d15b3 ex shc vtec e çevirmek için bana parça listesi lazım arkadaşlar ayrıntılı bi liste lazım ve sohc vtec den anlayan kişiler =)=)
d15b3 ex shc vtec e çevirmek için bana parça listesi lazım arkadaşlar ayrıntılı bi liste lazım ve sohc vtec den anlayan kişiler =)=)
05366924725 erkut arkadaşımız ile bir görüş istersen
bladerk nickli arkadaş
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
acil sohc vtec yardım ekibi amiri biladerik![]()
Bende yeni konu açmak yerine burdan sorayım o zaman..
Arkadaşlar bu D15B3 bildiğimiz 94 EG kasa Civic 1.5lerin motoru değil midir?
Karbüratörlü sanırım bunlar?
Soch vtec e çevirilirse bildiğimiz vtec verilerini yakalayabilir mi? tahmini gücü ve maliyet ne olur?
Yada doch vtec e çevirilebilir mi? (1.6 136hp)
Neden bu kadar çok soru sordum benBilgisizliğimi affedin.Verdiğiniz numaralardaki arkadaşları arardımda önce yüzeysel bir araştırma yapayım dedim onlarında vaktini çalmamak adına..
akradasım bende arastırdım biraz ilk öncelikle d15b3 dohc vtece cevrilmez cevirmen için komple dohc vtec motoru alman lazım =)
sonra evet d15b3 karburatorlu sohc vtece cevirmek için emme enjektor beyin elektrik tesisatı ve biçok şey daha lazım 140 hp alıyosun tahminim sohc vtec yaparsan ama piston lok gömlek olayına gireersen typarları ezersin.
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=51119 burdan bakabilirsin hocam yaptığım çoğu şeyi yazmıştım ya da diğer sohc vtec konualrında da detaylar var kafana takılan soru olursa yazman yeterli
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)