User Tag List

Sayfa 5/13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
234 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Gns dyno sheet

RaSiM
    Misafir
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elımı kestım zorlandım ama başardım çıkmasın dıye yaptık zaten daha cıkmaz o oradan ))
    valla tecrubeli typer sahipleri olmasa orda kalmıştık valla saolsun yılmaz abi hemen çözdü olayı..ve zübeyir abinin kıvrak zekasıda tartışılmaz mümkün degil aklıma gelmezdi o.

RaSiM
    Misafir
    Alıntı NerdenS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arkanızdan takip ederken çok daha yüksek hızlardaydım ama..
    sen yüksek hızlarda geldiginde 3 te basıyorduk ve dikkatini çekiyorum 4 de bırakıyordum çünkü cııırrttttt yapıyordu.. sonrada daha fazla dayanamadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NerdenS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arkanızdan takip ederken çok daha yüksek hızlardaydım ama..
    yalanmı söylüyoruz biz ?? kimi geçmiş GNS açık konuş ?
    Dr.ECU

RaSiM
    Misafir
    konuyu dagıtmanın manası yok boş verelim

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalanmı söylüyoruz biz ?? kimi geçmiş GNS açık konuş ?
    simdi dogru oturalim dogru konusalim ben beni gectikleri zaman buyuk bir olgunlukla dedimki (Ki bana yakisanda bu) beni gecti kardesim jap ha ben kulllanamadim o ayri bi mesela ki jap da cok gusel yuruyor bu aarada tekrardan tebrikler

ikincine gelecek olursak ilk ciktik rasimle 2 dedik caldik bastik yarim boy ondeyken 3 e takamadi kestik ikinci denememizde tekrar iki dedik korna calidik bu ben en son 4 u bitiriyordum onume arac cikti yavaslamak zorunda kaldim hee bu arada skn benim o sira arka tamponumdaydi yani cok saglikli bi deneme olmaya bilir bu buna birsey dedigim yok sonra bir problem oldu hallettik aracda sonra sen gectin direksiyon basina 2 dedik bastik zaten baserken ben one cikmiyormuydum??? ki sen 3 gecmedi dedin durduk sonra bir daha sonra dedinki 2 olmuyo 3 de deniyelim dedin ok dedim 3 dede baserken ben yarim boy one cikmadim mi ? ciktim he sizin arac bu sefer 4 e girmedi zaten akebinde durduk olmuyo dedik ama simdi senin kurdugun bu cumle olmamamis farkindaysan biz sadece dedik dedim ki o gece eminim skn ne bir problem olmasaydi siz videolarinizi kayardiniz o gece cok kisi vardi en iyide beyaz cupra hka bilir arkamizdan sikan kirmizi cupra vardi o bilir istiyorlarsa onlarda yazarlar gercekleri benim diyecegim budur o yuzden ben kimseyle cikmiyorum bole seyler oldugu icin saygilar
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 180i gördüm roccoda arkanızdan gelirken

Hiç 4 e atmadınız yani öyle mi sürekli 2-3 yaptınız??? (rasim kullanırken)

Yoksa dayparın 3. vitesi 190 da bitiyo haberimiz mi yok.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maşallah GNS ye...

dyno verisi muhteşem çıkmış...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi dogru oturalim dogru konusalim ben beni gectikleri zaman buyuk bir olgunlukla dedimki (Ki bana yakisanda bu) beni gecti kardesim jap ha ben kulllanamadim o ayri bi mesela ki jap da cok gusel yuruyor bu aarada tekrardan tebrikler

