User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
234 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Gns dyno sheet

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 günlük dünya sözünede hastayım.. herkes etrafta fıldır fıldır jant beyin egzantrik arar sonra 3 günlük dünya demir yığını denir.Herkes o rollinge geçmeye çıkar,geçilincede üzülür kimse birbirini kandırmasın.
    niye hastasın ? ben jantta aradım, beyinde aradım, egzantrikte ararım ama geçildim diye kimseyi kırmam, hak yemem.

Evet üzülürüm ama bunu kendi kendime yaşarım kalkıpta normalde yüzyüze baktığım insanlara klavyeden atar gider yapmam Yarın ne olacağı belli değil ve metal parçaları için insanları kırmaya değmez.

Ha ben böyle düşünüyorum herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil, hırs yapan vardır, insan kırmayı göze alan vardır onada saygı duymak lazım.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdakı ortak noktamız otomobıller onun harıcınde hayatın gerı kalan kesımınde ortak noktalrı olan görusen arkadaşlar ıcın doğrudur kırmamak lazım ama sadece ototmobıl konusunda bırbırıyle muattap olan ınsanlar ıster ıstemez daha farklıı dusunuyor gıbı gelıyor bana.

RaSiM
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw rasım ne bılıyor? bı typerın ne kadar hızlı olacagını ne kadar bılıyor? ama rasımde aptallık ıste saf saf sanzıman sorunlu ıken gelmıs.. bak benım 5 ım duvar oluyo dıye kımseyle denemedım.. yapılsın gelsın herkese gıder
    ama rasımde (aptallık) ıste saf saf sanzıman sorunlu ıken gelmıs..

orda yazılı olan aptallık lafını sana iyade ediyorum onu edit lersen sevinirim kimsenin kimseyle alay etme hakkı yok burda..

RaSiM
    Misafir
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o gece skn ıle basım dedımde olmadı yav atmosferık olduu halde bıle benden gec tepkı verıyordu skn ama alınmasında rasımden dolayı gns ile denk gelemedık bı turlu kırmızı lg cupra ile denerse gns ordan bısıler cıkartabılırım
    hiç alınmadım kardeşim bende bunun bilincindeydim ilk rolling olmasından dolayıdır herkez bu hatalara düşmüştür..

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rasim Rollere gelmemekde arabanın keyfini kendin tek başına çıkarmakda en iyisini yapıyordun bak bulaştın böyle oldu
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilo eşitlemek çok mantıklı neden mantık dışı oldu anlamadım şimdi

ozaman kimse kilo eşitlemesin

ben söker VB yi gelirim kimse itiraz etmesin

başka şeylerde yaparım VB ye kimseye de sölemem kimsede o gece gecemez bukadar da büyük konuşuyorum

siz karar verin ben teklifi yaptım

bence araçların hangisin hızlı oldugnu görmek için

En iyi sürücüler iddialı Typer ları kullanmalı ki
    sürücü farkı falan muhabbetleri olmasın

kg lerde eşit olsun specler konuşsun

diyelim ki

mesela

VB & SKN denedi

mugen headers - mugen beyin - isko orta boru - hks son - injen cai - 11.7 cr piston

SKN de specleri yazın hatırlamıyorum

farzedelim SKN gecti hee deriz RBC farkı yada gruppem farkı falan

anlataibliyormuyum sonra VB de RBC alır bir daha denenir yani arbaları geliştirmek açısından en mantıklısı degilmi kg eşitlemek
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam haklı beyler

Gece açık olan bir kantara girip kilolar eşitlenirse şüferlerde az çok denk olursa hangi araba iyi anlaşılır

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RaSiM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama rasımde (aptallık) ıste saf saf sanzıman sorunlu ıken gelmıs..

orda yazılı olan aptallık lafını sana iyade ediyorum onu edit lersen sevinirim kimsenin kimseyle alay etme hakkı yok burda..
    Kanka takma boşver seni bilen biliyor Bizim Erkan ile Sen EP3 kullananlar arasında en efendi kimseyle işi olmayan TypeR sahiplerisiniz STP'nin dış tahriklerine gelmeyin bence

RaSiM
    Misafir
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rasim Rollere gelmemekde arabanın keyfini kendin tek başına çıkarmakda en iyisini yapıyordun bak bulaştın böyle oldu
    çok haklısın kardeşim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RaSiM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok haklısın kardeşim..
    olan biten yok rasim rollingte aracın keyfi cıkıyor solo bir yere kadar 1-2 3. de atarsın vitesi zaten alısınca kolay kolay kimse gecemez aracın ciddi yuruyen bir arac sen kimseye bakma rollinge cıkarsın kimse ile muhatab olmazsın olur biter
    gecmis olsun hayırlısı ile en kısa zamanda cıkar umar aracın ..

