:) iyi geceler hocam
Printable View
:) iyi geceler hocam
9 bın devır yorumlarını kesssssssss....iyiymiş valla
valla bende 9000 uzeri ceviriyodum 106da hiç en ufak bi yag bırakma vs. olmadı senin arabanla alakalıdır bence ? ve ben 1 sene boyunca full basarak gezdim bi gram sorun yasamadım.
simdi arkadaslar devir bandının 7500 e kadar oldugunu yazmısta siz aracınızla drag yapıyosanız dolu bi 106 ile 1. viteste zaten naparsanız yapın aracınız guclu oldugundan istediginiz lastik olsun sararak kalkmak zorundasız o yuzden 1.viteste zaten en 9500 den once vites degiştiremiyosunuz . 2dede hızlanma cok ciddi oldugu için 9000 leri rahatlıkla guc kesilmeden goruyosunuz . ama diger viteslerde 7500-8000 den sonra zaten guc kaybına ugrayıp bosa donuyo dogru . ama 1.ve 2. viteste 9000 lerin uzerini donmek drag yapıyosanız cok mantıklı ;)
oyle bi dunyada yok :) :) sen hiç dyno verisi gormedinmi ? araban belirli bi devire kadar guc uretimi artar ordan sonra konustugunuz gibi bosa doner diyosunya o dedigin zamandada guc dususe gecer ciddi bi sekilde ole 7500 de 160 beygir uretiren o beygiri 9000 dede uretmez yani cok ciddi sekilde duser ...
dragda 9 bın döner 1 de 2 de oda saracagı ıcın 3 uncu vıtesde nefes almadan guc ureterek 9 bın donemez belırtılen setupdaki cam mılı zaten 7500 7800 gibi guc bandı. tartıstıkları nokta 7500 7800 gıbı devırde guc uretmeyı kesen bos donen arabaya kol almanın mantıklı olup olmaması ...kendı arabadan örnek vermısın 9 bın dondum dıyorsun kol varmıydı ?
pt52 ile 12.2 sıkıştırma +itb ve güzel bi beyinle güzel güzel olur kol saplamalarını değiştirmek gerekir bence o egzantrikle 8000-8500 den sonrası gereksiz
pipercams hidrolik iticiler +yay + şapkada gerekir
gayet doğru biz dragda 9000-10000 dönmesinden bahsetmiyoruz yada drag için en ıyısı 9000 de vıtes degıstırelım de demedık sadece pt52 lerın güç bandı 3000-8000 arası güç üreten bir egzantiriğin 8000 üstünde döndüğü fakat boşa döndüğünü anlatmaya calısmıstık o kadar benımde bıldıgım kadaryıla kendı kolları turbo yapılmadığı sürece atmosferikte sorun cıkarmaz dayanıklıdır
bmw pistonu 1800 oluyomuş araba,aem beyin +limitörsüz çip erkan allah kolaylık versin sana :D
piston çapı kaç m52nin gerçekten merak ettim 1800 cc oluyormuş araba
birtek piston 200cc nasıl olcak :D krangı kolu moku püsürügü var bunun :D
o degilde limitörsüz çip aem beyin...nasıl oluyor bu konuyu bi açalım.erkan sen anlıyom moruk bilgi işlem filan bi yaz bakem :D
m52 denilen hangisi m52b20 mi m52b25 mi?