Vti in rolantisine.yatın kalkın dua edin![]()
Rolanti valfi , o2 ve.hava alınca oyle oluyor genelde
Inşallah cozulur
aşağısı çözmez zatenbendede 140lardan sonra hata veriyor o2 sensörü bendede aynı sıkıntılar var devir aniden düşüp 1000lere çıkıyor
![]()
Rolanti motorunu sökün düz baglattırın sadece sabahları biraz gaz verirsiniz okadar![]()
MOTORSPORT & ENGINEERING
--ASR--
Ben vteci satmadan önce oldu 1100 dd takılıyodu falan kendi kendine düzeldi sonra o konuda hondayı seviyorum![]()
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Bende de aynı sorun varya 1.4 is aracımda aynı şekilde rolanti baya düşüyor.İlk 5-10 dk birşey olmuyor sonra atıyorum ışıklarda beklerken rolanti düşüyor araba stop edicekmiş gibi oluyor biraz titriyor.Bu olay çok canımı sıkıyor :/
sizin probleminize kesin birşey diyemiyeceğim fakat benimki sanırım o2 sensörü çünkü muhteşemde bir yakıt yakıyorum önceden 20 tl ile gezdiğim yolu şimdi 80 tl ile korkarak geziyorum
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Benim yakıttda öyle bir problemim olmadı sizinki biraz fazlaymış yaİlk etapda şu rölanti motorunu temizletsem iyi olucak gibi
![]()
Benim 1.4is'de de sorun var rolantiyle ilgili, gerçi hava yakıt da Vafc'den o kadar geriye çekmeme rağmen zengine kaçıyor. O2 sensörü şüphelendirdi beni.
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)