User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: bu işte bir yanlıslık yok mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki parçaları biri hediye etmiştir o da takmıştır

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hüsor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki parçaları biri hediye etmiştir o da takmıştır
    arjantındekı speclerın cogu o sekıldeymıs sahıbıyle konustum 51 yapacam 4-2-1 yapacam dedım 4-2-1 e super dedı ama 51 deıl 60 yap dedı farkettıgım bısı daha wideband wideosunu ızledım devır cevırırken aracın afr ayarı sabıt sankı mubarek ısıklarda hıc oynama yok 1000 devırdede yesıl 7800 e geldıgındede sabıt yesıl

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende bu işte bir yanlış var mı yok mu merak edip bir bilene sorayım diye konu açmışsın...
    Ama galiba ilk mesajında bunu tam açıklayamamışsın...

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enayi camı kapatsaymış daha iyi olurmuş
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enayi camı kapatsaymış daha iyi olurmuş
    pohahahahahahaha )))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende bu işte bir yanlış var mı yok mu merak edip bir bilene sorayım diye konu açmışsın...
    Ama galiba ilk mesajında bunu tam açıklayamamışsın...
    ısı bılenler zaten orda bı yanlıslık oldugunu solıceklerdır dıye bekledımde konu palıo olunca honda gıbı tenezul edenler olmuor

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    egsoz ve header ile altları iyice öldürmüş amca. camı kapatsa iyi olurmuş bu arada 1. viteste hızlanırken debriyaj tokatlıyor
    diğer soruların cevapları da ; belki yakında turbo yapıcaktır egsoz ve 4 bar regülatör de ön hazırlıklarıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egsoz ve header ile altları iyice öldürmüş amca. camı kapatsa iyi olurmuş bu arada 1. viteste hızlanırken debriyaj tokatlıyor
    diğer soruların cevapları da ; belki yakında turbo yapıcaktır egsoz ve 4 bar regülatör de ön hazırlıklarıdır
    yok yok alakası yok arabayı satmıs zaten adam ben sordum buna ne yapım dıe araca chıp yaptır afr yı muhakkak ayarlattır dedı fabrıkasyon ust devırlerde zengıne dusen bı aractır dedı bu gercekten dogru 4-1 deıdle 4-2-1 headers yap 60 lık duz boru cek benzını 4 bara ayarlattır dıoda bu sefer tum map harıtası deıscek?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa abi adam öle istemiş yapmışş soru hatalıı neden foklar yanlızz neden ben şişkoyum neden küresel ısınma var cvp ver bana
    umut arastırıoruz olum ) egzost boru headers yapacaz belkı bırı yapmıstırda yakalarız adamı umuduuyla acıoruz konuyu bosa 1000 lıra bayılmayalım egzost sıstemıne dogrusu uygunu neyse onu yaptıralım

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam inanmış beyler.
    bak kardeşim 60 lık düz boru 51 lik düz broudan ziyada bizim benzinimizle bile araç yürürü değişir ben inamıyorumki o adama yazılım yapan bi tuner olduguna .wideband sureklı gezer hıcbı harıta ok gıbı deıldır.gazdan ayagını cekersın fakıre duser 1 anlık .yanı sadece elektrıge baglıdır belkı adamın widebandı.yada 60 lık duz boru bagajında duruodur daha taktırmamıstır
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanı benımde demek ıstedıgım bu 60 yerıne 4-2-1 header 51 boru cok daha verımlı olmaz mıydı?
    daha saglıklı olurdu hocam
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam inanmış beyler.
    bak kardeşim 60 lık düz boru 51 lik düz broudan ziyada bizim benzinimizle bile araç yürürü değişir ben inamıyorumki o adama yazılım yapan bi tuner olduguna .wideband sureklı gezer hıcbı harıta ok gıbı deıldır.gazdan ayagını cekersın fakıre duser 1 anlık .yanı sadece elektrıge baglıdır belkı adamın widebandı.yada 60 lık duz boru bagajında duruodur daha taktırmamıstır
    sen oyle yapıosun galıba?bu adam arjantınde ve bıraz ufkunu acıpta arjantın sıtelerındekı palıoları arastırırsan yapılan specler uc asagı bes yukarı hepsının aynı turbolular harıc bız burda haydaa hoppala bagajında tası sunu yap bunu yap gıbı kor bı zıhnıyet yerıne neden ne mantıkla bunu yapıoları arastırıoruz yoksa emın ol3 asagı 5 yukarı senın bıldıgını belkıde cok daha fazlasını bılıoruzdur

