yani bir kaç rs kullanan arkadaş orjinalinin 3 bar oldugunu söylemişti, bu yüzden kafama takılıyor ve sormaya devam ediyorum![]()
yani bir kaç rs kullanan arkadaş orjinalinin 3 bar oldugunu söylemişti, bu yüzden kafama takılıyor ve sormaya devam ediyorum![]()
standart filte sisteminde filtreye giden borunun üzerinde ufak bir çıkış daha var ve bir sensore gidiyor,düz boru takıldığında cai kitte,bu giriş noluyor?
benim araç turbo olmasına rağmen bende aküyü bagaja aldım sanada tavsiye ederim. kaput altında yer açılması çok güzel bişey. faydasını hep göreceksin oraya bişeyler yapmak istediğinde. 100 lira bir masrafın oluyor kaliteli kablo ve elektrik işçiliği olarak. aküyü bagaja sabitlemek için aparatlarda mevcut.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Regülatör işi çözüldü zatenDediğin gibi regülatör regülatördür.. Hatta yerli olsun milletim kazansın
O boru rölanti valfine gidiyor, ufak bir filtre alıp (krank filtresi diye geçer) o borunun ucuna takarsanız hayatınıza sorunsuz devam edersiniz.. Filtre takılmazsa rölanti valfi her tür havayı çekebileceğinden ömrü kısalır.
Krank filtresi takınca kafam rahat olacak o zmn güzelmiş,aküyü arkaya almak aslında benim için kolay artı kablosuna bir konnektör ile ek yaparak bagaja alabilirve şaseyi de en yakın kemer tokasından alabilirim.Tabi aküyü güzelcene sabitlemek lazım.
evet tek kabloyla arkaya alırsın. eksiyide şaseye verirsin tamamdır.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
mehmet bizim utkuyla yaptığımız bir filtre kiti var.onun fotoğrafı olsa eklerdik çok çok iyidi filteriyide uzatmıyosun sağa sola..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Bende finalde Aküyü bagaja alanlardanım
Kafam kuşlar gibi rahat
Kelebeğin dış çapı 71-72 mm dir
Ben 76mm lik boru kullandım borunun çevresinide sargıladım gram sıcak hava çekişi yok artık![]()
Çok memnunum
ya o boruya napılırsa yapılsın, düşük süratte sıcak havadan etkilenmemesi gibi bir durum yok.. ben zamanında gemi bacalarında kullanılan 1200 dereceye mukavemeti olan elyaf alıp sarmıştım 1.6 zamanında.. bir ikitelli yaptım geldim.. söktüm hemen, borunun içine elimi soktum biraz girdiği kadarıyla.. öyle pekde tatmin edici bir sogukluk yoktu hani.. diyeceksiniz hava gecerken soğuyordur felan ama, ben tamamen o buz gibi havanın içeri girdiğine asla inanmayan tayfadanım artık))
bu topicteki postumu yazalı epey oldu ama filtre işini anca yapabildim,kullandığım boru esnek boru ve iç çeperi dümdüz(tırtıklı değil),en az kıvrımla farın arkasına almaya çalıştım.Müsait olunca boruyu ve filtreyi yalıtım malz. ile ısıdan biraz daha uzaklaştırmaya çalışacağım...
Sizce nasıl olmuş,iş yapar mı orjinali daha mı iyi?
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
oraya 45 derecelik dirsekle eğim alan ve gerisi dümdüz bir boru koyun, düz olsun, körüklü olmasın, metal olabilir silikon destekli şu kalın siyahlardan olabilir ama körüklü olmasın ne olur
Borunun içinin fotosunu çekseydim keşke,içi dümdüz yani pimaş borunun içi nasıl düz ise bununda öyle,dışı körüklü sadece.Gecici olarak böyle yaptım daha sonra farklı uygulama yapacağım.
borunun içi pürüzsüzse görüntüsü dışında bence gayet güzel olmuş
boruda begenmedıgın kısım nedır alper abı acıklayabılırmısın?
bana mantıklı geldı ama kaçırdıgım bır noktamı var benım?
45 derecede olsa anı kıvrımlar hava akısına dırenc gostermezmı.
eger ıcı soyledıgı gıbı puruzsuzse hıc dırsek kullanmadıgı ıcın bu sekılde hava akısı daha ıyı olur gıbı geldı bana.
bu boru ne borusu içi pürüzsüz düz iise benimde ihtiyacım var böyle bir boruya gayet mnatıklı olmuş bencede
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)