benım başıma oruç nasıl vursun birçet allasen :D
Printable View
benım başıma oruç nasıl vursun birçet allasen :D
bendeki vakum göstergesi de hatırladığım kadarıyla tam gaz da (gaz kelebeği tam açık) 0 bar (olabilir!) max değerine ulaşıyor, bu gösterge değeri (gauge pressure) olduğu için +1 bar ekleyerek gerçek değeri (absolute pressure) elde ederiz diye düşünüyorum :)
Absolute Pressure = Gauge Pressure + Atmospheric Pressure
bu akşam arkadaşla denedik onda vafc2 var bende safc2.
ondaki filtre aem dryflow bendeki filtre hks mantar.
onda full throttle -5 kpa. bende full throttle -7 kpa.
dry flowumu geri ver bırçet :hahaha:
bende definin intake pressure gostergesini aldim atmosferikler icin boost gibi :) daha takmadim kutusunda ama
Yanlış anlaşılmasın.. Vakum neden oluyor onuda açıklamak lazım.. Dumanın çıkma sebebi birde basınç farkından dolayı.. Örneğin bunu en iyi özgün anlar..
160 la giderken camlar kapalıyken sunroof kapatırsa biri acaip başım ağrır benim oluşan basınç farkından dolayı..
Demek istediğimi hep herkesin anlayabileceği örneklerle veriyorum,bilmişlik değilde daha çok tecrübe gibi düşünelim :D
Yanlışım var ise düzelt lütfen yavrim :) Bende doğrusunu öğrenmiş olurum hem :o
çok basit akışkanlar mekaniği kuralı: hız arttığında akışkanın basıncı düşer (akışkan =hava)
arabanın dışındaki basınç düştünde içerideki basınç dışarıya göre yüksek olur, dışarıdaki düşük basınç içeriye vakum etkisi yapar, dumanda dışarıdaki düşük basınca doğru hareket eder.
rüzgarların oluşmasıda böyledir.
başın ağrıması ise sunroof kapatıldığında içerde bir miktar yükselen basınç olabilir
:D:D:D:D ne güzel yazıar ne güzel yazılar - KPA OLMAZ bunu bir öğrenin :)
60 kpa zaten - dir atmosfer basıncı baz alınır 100KPA olarak :)
neyse gelelim rahat hava almaya rahat hava alan araba atmosfer basıncına Yaklaşır yani 100 kpa ya filitre hava alamadikca istop etmeye yaklasır en abasitinden rolanti regulatoru içeri daha az hava sokarsa KPA yükselir Napıcaz :) çok minik şeyleri umursamayın