ikincine gelecek olursak ilk ciktik rasimle 2 dedik caldik bastik yarim boy ondeyken 3 e takamadi kestik ikinci denememizde tekrar iki dedik korna calidik bu ben en son 4 u bitiriyordum onume arac cikti yavaslamak zorunda kaldim hee bu arada skn benim o sira arka tamponumdaydi yani cok saglikli bi deneme olmaya bilir bu buna birsey dedigim yok sonra bir problem oldu hallettik aracda sonra sen gectin direksiyon basina 2 dedik bastik zaten baserken ben one cikmiyormuydum??? ki sen 3 gecmedi dedin durduk sonra bir daha sonra dedinki 2 olmuyo 3 de deniyelim dedin ok dedim 3 dede baserken ben yarim boy one cikmadim mi ? ciktim he sizin arac bu sefer 4 e girmedi zaten akebinde durduk olmuyo dedik ama simdi senin kurdugun bu cumle olmamamis farkindaysan biz sadece dedik dedim ki o gece eminim skn ne bir problem olmasaydi siz videolarinizi kayardiniz o gece cok kisi vardi en iyide beyaz cupra hka bilir arkamizdan sikan kirmizi cupra vardi o bilir istiyorlarsa onlarda yazarlar gercekleri benim diyecegim budur o yuzden ben kimseyle cikmiyorum bole seyler oldugu icin saygilar
    Herkes kartlarini boyle acsa keske

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yılmazım maşallah..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ömründe ilkkez rollinge çıkmış aşırı iyi niyetli birisi. ve 1 vites rolling olacağı buydu. öndeyim arkadayım tampon falan. görende 2de 70 de bastık 240 gördük sanar. 2de 70 de bas 100 de bitsin 3 de 100 de bas 140 da bitsin ayrıca ben kullanırken illa sonuç istiyorsan ondada ben öndeydim. araba yapılacak,bu sefer kuralına göre oynarız kg leride eşitleriz. tekrar çıkılır 70-240 basarız. bu kadar bilenmeyin bu arabanın plakasına geçirtmem size onu.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ömründe ilkkez rollinge çıkmış aşırı iyi niyetli birisi. ve 1 vites rolling olacağı buydu. öndeyim arkadayım tampon falan. görende 2de 70 de bastık 240 gördük sanar. 2de 70 de bas 100 de bitsin 3 de 100 de bas 140 da bitsin ayrıca ben kullanırken illa sonuç istiyorsan ondada ben öndeydim. araba yapılacak. tekrar çıkılır 70-240 basarsınız. bu kadar bilenmeyin bu arabanın plakasına geçirtmem size onu.
    hemşerine torpil geçer mi SKN
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemşerine torpil geçer mi SKN
    sınıf farkı var kardeşim. bolt on neticede bu SKN . arabanın önüne park etseler geçti diyecekler neredeyse. mc de herkes kardeş yolda kardeş nette ney adını siz koyun.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sınıf farkı var kardeşim. bolt on neticede bu SKN . arabanın önüne park etseler geçti diyecekler neredeyse. mc de herkes kardeş yolda kardeş nette ney adını siz koyun.
    aynen katılıyorum sana
    Dr.ECU

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Oncelikle bu nasi bir turkce, anlayana kadar akla karayi seciyor insan Herneyse, sonuc olarak 4 sonu bir boy GNS onde demissin sanirim, firsat olsaydi 5ide bitirebilseydiniz keske o zaman daha basarili bir deneme olurdu, rasim sanzimanini yaptirsin 5ide denersiniz.

Beninm takildigim konu gecmek gecilmek disinda bir konu, anlam veremedigim tek nokta, Rasim once kendi denemeler yapiyor, sonra bakti gecemiyor diger araci, onceki sahibi basliyor deneme yapmaya. Sen beceremedin ver bakiim bana bak nasil geciyorum demek bu ki aracin sahibi icin gayet onur kirici bir durum, Rasimin bunu kabul edebilmesi ayri rahatsiz edici bana gore bunu o gece kendine de soyledim, baskasininkiyle gerdege girilmez, bunu unutmayin, sonra bu tarz laflar geldiginde carlamayin millete, kim baskasina kullandirirsa aracini denemede bu laflarida kabul etmis olur pesinen. Simdi kalkip muharrem sanzimana bakmak icin kullandi demeyin sakin, gayet gazlanmaya devam edildi surucu degistikten sonra, sanzimanda problem varmi diye 9000 devir dondurup zaten sorunu oldugu bilinen sanziman zorlanmaz daha.

