim olayı değil. istanbulda dediğin zaman istanbul trafiğinde gezersin. istanbulda araba kullanmanın ne olduğu yazmayalım şimdi.

Kaldı ki gittiğim güzergahı yazmışım neyin hesabını yapıyoruz. en yoğun saatte trafikte 10 litre civarı yakıyor. çok zorlarsam 12 onun haricinde avcılar etiler arası trafikte e-5 komple kilit değilse 8 10 litre arası.
    Neyse ilker bu yazdiginda fazla bulasmamissin bana
    Onun icin bende uzatmicam.
    Yoksa biliyosun her dedigine bir cvp var bende, ama burda kesmek daha hayirli..

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206gti ile 50tl ye 120-125km gidiyorum çok kez denedim. ortalama 10lt gibi yapıyor. yeri geliyo mahalle arası, köprü trafiği yeri geliyo gazlıyorum bazen sabit gaz klima hiç açmam vs karışık kullanım yani..

redline53
    Misafir
    Tüp taktır =)

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206gti ile 50tl ye 120-125km gidiyorum çok kez denedim. ortalama 10lt gibi yapıyor. yeri geliyo mahalle arası, köprü trafiği yeri geliyo gazlıyorum bazen sabit gaz klima hiç açmam vs karışık kullanım yani..
    aha! bak şimdi 10 litre mi oha senin araban pert olmuş bitmiş bir arıza var ... derler
    onlara göre ne yakarsan yak, ki 1000 tane değişkeni olan bir denklemdir, fazla yakmışsındır.
    bak bombaya şimdi, rollinge çıkmadan sıfırladım ortalamam 9,5 litre.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)