bu arada dünkü rolling den görüntüler var elimizde isteyene uygun fiyattan veririz
(passaturbo1)
m5
porsche
s2000
tts
fn2 typer
passat
s600 lü arkadaşlara duyurulur![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
piyasada roll yapacak ep3 kıtlığı var buara, hadi bitirinde çıksın artık şu ep3 ler, yoksa bu boş giderleşmelerin sonu pek iyi değil![]()
herkes dıkmısselcuk sana kabaran baya bısey var
en ıısı ba dır xyz dır bılınmez ama bu laftan sonra vtec kıng nıcklı arkadasın arabası ıle denenmez bıle kendısınde typer varken baskasının ustunlugunu kabul etmıs. bende dıorum kı selcugun arac aynı specte gecılmez
fark burda
once ınsan aracına guwencek
ben ewden cıkarken hıc gecılcem dıe cıkmadım
selcuk herkese gıder dıo neden kızıosunuz? gecıcegınızı bılsenız anında tamam gel dersenız.. baktınız gecmek hayal selcuk arac sahıbı dıe denemem lafları dolasıo ortadakomıksınız
zmnında bana bırısı demıstı araban bıttıyse gelıruz denıcez dıe benden fazla pıstonu headersı fln fılanı vardı ama ben sabah 8de burda olmayan adam deıl dedım. ben aracıma hep guwendım![]()
yahu ne adamlarsınız heee konumu mafı perısan ettıniz hee ;D baka konuya kardesimmm![]()
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Ba yı ben en temiz manasında söyledim yanlış anlaşıldı
En iyisi şu anda kimdir bilinmez
Ayrıca benden hızlı adamı neden kabul etmiyim benim speclerim belli yapıcaklarımda
üstü için kendimi kasmadım hiç bir zaman elimdekilerle yapabilceğimin en iyisini yapmaya çalıştım o kadar,Denemeye bagajımı bile bolşaltmadan geliyorum bunuda birçok kişi bilir.
eğleniyorum geçiyorum geçiliyorum arkadaşlarımı görüp evime geri dönüyorum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
type-R karşılaştırma konusu açablir miyiz, hırslanıp birbiri ile denmek isteyen arkadaşlar var besbelli. Altalta yazın, yapın bir org. ; bu konu da kapansın.
Arkadaşın dyno konusu amacından çıktı, en güzel araba benim arabam, en çok ben giderim konusuna döndü.
Built to fall....
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=59505
Burdan yakın....
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)