shell in 100 oktanı vti da deniyen varmı verim alan yada başka araçta...
konu açılmışken vti larda ne benzin kullanıyorsunuz ben 95 kullanıyorum 98 uzun yolda performansını gösteriyormuş
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ben bugün aldım 100 oktan arabaya ama yerler yaştı fazla kasmadım ama avans vuruyodu araba biraz azaldı o gzl oldu bence
100 oktanmı hm deneyelm
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
RON 100 mu, MON 100 mu bu oktan degeri?
KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı
oktan hesaplama formulu amerıkada farklı tr de farklı![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı
neyi güzel geldi acaba gidişi degiştimi![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
turbo havası katıomuş bol oktan :P
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ya bp mi ne yazın 101 oktan getirmişti o ne oldu ?!?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Valla benzinin kalitesinden emin olsam çekicem avansı yukarı ama güvenilmiyoki be kardeşim.
sanki biraz farkettirdi ... kalkarken felan biraz serileşti gibi ama bilmiorum ... belki 40 ytl yi verince psikolojik olmuşturEROLL Nickli Üyeden Alıntı
![]()
95 oktan 2,55 100 oktan 2,90 dı galiba aradaki 0,35ytl 40lt benzin alınca baya bi rakama tekabul ediyor arabanızın sıkıstırması deli gibi yuksek degilse ne bilim turbo falan degilse aradaki farka degmez bence.
Gökhan Nickli Üyeden Alıntı
+106 BOLESİNE yüksek oktanlı benzin kullanıcaksak aracımızın da yüksek sıkıştırmalı olması yada aşırı besleme olması koydugumuz benzindeki verimi daha iyi gösterecektir ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)