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen oyle yapıosun galıba?bu adam arjantınde ve bıraz ufkunu acıpta arjantın sıtelerındekı palıoları arastırırsan yapılan specler uc asagı bes yukarı hepsının aynı turbolular harıc bız burda haydaa hoppala bagajında tası sunu yap bunu yap gıbı kor bı zıhnıyet yerıne neden ne mantıkla bunu yapıoları arastırıoruz yoksa emın ol3 asagı 5 yukarı senın bıldıgını belkıde cok daha fazlasını bılıoruzdur
    aferim sana o zaman 5 yıldız pekiyi verdim sana.60 lık borumu 51 lik borumu die dert ediceğine kendine takar denersin ..
    kusura bakma ama insan 2 türlü ögrenir.
    1ncısı .elini yanan sobaya uzatmayacagını elının yanacagını ogretıcı bır kaynaktan okuyarak.
    2ncısı ıse elının yanan sobaya bır kez surup yandıgını gorerek .
    yanı turkce mealı ya ıkı boruyu denersın yada denenmişinin verilerine bakarsın.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aferim sana o zaman 5 yıldız pekiyi verdim sana.60 lık borumu 51 lik borumu die dert ediceğine kendine takar denersin ..
    kusura bakma ama insan 2 türlü ögrenir.
    1ncısı .elini yanan sobaya uzatmayacagını elının yanacagını ogretıcı bır kaynaktan okuyarak.
    2ncısı ıse elının yanan sobaya bır kez surup yandıgını gorerek .
    yanı turkce mealı ya ıkı boruyu denersın yada denenmişinin verilerine bakarsın.
    sokrattan önceki filozoflara benzettim seni fazla felsefik ama anlamsız konusmalar konu uzamasın dıyecegın daha basıt arkadasım dersın kı 60 lık aracını bolsatır 51 lık ıyı olur yadsa 60 lık ust devrını daha ıı acar gıbı konussan anlam verırım yazdıklarına...2 msjına bak ıkısıde ezıklık gostergesı

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu ne alaka alla alla bende 4-1 alıcam ve 51 lik egsoz koyucam acıkcası ben anlayamadım ne demek istedigini yada anlatmak istedigini + arac o kadar iyi ivmelenmiyor 2 ve 3 iyi 4 te tırt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu ne alaka alla alla bende 4-1 alıcam ve 51 lik egsoz koyucam acıkcası ben anlayamadım ne demek istedigini yada anlatmak istedigini + arac o kadar iyi ivmelenmiyor 2 ve 3 iyi 4 te tırt
    rex im olsa bende 4-1 alırım))) arac cok ıyı ıvmelenmıor fakat ust devrı ıyı cevırıor speclerıne gore bız daha ıyısını nasıl yaparız dıye arastırıoruz hocam 60 lık bu araca gore fazla deılmı demek ısedgım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 lık boru cok bence 4 bar benzın regulatoru mantıgınıda anlamıs deılım
    60 lık boru ile back pressure ı sıfırlamış zaten. alt devirde gitmez o alet. sıradan bir 1.6 motor için 51mm yeterli çap olarak. Ötesi haram..

Eğer rail basıncını 4 bara çıkartırsanız 200 cc lik enjektörden aynı süre zarfında 250-260 cc benzin püskürtebilirsiniz. Enjektör büyütmek yerine basıncı arttırmış bu amcalarda.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 lık boru ile back pressure ı sıfırlamış zaten. alt devirde gitmez o alet. sıradan bir 1.6 motor için 51mm yeterli çap olarak. Ötesi haram..

Eğer rail basıncını 4 bara çıkartırsanız 200 cc lik enjektörden aynı süre zarfında 250-260 cc benzin püskürtebilirsiniz. Enjektör büyütmek yerine basıncı arttırmış bu amcalarda.
    getırısı goturusu ne olur yanı bu amcadakı amac nedır ? enjektore bı zararı yokmudur yanı sunu soylım 4-2-1 headers 51 duz boru ortaya cızırtı susturucularından sona 51 ss 4 bar benzın basınc regulatoru yapsak getırısı olur mu?enjektor buyutmeden basıncı yukseltmek enjektorlerın benzın işemesıne sebep verıp zengıne dusurmez mı aracı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer enjektörlerinin datasheet inde belirtilen max inlet pressure değeri 4 barın üzerindeyse hiçbir zararı olmaz.

Headers her şartta kapağın flowunu arttırır. Sonuçta üst devirlerde daha rahat olursun ve devirlenmen hızlanır. Basıncı 4 bara çıkartman demek benzini yaklaşık %33 fazla püskürtmen demek. Eğer o2 sensöründe simulatör falan yoksa ECU zaten o fazlalık benzini kesecektir. Yok eğer Chipte yazdıracağım falan dersen tamamen işkembeden sallamak suretiyle şunu yazabilirim 115-120 hp civarına getirirsin makineyi. Daha fazlası değil. Palio sportingimsi birşeyin olur işte.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)