Ayrica uce girmedi bese cikmadi vtec acmadi lastik patladi vs gibi muhabbetlerde anlam veremedigim bir diger durumdur su denemelerde, aracta problem vardi zaten biliyorduk diye diye denemeye getirirsen, bunun sorumlulugunu almis olursun zaten, SKN denemede gecse "en kral SKN, aman SKN canim SKN", gecilse "sanzimani problemli ondan gecildi" vs gibi muhabbetler olmasi cok klasik memleketim manzarasi bir durum. Ne isin var denemede madem aracinda sorun var, git garajinda aracini yap, ha ama yok sorunlu aracla gelirim, gecilirsemde acik kapi olur camura yatarim gunu kurtaririm diyerek gelirsen, kusura bakma onuda cocuk olsa yemez, o yuzden sansini zorlama bu konuda.

Sorunu olan araci denemeye getiren zihniyete anca bu ne hirs derim, gecse ya da gecilse fark etmez, hirs yapmanin boylesi olsa olsa trajikomik olur.

Diyecegim o dur ki, deneme araclarin yapilan modifikasyonlardan sonraki degisikliklerini gormek icin yapilir, iyi mi oldu kotu mu oldu nasil oldu bunu anlamak icin yapilir, bu yuzden esasen ayni araclarin degisik zamanlarda birbirleri ile denemesidir ise yarayan verilerin gorulmesini saglayan, ama memleketimde herseyi kisisellestirip sidik yarisina cevirme manyakligi oldugundan ne gecilenlerin bahaneleri bitiyor, ne de gecenlerin nasil sapladim diye naralari.

P.S: "Gecirtmem size onu" diyen birinin insanlara hirs yapmayin diye ogut vermesi ne buyuk bir paradoxdur

P.S2: Kimin gectiginin bana zerre kadar faydasi yok, benim yaptigim ayar orda ilk sayfadaki dyno sonucunda, 7000'e kadar olan kismida kapatmiyoruz gizlilik filan gibi triplere girip, kalkipta bana sen tune ettin ondan boyle konusuyosun die laf etmeyin, konuyu saptirmaya calismayin, bosa ugrasirsiniz.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eline sağlık Güneş çoğu zaman uğraşmmadıgından sallamadıg zamanı bırakmıssn demek

ve tabi sahibine

güneşteyken sadece filtreli dyno kagıdı vardı keske kaybetmesimde koysaydm 213 dü tekerde hala canavar genişş OL
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TLM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle bu nasi bir turkce, anlayana kadar akla karayi seciyor insan Herneyse, sonuc olarak 4 sonu bir boy GNS onde demissin sanirim, firsat olsaydi 5ide bitirebilseydiniz keske o zaman daha basarili bir deneme olurdu, rasim sanzimanini yaptirsin 5ide denersiniz.

Beninm takildigim konu gecmek gecilmek disinda bir konu, anlam veremedigim tek nokta, Rasim once kendi denemeler yapiyor, sonra bakti gecemiyor diger araci, onceki sahibi basliyor deneme yapmaya. Sen beceremedin ver bakiim bana bak nasil geciyorum demek bu ki aracin sahibi icin gayet onur kirici bir durum, Rasimin bunu kabul edebilmesi ayri rahatsiz edici bana gore bunu o gece kendine de soyledim, baskasininkiyle gerdege girilmez, bunu unutmayin, sonra bu tarz laflar geldiginde carlamayin millete, kim baskasina kullandirirsa aracini denemede bu laflarida kabul etmis olur pesinen. Simdi kalkip muharrem sanzimana bakmak icin kullandi demeyin sakin, gayet gazlanmaya devam edildi surucu degistikten sonra, sanzimanda problem varmi diye 9000 devir dondurup zaten sorunu oldugu bilinen sanziman zorlanmaz daha.

