2 gün önce bursa da 3.40 idi 100 oktan
Printable View
2 gün önce bursa da 3.40 idi 100 oktan
nese cnm 40 kuruş için birbirimizi kırmayalı :D
en cok kacakcılık shell de oluyo, evin yakınında bitane var benzin 20dak filan kalıo depoda.
ankara cıkısındaki shelin allah b.......... versin 2 depo ile ist e geldim.
bide arklara 45lt olan depoya 52 lt benzin verip abi dibine kadar kulanmısın yedek depo bile bitmiş dediler.
100oktan ise bagzı yerlerde afr direk fakire dusuyo ve cabuk bitio. bagzı 97ler opet gibi cok daha iyi
anadolu yakasında 100 oktan olan shell nerde var yaw?
nereye gitsem yok diyolar...
anadolu yakasında 100 oktan shell select selamiçeşmede var bildigim.100 oktan s2k da afr yi nasıl etkiler ?
S2k ya kesinlikle ve kesinlikle 95 oktan almalısınız yoksa aracın avansı yetmiyor ve arac yürümüyor
aryıca çalışmayadabilir
100 oktan maltepenin içinde var
bostancı da E-5 te var
selamiçeşmede var
ben maltepe ve bostancı dakjini tavsiye ediyorum birde büyük çekmece dekini
97 iyidir :) Aynı şey cooperSler içinde geçerli.
Kendi standart corsamda 95oktanla 97 oktan arasında 50km menzil farkı oluyor. 5kere denemişliğim var farklı istasyonlardan :)
97 forever :)
2008 civic 1.6da 95 mi 97mi yaw
arkadaşlar tekrar sölüyorum 97 kullanmanız tawsiye diildir tr deki 97 ler katkıyla yapılmış benzinler 95 97 oluyo 100 de katkıyla 98 100 oluyo 98 olmadığına göre 100 kullanabilirsiniz
volkan sen yazdıgımdan ne anladın canım kardeşim
ayrıca çalışmayada bilir cülesini 100 oktan için yazdım
Subaruda çıktığından beri kullanıyorum gayet memnunum;)
95-97-98 katkiyla yapilir arkadasin dedigi gibi ama 100 oktan direk ithal gelir ve eger aldiginiz benzinlikte durust bir benzinlik ise direk yurt disinda satilan v power racing aliyorsunuzdur. oldukca farkli bir benzin. bizim ingiltereden bir konugumuz gelmisti ve soylemi v power racing direk ingiltere v power racing ile ayni. nereden bildi diyeceksiniz? ingilterede verdigi avans ile ayni avansi burada verebildi det. siz demekki ayni:)
yakıtı kendimiz yapıyoruz çok mutluyuz. shell deki ankarada bütün 100 octane ları biliyorum daha bana çakma 100 oktan denk gelmedi hiç. hepsi aynı idi.
xysilen toluen methanol rulez utku biraderim:)
gunluk de e100 en iyisidir:) 130 haha