sen kağnıyla gazlıyordun oğlum 406tınla uahuah :D :D :D
Printable View
sen kağnıyla gazlıyordun oğlum 406tınla uahuah :D :D :D
hmm güzel konu ne yazamki şimdi uzun uzun :D
stage 3 egzo falan olmaz bnce maın grıdle olurda krank keplerının ordan traslama falan yapıorsun zahmetlı ıs bnce..stage 1 yada stage 2 skunk2 tuner arp kol saplamarıyla 8300 max. donsen yeterınce tatmın edıcektır senı..pıston alırken suna dıkkat et ome b16 pıstonu taktıgında bıle sıkıstırma 11.9 cr falan oluor.(stroke boyundan dolayı) bu nedenle cp10.5 cr yada markasını senın secıcegın 10 kusur crlı bısıler alkı kapak olayında sıkıntı olmasın..kesınlıkle ınce conta takmanı tawsıe etmıorum kısısel fıkrım gereksız magcera..zaten pıston alıcaksın 0.2 cr fazla al ınce conta koyma..;)
stage1 gereksiz olur bence o setupta.
stage2 en mantıklısı, tek katılmadığım nokta burası oldu.
ince conta olayını düşünüyordum bende sen koyma diyosan tecrübe etmişindir :)
kardesim main girdle alsen deli gibi devir dön stage2 egz devir bandını hangi devirde ne verdigini biliyoruz( 8700) markaya göre degişir tabi...
main girdle al sen stage 2 egz...taşlama olmuyor(golden eagleda)
kemalcanın alet soft tune idi...eger satmasaydık matkapı bu dediklerimi enkaz tege yapıcaktık :)
maın grıdle set tak diyen arkadaşlar araştırdılarmı acaba cuk diye oturuyomu bu parça b18 bloğa ? kolay bi iş değil al tak bir parça değil yani ;)
düşünürsen elimde b18/b20 crower maxi light kol da var..
sen taktınmı kardesim ? varmı senin tegde?
yani sen takamadın diye kimse takmasınmı :) cem ustanın teginde yokmu main gridle onada böyle giderlendinmi?
niye taktın diye . cahilce tutulmayın olaylara...adam taksın stage2 egz taksın dönsün niye bu kadar dert sahibi oldun?
parça hakkında bilgi sahibi olmak için onu takmaya gerek yok.ama senden fazla motor toplamıs indirmiş bindirmişigim vardır :)
niye celallendin hayırdır??
bi soru sordum sana taktınmı daha önce evet veya hayır dersin olur biter, hem sen benim ne kadar motor topladığımı nerden biliyosun??
bu arada kimseye giderlendiğim yok hele hele bu tür konularda hiç olmaz burda bişeyleri paylaşmaya çalışıyoruz taktıysan söyle şunu şöyle yaptım taktım de oldu de tabi diyebilrsen kulaktan dolma bilgilerle gelme bana !
biz denedik olmadı ama DENEDİK ;) oem b18c
kardes cellenene sensin main girdle tak dedim diye olay çıkardın...
niye olmaz diyosun madem bu kadar her şeyi biliyosun.desene oem main girdle olmuyor arkadaslar denedik diyebilirdin.
konuya dönersek niye takmıyor kardesim madem bu kadar biliyosun her şeyi söyle bende kulaktan dolma bilgilerle ugrasmayım...arkadasta ögrensin ;)
biz kim siz kim? kendi aracınamı denedin?niye gelip bana danısmadınız ben sana oem b18c nin olmadıgını söylerdim.golden eagle al derdim.
olay çıkaran yok kardeşim niye olay çıkarayım?
2 sene önce olsadın keşke denemeden önce sana sorsaydım da sen de bana söyleseydin :)
anlaşılan ben yine soruma cevap alamadım taktınızmı takmadınız mı main girdle?
bide ben nerede olmaz demişim birçok işlem gerekiyo cuk diye olmuyor sonuçta basit bi iş değil dedim ;)
neyse bir daha takıldığım yer olursa sana sorarım denemeden önce sende denediğin okuduğun sağdan soldan duyduklarınla beni aydınlatırsın...
falza uzatmaya da gerek yok iyi niyetinle bişey yazmışsın bende nacizane bildiğimi-denediğimi (doğru-yanlış) yazdım ters bişey söyleyip seni kırdıysam kusura bakma ama bilmediğin tanımadığın kişiler hakkında da yorum yaparken biraz daha düşün ;)
(başka bişey demek istersen Kemalcan'da telefonum var oradan ulaşabilirsin)
Yaa tartışmayın boş seyler için bosu bosuna birbirinizi kırıyorsunuz
Sanzimanda nasil bi islem yapabiliriz acaba kisa disinda telli olarak hangi aracinkini takabiliriz veya hidrolik yapmak icin nasil bi yol izlememiz gerekir