oğlum sen GSİ mı aldın şimdi de yoksa?? :D
GSİ kaç kg ki 1000kg'ye indiriyosun onu anlamadım :)
Printable View
oğlum sen GSİ mı aldın şimdi de yoksa?? :D
GSİ kaç kg ki 1000kg'ye indiriyosun onu anlamadım :)
o dediklerinden daha fazlası emme manifoldu-gaz kelebeği-lex'i komple düz borusu SS son susturucudu headersı ve içi komple sökük ayağındada teneke jantlar vardı.neyse akşam bikaç video bulur eklerim.konuya cevap yazma konu kirlenmesin.
konunun gsi ile alakası nedir anlamadım? arkadaş güzelce konu açmış yardım istiyor. senin gsi'nden kime ne? lütfen kirletme konuyu!!!
Son bişey yazayım, lex dediğin chip ise chipten bahsetmiyorum, schrick 282, ecu, lexmaul içi parlatılmış intake(ya da itb), 75mm kelebek, ss headers, 63 düz boru, 63 son ss, ince conta, mahle piston, 980 kiloya insin, ayağınada 14 sacları taksın, 185 55 14 lastikleride geçirsin, bakalım kim geçiyo kim kalıyo :) Dediklerimle 205 210 civarı oluyor, itb olursa 215+ tork deliriyor 260 ları geçiyor 980 kiloda f16 şanzıman ile kim geçiyor soruyorum makat benim son söyleyeceğim bu :)
Hahahaha çıktığı yıllara göre oldukça yüklü bir donanım tablosu olduğundan biraz ağır, GSi için kısmet diyelim, bakarsın ilk arabamızdan sonra kapanışı bu arabada yaparız çünkü insan gibi yüklemeyi düşünmüyorum hayvan gibi yapıcam :D Yapıcam dedimmi bilirsin yaparım :) Hayırlısı :)
beyler tartışmanın anlamı yok kırmayalım birbirimizi gereksiz yere.
eğlencemize bakalım..:icon_tup:
Can öpüyorum seni bebeim.msn den konuşuruz bunları.alican yakın zamanda senin sordudun setuprta b18li Eg swap aracımız rodajını bitirmiş olacak.metin abide izah etmiş.şimdiden gayet güzel gaz yemesi felan.rodaj sonu videoları ekleriz doya doya izlersin.senin içinde bir fikir olur. bende seninle aynı düşüncedeyim.bu değişimleir bende yapacam
tesekkurler fakat ben yazımın hiçbir yerinde VTEC kapak demedim zaten.
bahsettigim beygirler orj ust kapak ile. o yüzden yazılanı "komik" diye nitelendirmeden önce iyice okuyuver.
kaldı ki yanlış olsa bile "komik" demen yanlış.
ayrıca compression calculator'ların kendisi bile tam dogru bir hesap yapamaz. bunu sayfalarında belirtirler.
her compression calculator kendine göre aşağı yukarı bir değer verir.
senin kullandıgın compression calculator'ın senin dedigin degerleri vermiş ise onların illa da "dogru" olması gerekmez.
problem yok