Ayrica uce girmedi bese cikmadi vtec acmadi lastik patladi vs gibi muhabbetlerde anlam veremedigim bir diger durumdur su denemelerde, aracta problem vardi zaten biliyorduk diye diye denemeye getirirsen, bunun sorumlulugunu almis olursun zaten, SKN denemede gecse "en kral SKN, aman SKN canim SKN", gecilse "sanzimani problemli ondan gecildi" vs gibi muhabbetler olmasi cok klasik memleketim manzarasi bir durum. Ne isin var denemede madem aracinda sorun var, git garajinda aracini yap, ha ama yok sorunlu aracla gelirim, gecilirsemde acik kapi olur camura yatarim gunu kurtaririm diyerek gelirsen, kusura bakma onuda cocuk olsa yemez, o yuzden sansini zorlama bu konuda.

Sorunu olan araci denemeye getiren zihniyete anca bu ne hirs derim, gecse ya da gecilse fark etmez, hirs yapmanin boylesi olsa olsa trajikomik olur.

Diyecegim o dur ki, deneme araclarin yapilan modifikasyonlardan sonraki degisikliklerini gormek icin yapilir, iyi mi oldu kotu mu oldu nasil oldu bunu anlamak icin yapilir, bu yuzden esasen ayni araclarin degisik zamanlarda birbirleri ile denemesidir ise yarayan verilerin gorulmesini saglayan, ama memleketimde herseyi kisisellestirip sidik yarisina cevirme manyakligi oldugundan ne gecilenlerin bahaneleri bitiyor, ne de gecenlerin nasil sapladim diye naralari.

P.S: "Gecirtmem size onu" diyen birinin insanlara hirs yapmayin diye ogut vermesi ne buyuk bir paradoxdur

P.S2: Kimin gectiginin bana zerre kadar faydasi yok, benim yaptigim ayar orda ilk sayfadaki dyno sonucunda, 7000'e kadar olan kismida kapatmiyoruz gizlilik filan gibi triplere girip, kalkipta bana sen tune ettin ondan boyle konusuyosun die laf etmeyin, konuyu saptirmaya calismayin, bosa ugrasirsiniz.
    ya burada deneme oldu demeseniz tek kelime söylemem..rasime herzaman dedim bu araba şanzıman sıkıntısı var her an kalabilir,özele girmek istemiyorum,olsun dedi arkadaşımız nasıl olsa nolcak lafı olmaz dedi.ben olacakları bilerek tamam dedim.Zaten rasim ben varken o arabayı kullanmıyor bile bana veriyor.O gece tandığız adamlar sorun yok diyerek, kendi oturdu koltuğa baktımki kullanamıyor vites geçmiyor merak ettim..Ben kullandım 2 bitio 3 e girmio 3de deniyim dedim 4 e girmiyor..Netice itibariyle deneme yapılamadı.ve siz bu denemeyi polemik haline getiriyorsunuz ve burada büyütüyorsunuz ,rasim size nasıl güveniyor anlatamam.Şu Konuda haksız durum olmasa umrumda olmaz.Ayrıca SKN tarihini iyi takip etmişsiniz.He illa derseniz sayın TLM kendininkiyle gerdeğe gir eylülde çıkıyor inşallah benim araba. Deneriz senin arabanla tamam ? Kırana kadarda basarım emin ol
    Dr.ECU

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem arabanın eksıgı varken denemeye bu kadar laf ettın, ılk posttakı ıat 50 dereceydı ama denedık. baaaak gordunmu 50 derece ıken fansız bıle bu hp gordunmuuuuu... mantıgından ne farkı var?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eline sağlık Güneş çoğu zaman uğraşmmadıgından sallamadıg zamanı bırakmıssn demek

ve tabi sahibine

güneşteyken sadece filtreli dyno kagıdı vardı keske kaybetmesimde koysaydm 213 dü tekerde hala canavar genişş OL
    bende var o dyno kagidi + videolar..ama bosnaya gitmem lazim
    - K -

________
    Dr.Ecu

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracim yok arkadasim, bak orda yaziyor, "Otomobil: Yok" diye kocaman. Ayrica birak bu kisisellestirmeyi artik, bana bi giren cikan yok SKN gecmis GNS gecmis anlamadin sanirim hala.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)