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slmlar

masallah konu sahıbı araca dyno egrısı cok guzel duruyor.. ama hp bence gercekcı deıl,el ıle gırılen degerler oldugu surece hıcbır dynoda tam net degerı yakalayamazsınız.. 200 bın dolar dynamicse verıcegımıze dıger dynolarda ayar yaparız,taktıgımız parcaların farkını yuzde olarak goruruz dıyenlerın tercıhıdır bence.

skn olayına gelınce sanzımanda sıkıntı varken denemek yanlıstır,kımseye guvenılmez zmnında bende aynı hatayı yaptım bıdaha hıc yapmadım,sknın sahıbıde bı daha yapmaz gecermıydı gecılır mıydı bılınmez araba bu sonucta

ozgun ve cem: 123456 ayarı yoktur backpressure vardır yemeyın mılletı dayasana cam acılarını 30 dereceyede bakalım araba 6da yuruo mu kurnaz

hılmı: cok haklısın kantar ve typer surebılenlerın denemesı cok zewklı olur..

stp: 6ya cekmene o kdr gerek yok

ottoman: bıtır arabanıda gezdır benı sknyı gecırtmem sıze ben geceyım barı yap bı kıyak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaç kişi geçmekse rasimle denersiniz.ama SKN geçmek istiyorsanız veya düzgün deneme olacaksa kg ler eşitlenerek ben kullanıırm,miink lerin dediği gibi..hertürlü 70-240 yaparız. baştan sona videolu. hak yerini bulsun.herşey açık net olsun.delikanlı rollingi olsun
    Dr.ECU

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilo esitleme olayi hosuma gitti, hep buani beklemistim bende nezaman cikiliyor bence bu konuda netlestirelim tarihi,,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye hastasın ? ben jantta aradım, beyinde aradım, egzantrikte ararım ama geçildim diye kimseyi kırmam, hak yemem.

Evet üzülürüm ama bunu kendi kendime yaşarım kalkıpta normalde yüzyüze baktığım insanlara klavyeden atar gider yapmam Yarın ne olacağı belli değil ve metal parçaları için insanları kırmaya değmez.

Ha ben böyle düşünüyorum herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil, hırs yapan vardır, insan kırmayı göze alan vardır onada saygı duymak lazım.
    ben sana yazmadım bu yazıları genelleme yaptım.seni tanımıyorum bile desem yerdiri yani. hastayım çünkü kimse 3günlük dünya gibi yaşamıyor.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaç kişi geçmekse rasimle denersiniz.ama SKN geçmek istiyorsanız veya düzgün deneme olacaksa kg ler eşitlenerek ben kullanıırm,miink lerin dediği gibi..hertürlü 70-240 yaparız. baştan sona videolu. hak yerini bulsun.herşey açık net olsun.delikanlı rollingi olsun
    la skn yı neden gecmek ıstıyım mıllet er typerı gecmek ıstesın kı artık benım typerım yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la skn yı neden gecmek ıstıyım mıllet er typerı gecmek ıstesın kı artık benım typerım yok
    ya ben sana demedim zaten ortaya dedim. SKN -VB-GNS-ER fark etmez kanka. bi araba ile deneme olucaksa. hakkıyla olmalı onu diorm
    Dr.ECU

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı mınıklerın dedıgı gıbı bır organızasyon olucakmı olmıcakmı??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben sana demedim zaten ortaya dedim. SKN -VB-GNS-ER fark etmez kanka. bi araba ile deneme olucaksa. hakkıyla olmalı onu diorm
    bende en basından berı aynısını soluorum.. denenıcekse yan geldı camura battı olmasın.. hersey 4 4luk olsun gonuller bır olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende en basından berı aynısını soluorum.. denenıcekse yan geldı camura battı olmasın.. hersey 4 4luk olsun gonuller bır olsun
    aynen benim mantık işte
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)