yaw hacı şu sıkıntılı günde güldürdün ya beni Allah razı olsun :D
Printable View
Selçuk nick ini STP-R yapmalı herkese gider yapıyor
ama unutuyor para çokomel ilişkisini
Hırs herzaman iyidir kazanmayı sağlar ama fazlası herzaman zarar verir
büyüklerimiz böyle demişler..
nerde adını soz ettirdi egemen :) geleni geceni elek etmissin gibi anlasilio :)
hersey para değil, parayla satın alamayacağın bilgiler var ;)
selçuk unutuyorsun herhalde eski günleri benim arabanın arka kolduğunda otururken abi vtec alıcam bende vtec kaldırmayı bana öğretirmisin dediğin günleri unutma,stp ye para harcadın yaptın ettin arabanı sevdin bende arabamı sevdim 8 sene bindim 2 kere motor yaptım 1 kere şanzıman değiştirdim 79.000 de aldım 276.000 de sattım sefasını sürdüm
ailem dolayı ileri projeler yapamadım,şu andada type r aldım yine bana yetecek kadar yaptım biniyorum ,msn de bana ulan sen bile type r aldın ben hala alamadım dediğinide unutma.iyiki type r aldında şimdi esiyorsun,yap et bin keyfini sür kimse sana laf sölemiyor
ama sen kendi kendine giderlenip herkezin sinirini bozuyorsun.
gelecegi bırak şimdiye bak geç aldım iyisini aldım :) bu arada ben Vtec almadan hondam coma üye değildim buluşmalara gelmiyodum nasıl arabana binip abi alicam vs diyim
anlamadım, hem niye abi diyim :) bide kaldirmayi ogret abi dedim ha :D gel ben sana öğreteyim egemen, Vtec kaldırmayı, typerda vites çekmeyi;) şanslı adamsın Vtec parasına Typer aldın aradaki farkada yükle bari :D ayrıca herkes birbirine giderli sırf ben değil herkesin ici sex yapio o yüzden bana laf etme ;) ben aleni olarak gider yapiyorum sıkıntı yok , kardeşlik arkadaşlık cacik olur...
Hondam.com a üye değilmiydin en çok mesaj atan sendin en çok banlananda nasıl olucaksa hondam.com a üye değildim diyorsun :)
Ayrıca en iyi type r dediğin şu anda BA type r :)
Senden öğrenecek hiç bir şeyim yok ben gayet iyiyim
yakında banada bilenirsin sen gel deneyelim diye
içi sex yapan sensin başkalarınıda kendin gibi zannediyorsun
Selçuk Eski bir arkadaş tavsiyesi biraz Ağırbaşlı ol,Rahat ol kendine bile zarar veriyorsun farkında değilsin..
bikaç ay önce selçuk typer alırsa herkes banlatsın demiştim kendini herkese gider yapıcak diye :D adam açık ve net hiç değilse mevzu eglence demiyor faso fiso herkes tuttuguna :D
deneyecek typer arıyorum hahaha plakasının baş harfi stp20 :D
(passaturbo1)