yetmezzzzzzzzzzzzzzzz,vitrin camları catlamıyo hala![]()
aynen öle oluyomuş..tavsiye etmediler..bende vaz geçtim..ama 1 haftalığınada olsa yapıcam galiba heves alayım biraz
oturtmayacam sizi oralarda..hunharca rahatsız edicem,cam çerçeve kalmıcak !!![]()
yetmezzzzzzzzzzzzzzzz,vitrin camları catlamıyo hala![]()
aynen öle oluyomuş..tavsiye etmediler..bende vaz geçtim..ama 1 haftalığınada olsa yapıcam galiba heves alayım biraz
oturtmayacam sizi oralarda..hunharca rahatsız edicem,cam çerçeve kalmıcak !!![]()
Valla maslak sanayide gaza bassan istinye parktan duyulur, maslaktakiler sesten ölur gibi![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
subarular için HEADERS VE UP PİPEYİ KAÇA YAPIYOR ACABA? ya da elinde hazır olarak var mıdır?? 4-1 fln.
Dün iskender ustanın yanındaydık.
Arda'nın mini'ye headers ve egsoz sistemi yapılıyordu.
Headers'ı bitirmişti ben böyle işçilik görmedim.
Vti'ın aftermarket'i bu kadar bol olmasa, iskender ustaya komple headers ve egsoz sistemi yaptırırdım.
Bilmeyenlere ve merak edenlere gidip görmelerini, işçiliğini yakınen görmenizi tavsiye ederim.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Abi RMZ corvette değilde ondan önce kırmızı vardı yine bitane 2006.
Headers dahil sona kadar corsa extreme+yazılımı vardı.
İnan ben hayatımda bukadar güzel ses duymadım çok çok iyiydi tavsiye ederim yırtyor parçalıyor patlıyor çatlıyor kendinden geçiyordu
Adanadaki beyaz 2009a niyet var şimdi. Eğer olursa onada muhtemelen aynı egzosu takıcaz.
Beyler,
Otomobillerden, içten yanmalı motorlardan, ilgili sistemlerinden vs. az çok anlarım.
İçten yanmalı bir motorda yanma artıklarını tahliyesi en önemli performans kriterleri arasındadır.
Çok teknik konulara girmek niyetinde değilim, ama F1 dünyasında bir egzoz sistemi için yüzbinlerce dolar harcandığını biliyorum.
"Altı üstü bir boru" değil yani..
Atık gazların verimli bir şekilde tahliye edilmesi de ağaçtan düşen elmaya yer çekiminin hükmetmesi örneğinde olduğu gibi, akışkanlar dinamiği ilkelerinin hükmü altında olan bir işlem.
Hesaplamalı akışkanlar dinamiği, başlı başına bir mühendislik konusudur. ArGe, uygulama ve test aşamaları ciddi mali kaynak gerektirir.
Hal böyleyken, hani Beethoven gibi doğuştan yetenekli ve müziği ruhunda hisseden insan evlatları vardır ya, işte İskender usta tam o kalıptan dökülmüş bir adam.
Akışkanlar dinamiğini hissederek çözmüş, bu karmaşık olayları içgüdüsel bir şekilde doğal bir kolaylık içinde çözebilen, anlayabilen bir "usta"...
Yaptığı iş, gerçekten saygı duyulması gereken bir sanat aslında.
Ben de kendi aracım için hiç tereddüt etmeden İskender Usta'nın kapısını çaldım. Muhteşem bir sistem yaptı. Kaç para verdiğim ise benimle İskender Usta kalacak bir husus.
Bu arada, sadece teknik üstünlük yetmez.
İskender Usta, tanıdığım en efendi, düzgün ve profesyonel insanlardan biri. Kazandığı paranın her kuruşunu kesinlikle hak eden, emeğinin karşılığını alması gereken bir "usta"...
Bilmem anlatabildim mi...
Guzel yazmissin Allahsiz![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
iskender usta bu işte uçmuş fabrika çıkış dersin yapım aşamasında orda ol diyelim egsozu takmaya kıyamazsın seyret aylarca öyle bir ihçiliği var.....
arkadaşlar konuyu başından sonuna okudum
bence nasıl yada kaça yaptığını bir kenara atın
bugün nasıl dünyaca ünlü(örnek): lacoste-barbour-levi's gibi markaların kalitesini
tartışamıyorsak iskenderinde kalitesi işçiliği ve insanlığı tartışılamaz bence bu işin İDOL üdür aldığı paranın fazlasıyla hakkını verir.
birkere parasıda çokta pahalı değil ki.birkere iskender ustanın istediği parayı diğer egsozcuların istediği parayla karşılaştırmak değil marka egsozların araca özel fabrika milteg yada süpersiprint toda gibi egsoz sistemiyle karşılaştırmak lazım....bence iskender bu markalardan bile daha iyi...ben bu zamana kadar fn2 typer ıma golf r ıma hep herşeyin en iyisini taktım allah izin verirse birgün f458 de alsam yine iskenderin mekanına gider bir allahın selamıyla girerim içeri.....böyle bir adam daha zor gelir
Arkadaşlar geçen sene istanbuldan clio rs aldım egzosu remus ve iskender ustanın elinden geçmiş denildi bana diğer clio rs lerlen yan yana gelince öyldm bir fark varki anlatılmaz sesi gidişi bile farklı sesini duymak isteyen olursa trabzonun ilk clio rs i yazması yeterli youtubeye helal olsun iskender ustaya şimdi varex egzost düşünüyorum bana yakın olsa düşünmeden adamın yanına giderim doğrusu.
(E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series
O kadar bahsettik İskender Usta'dan..
Tanımayanlar vardır belki: (iznini almadan koyuyorum buraya, ama umarım itirazı olmaz)
Benim "velet"in egzozu ile uğraşırken...
![]()
Bizim ilker'de forester için downpipe yaptırdı sanırım 350 yada 400 tl verdi downpipe için komple araboruları ve custom egozozunuda yaptırıcak yakın zamanda pm atarsanız ilkere fiyat hakkında yorum yapabılır
http://www.techturkey.com/forum/memb...477-1lker.html
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
S.a, iskender usta nın tel no sunu bilen pm atabilir mi.
edit: aldım
S.a, iskender usta nın tel no sunu bilen pm atabilir mi..
edit: aldım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)