volan hafifleyince (insancıl oranlarda tabii) benim bildiğim vites değiştirirken devirin daha hızlı düşmesi dezavantajı var...
Printable View
volan hafifleyince (insancıl oranlarda tabii) benim bildiğim vites değiştirirken devirin daha hızlı düşmesi dezavantajı var...
Şöyle söyliyeyim volansız bi araç 5. viteste bana yaklaşıyor ama yine geçemiyor. Bir iki video örneği istermisiniz.
bilgiler için herkese teşekkürler
ben kendi adıma volanda aşırı bi taşlama filan yapmama kararı aldım yazılanlar doğrultsunda sadece klasik baskı balata set değişiminde yapılan işlemden yaptırcam
buyrun devam edelim :)
hafifleyen materyalin , gücü iletme safhasında direnci daha az olacağı için yürüyen aksama (aktarma ve şanzıman diyelim) biraz daha fazla zarar verme olasılığıda var. Ağır olan materyal az da olsa damper görevi görür ve darbeyi daha geç ve dağılımı daha geniş bir zamanda daha az miktarda yapar.
baskı standart olmıcak ama
bencede sökülmüşken baskının biraz daha ödeyerek perf. tip seçilmesi en akılcıl yol olacaktır.
ya debriyaj değişirlen ben bi tartıtım veya araştırayım geri yazarım buraya :D
106 ıcın gerek yok ztn orjı hafıf, yuksek hızda kastırır bu sefer..
biraz traşlasak :D pek yüksek hız yapmam ztn nadir otobana çıkarım genelde tem, e-5
hafıf volanda ztn hıssedılmesı zor olur, bıde herkes yapamaz o ısı rısklı boşver motora yuklen onun yerıne:D
bende kit almkistim exedy organik balata ve baski act volan . taktiktan sonra baya fark etti bende ama yuksek devirden komprasyona binidrince ziriltilarim var , tek sikayetim bu . volandan gelmedigi belli ama bulamadim nerden geliyorsa .