arkadaşlar forumda yenı sayılırım bir rsi im var yürürü temiz sayılabilecek 1500 lıra harcayarak ne gibi bir işlem yapabılırım suanda sadece piper cross kit ve carub marka son susturucum var (:
arkadaşlar forumda yenı sayılırım bir rsi im var yürürü temiz sayılabilecek 1500 lıra harcayarak ne gibi bir işlem yapabılırım suanda sadece piper cross kit ve carub marka son susturucum var (:
çok şey yapmana gerek yok. kelebek büyütebilirsin. manifold portpolish yapabilirsin. birde safc takıp hava yakıt karışımıyla oynayarak gücü artırabilirsin.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yazılım zaten hava yakıt karışımıyla oynamak. ekstradan birde avans filan verilebiliyor. safc taktığında bunlara gerek kalmaz zaten hava yakıt karışımıyla oynuyor. chip yapmaman için dedim. tabi widebanda da ihtiyacın var. forumu aratırsan safc wideband v.b şeyler hakkında teknik bölümlerde konular bilgiler makaleler var. sırayla araştırıp öğrenebilirsin.
kelebeğide bir arkadaşımız cncde büyütmüştü. tabi uyabilen daha büyük başka bir aracın kelebeği varsa o şekildede olabilir. rsi ım yok. rsi sahibi olan sensin. aracını inceleyip araştırman lazım biraz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ankarada bu işlerinin ehli bir usta kim vardır acep (: su andakı halı ıle sportları ayırıyor ama benım beklentım oyle abartı bırseyde degıl sadece bıraz daha adrenalın dıyelım
chiefkadir nickli kadir abiye ulaş. ankarada reno modifiyesi konusunda neresi iyiyse o bilir yardımcı olur yol gösterir. sen ona ulaş. hatta şuan konuda galiba![]()
Selçuk sana gelsin
Batu'yu RC si varken gıcık ettiğim zamanlarRC 2 kişi, rsi tek kişi arka koltuklar sökük
15052010017.mp4 - Car Videos on StreetFire
15052010019.mp4 - Car Videos on StreetFire
Buda bonus olsun
uff rsi tünel - Car Videos on StreetFire
videolar super olmus sımdı bıle gaza geldım (: rover vi lerle denedım ben benım aracı 2 vıtese kadar yarım araba boy ama 3 te cok doldurup gecıyo benı (: ezdırmemem lazım kendımı sımdı 2 cı vı mızda geldı ıkı vi arasında kalmak ıstemıyorum (:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)