Abim pm bende alabilirmiyim arkadaslar iskender ustanın tel nosu için tesekkürler
Oncelikle efendiligi ve durust yaklasimlari ile(yapmana degmez bosuna para verme vs. tarzi) son derece guvenilir birisi.Fiyat olayi gorecelidir ama ben kaynaktan hic anlamayan biri olarak disarida onun yaptigi araclari gordugumde hee bunu İskender abi yapmis diyebiliyorsam heralde onun iscilikteki basarisina bir isarettir.E zaten ismini isciligi ve cikardigi temiz islerle hak etmiyormu?Daha once yeterli sayida kez egzos yaptirdim ama ilk defa memnum kaldim hemde kusursuz bir memnuniyet.İlk defa tanistigim gun zorla yemek ismarlamasi (kimisi icin birsey ifade etmeyebilir yada yapmacik bulabilir ki kesinlikle oyle degil) bile benim icin onun hakkinda dusuncemi olusturmaya yetti.E biz bu adamdan daha ne istiyoruz?Elimizde boyle bana gore yaptigi iste kusursuz bir sanatkar varken fazla dusunmeyelim.2aya yakin bekledim bir duz boru ve son susturucu baglantisini yapmasi icin.Sonuc?İyiki beklemisim baska isim olsun 2 ay daha beklerim(hak ettim beklemeyi sabret yapacagiz dedikce gidip gidip ne zaman alcan hadi hadi dedim iyi oldu bana)?
arkadaşlar iskender usta pazar günü açıkmıdır acaba bilginiz varmı ?. telefonunu aradık ama açmıyor sanırım yoğun
Aradigin egzosla alakali bircok seyi bulabilirsin veya bulamasanda isin adresi orasi zaten yaptirabilirsin ki bu konudaki basarisini zaten duymussundur anlatmaya gerek yok.
valla Best Fm de dj bile iskenderden bahsetti espiri arasında
adamın adı mı soyadı mı ne koçar mış
koç-AR buna bir de iskenderden egzos takımı diyerekten reklam yaptı ufaktan![]()
adamın resmi yok mu ya? o kadar bahsediliyor efsane olmuş bir tane resim var konuda o da belli belirsiz..
kimmiş iskender dayı bi göreydik![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
İskender ustayıda TT ye üye yapalım fiyat falan alması kolay olsun yani![]()
Armani T-Shirt: 375 TL
Lacoste T-shirt: 250 TL
Aynı kumaş X T-shirt: 25 TL
Kumaş aynı olduğu halde bu parayı verip giyebiliyorsanız, işinde 1 numara olan ustaya pahalı demeniz çok mantıksızdır ...!
iskender abi eksoz aleminin rollce rollce u yada rauf abinin dediği gibi ha iskender ha full race
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)