diyosunki ben typer kullanamıyosam sende ayarlıyamazsın :D ülen selçuk türkiyede typer ayarlıyamanmı kaldı :D
Printable View
STP'nin olduğu yerde herzaman için aksiyon var konuyu renklendiriyor adam:D
bu arada dünkü rolling den görüntüler var elimizde isteyene uygun fiyattan veririz :D
(passaturbo1)
m5
porsche
s2000
tts
fn2 typer
passat
s600 lü arkadaşlara duyurulur:D
piyasada roll yapacak ep3 kıtlığı var buara, hadi bitirinde çıksın artık şu ep3 ler, yoksa bu boş giderleşmelerin sonu pek iyi değil:rolleyes:
valla herkes birilerini bekliyor açıkcası ben dahil:)
herkes dıkmıs:D selcuk sana kabaran baya bısey var:D en ıısı ba dır xyz dır bılınmez ama bu laftan sonra vtec kıng nıcklı arkadasın arabası ıle denenmez bıle kendısınde typer varken baskasının ustunlugunu kabul etmıs. bende dıorum kı selcugun arac aynı specte gecılmez:D:D fark burda;) once ınsan aracına guwencek;) ben ewden cıkarken hıc gecılcem dıe cıkmadım:D
selcuk herkese gıder dıo neden kızıosunuz? gecıcegınızı bılsenız anında tamam gel dersenız.. baktınız gecmek hayal selcuk arac sahıbı dıe denemem lafları dolasıo ortada:D komıksınız;):heyoo:
zmnında bana bırısı demıstı araban bıttıyse gelıruz denıcez dıe benden fazla pıstonu headersı fln fılanı vardı ama ben sabah 8de burda olmayan adam deıl dedım. ben aracıma hep guwendım;)
yahu ne adamlarsınız heee konumu mafı perısan ettıniz hee ;D baka konuya kardesimmm :D
Ba yı ben en temiz manasında söyledim yanlış anlaşıldı
En iyisi şu anda kimdir bilinmez
Ayrıca benden hızlı adamı neden kabul etmiyim benim speclerim belli yapıcaklarımda
üstü için kendimi kasmadım hiç bir zaman elimdekilerle yapabilceğimin en iyisini yapmaya çalıştım o kadar,Denemeye bagajımı bile bolşaltmadan geliyorum bunuda birçok kişi bilir.
eğleniyorum geçiyorum geçiliyorum arkadaşlarımı görüp evime geri dönüyorum
type-R karşılaştırma konusu açablir miyiz, hırslanıp birbiri ile denmek isteyen arkadaşlar var besbelli. Altalta yazın, yapın bir org. ; bu konu da kapansın.
Arkadaşın dyno konusu amacından çıktı, en güzel araba benim arabam, en çok ben giderim konusuna döndü.
Bi aksilik olmazsa cumartesi Job 34'le ordayım
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=59505
Burdan yakın....